A BNB 900 dollárra emelkedik, ha két kulcsfontosságú előrelépés bekövetkezik

-

Bár a Binance Coin (BNB) árfolyammozgása a közelmúltban lelassult, 1,34%-os árcsökkenést és 10,78%-os csökkenést mutatva a kereskedési volumenben, az elemzők ezt a nyugalmi állapotot egy közelgő rally közös előfutáraként értelmezik.

Emellett olyan meglátásokat is feltártak, amelyek potenciálisan megakaszthatják a BNB további fejlődését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BNB 900 dolláros rallyra készül, két kulcsfontosságú feltétel függvényében

Carl Runefelt kriptoelemző arra számít, hogy a BNB elérheti a 900 dolláros új történelmi csúcsot, az elemzése által jelzett két fő feltétel függvényében: a csökkenő ék leküzdése és egy történelmi ellenállási vonal áttörése.

BNB
Forrás: X

Ezek közül az egyik feltétel a jelentések szerint közel áll a teljesüléshez. Runefelt optimizmusának adott hangot, kijelentve: „Csak idő kérdése, hogy kitörjünk ebből az 1W esési ékből!”.

Ha a korábbi, 2021-es és 2024-es történelmi csúcsokon kialakult történelmi ellenállást meghaladjuk, valószínűleg jelentős vételi nyomás révén, a BNB-nek nincs további akadálya a 900 dollárig történő kereskedés felé.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy az ék mintázatból való kitörés és a fő ellenállás kihívása enyhe késedelmet szenvedhet.

A lakossági kereskedői aktivitás hatással van a BNB-re

Egyes kiskereskedők erőfeszítései a BNB bikás trendjének előmozdítására csökkentek és ellensúlyozták, amint azt mind az Open Interest (OI), mind a long pozíciók számára kedvezőtlen piaci likvidációk jelentős csökkenése bizonyítja.

A BNB-nél a derivatív kontraktusok teljes számát jelző Open Interest (OI) visszaesést mutat. Napjainkban a határidős és opciós OI az elmúlt 24 órában 4,90%-kal, illetve 54,68%-kal csökkent.

Forrás: Coinglass

Az OI folyamatos negatív tendenciája arra utal, hogy a kereskedők zárják a pozíciókat, ami a piac likviditásának csökkenéséhez és a jelenlegi árfolyamok lehetséges gyengüléséhez vezethet.

Emellett a BNB likvidálásai nem voltak kedvezőek a long kereskedők számára. Az elmúlt 24 órában 340 ezer dollárt likvidáltak a piacról, ebből 272,21 ezer dollárt a long pozíciók tettek ki.

Ez a mintázat erős eladási nyomást és negatív piaci hangulatot jelez. Ha tartósan fennmarad, ez tovább nyomhatja a BNB árfolyamát.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Csökkenő TVL a BSC hálózaton, mégis fennmarad az optimizmus

A Binance Smart Chain (BSC) hálózaton, ahol a BNB honos, a teljes lezárt érték (TVL) az augusztus 24-i 4,616 milliárd dollárról a sajtótájékoztató idejére 4,533 milliárd dollárra csökkent.

A TVL a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollokban letétbe helyezett teljes vagyont méri, és tükrözi a DeFi projektek általános egészségi állapotát és elfogadottságát.

A TVL csökkenése, ahogyan az a BNB esetében megfigyelhető, azt jelzi, hogy több eszközt vonnak ki a DeFi protokollokból, ami az értékesítési nyomás növekedésére és ezzel párhuzamosan áresésre utal.

BNB
Forrás: DefilLama

A rövid távú kihívások ellenére a tágabb perspektívát tekintve pozitív tendencia figyelhető meg; augusztus 5. óta a TVL folyamatosan emelkedett, és közel 1 milliárd dollárral nőtt.

Ez a felfelé ívelő pálya reményt ad, és azt sugallja, hogy a BNB árfolyama rallyra készülhet, és rövid távon potenciálisan leküzdheti a nagyobb akadályokat.

Olvastad már? Kritikák kereszttüzében az Ethereum Alapítvány 97 millió dolláros átutalása

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.