A Base Dawgz 3 millió dollárt gyűjtött az ICO-ján, mely már csak alig 2 napig tart

-


Vendégbejegyzés


Ez a láncokon átszárnyaló mém érme még csak két hónappal ezelőtt kezdte meg az ICO-ját, viszont hatalmas lendületre tett szert a Base lánc egyik legnépszerűbb mém érméjének, a Brettnek az árfolyam emelkedéséből.

Amint azt már tudjuk, a Brett az elmúlt 7 nap során 20,16 százalékos értéknövekedést villantott, és a szakértők azt gyanítják, hogy mindez alaposan hozzájárult a Base Dawgz újabb mérföldkövének eléréséhez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Base Dawgz előértékesítése még tart, de már nem sokáig. Tehát ha még nem csatlakoztál hozzá, akkor itt az ideje, mert már tényleg csak pár nap van hátra belőle.

Az előértékesítés utolsó szakaszában az ár 0,008173 dollár. Azaz mielőtt a DAWGZ érme felkerül a tőzsdékre, feltehetően ez a legutolsó, legalacsonyabb ár, hiszen a tőzsdére kerülése után az érme ára könnyen az egekbe szökhet. 

A Brett felhajtja az árakat – mire lehet képes a Base Dawgz!

A Brett az elmúlt hét során 20.16%-ot izmosodott, igaz, az elmúlt 24 órában 5,23%-ot apadt.

Forrás: CoinMarketCap

Ezt a bizakodó lendületet több faktor is táplálta. A $BRETT bevezetése a dél-koreai Upbit kriptotőzsdére az augusztus 20-ai kereskedési volumen 193%-os növekedésével járt, mely ekkor elérte a 66 millió dollárt.

Plusz a Binance Futures az X-en bejelentette, hogy elindítja a BRETT/USDT örökös szerződéseket, és ez is nagy hajtótényezővel járt a $BRETT árfolyamára.

Forrás: X

Nincs mit tagadni, a $BRETT a 2024-es év egyik legnépszerűbb mém érméje. Júniusi csúcsértéke 160 581%-kal lőtt túl a DEX jegyzési árán, és még úgyis képes volt megemelkedni 83 607%-kal  százalékkal, hogy a piac megzuhant. 

A $BRETT azért lehetett ennyire sikeres, mert kapcsolódik a Base tavaly kezdődő villámgyors fejlődéséhez. Manapság már könnyen versenybe száll az Ethereum gyilkos Solana-val, hiszen attól sebesebb és kedvezményesebb árú tranzakciókat kínál.

Ennek köszönhető az, hogy hasonló pályát jár be, mint az anyalánc. Ráadásul a $Brett nem más, mint a PEPE Base verziója az Ethereumon. Gyakorlatilag két egyedi karakter a Boys Clubban, olyan, mintha szobatársak lennének.

Különleges módon a Base mém érme gyűjteményéből igencsak hiányzik a kriptotérkép kedvence, a Shiba Inu kabalája, de ha jobban belegondolunk, akkor a Base már átvette tőle ezt a szerepet.

Látogass el a $DAWGZ ICO-jára

Base Dawgz: A Shiba Inu a Base-en landolt

A Base Dawgz hihetetlenül rövid idő alatt volt képes felhalmozni a hatalmas mennyiségű tőkéjét, és emiatt a piac úgy látja, hogy igenis van esélye arra, hogy a legjobb kutyás mém érme lehessen a Base-en. 

Base Dawgz

Forrás: X

Míg a Base támaszkodhat a $Brett-re, addig a $SHIB-nek eddig nem volt egy megfelelője, egészen mostanáig, hiszen megérkezett a $DAWGZ.

A $DAWGZ hála a Wormhole és a Portal Bridge technológiának olyan láncokon is működőképes, mint az Ethereum, a Solana, az Avalanche és a BSC.

Így történhet meg az, hogy a $DAWGZ nagyobb mértékű likviditáshoz fér hozzá a különböző, általa elérhető láncokon. Ilyen sokszínűség mellett a $DAWGZ túlszárnyalhatja a $BRETT által elért nyereséget.

Gondoljunk csak bele, egy 1000 dolláros befektetés a $BRETT legkedvezőbb értékén 836 070 dollárra emelkedett volna.

Amikor $DAWGZ bemutatkozik a főbb DEX-eken, vagy kap egy hasonló USD-örökös szerződést a Binance Futures-tól, akkor a jövőbeli nyeresége túllőhet a $BRETT mostani nyereségén.

Nézd meg a Base Dawgz előértékesítését

Csatlakozz a Base Dawgz ICO-jához, még mielőtt véget ér 

Amennyiben még idejében le szeretnél csapni erre a szuper lehetőségre, látogass el a Base Dawgz honlapjára, és csatlakoztasd hozzá a pénztárcádat.

Válassz szabadon a számodra kedvezőbb Base, Ethereum, Solana, Avalanche vagy BSC láncok közül.

Base Dawgz

Ezt követően vásárolj érméket Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) vagy AVAX használatával.

A projekt gondosan ügyel a biztonságra is, okosszerződését ugyanis a Solid Proof teljes körűen auditálta.

A legfrissebb hírekért csatlakozz a Base Dawgz X és a Telegram oldalához.

Használd ki ezt a pár napot, hogy még kedvezményes áron lecsaphass a $DAWGZ érmére.

Látogass el a $DAWGZ ICO-jára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.