A Bitcoin kereskedő, aki megjósolta feleződés korrekcióját, állítja a BTC számára véget ért az akciós időszak – Ideje feltölteni a portfóliódat ezekkel a top kripto eszközökkel

-


Vendégbejegyzés


A tapasztalt Bitcoin kereskedő, aki pontosan megjósolta a halving utáni korrekciót, most jelzi a Bitcoin akciós időszakának végét.

Ez a fejlemény azt sugallja, hogy a befektetők számára kulcsfontosságú pillanat a portfóliójuk felfrissítésére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk a növekedésre esélyes top kriptoeszközökben merül el, éles betekintést nyújtva a potenciális piaci mozgatórugókba. Fedezd fel, mely érmék fognak szárnyalni.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az élvonalbeli DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

Bitcoin

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatások, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépjen be a CYBRO-ba és célozza meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

Ethereum: A kriptovilág új lehetőségeinek megteremtése

Az Ethereum a kriptopiac egyik kulcsszereplője. Intelligens szerződéseiről és számos alkalmazásáról ismert, köztük pénzügyi eszközökről és rétegbővítő eszközökről, mint például az Arbitrum és a Polygon.

A Proof-of-Stake-re való áttérés 2022-ben hatékonyabbá tette. A jövőbeni frissítések célja, hogy gyorsabbá és olcsóbbá tegye.

A fő token az ETH, amely létfontosságú a tranzakciókhoz és a stakinghez. Az ára 2025-ben elérheti a 6580,53 dollárt, 2030-ra pedig még magasabbra emelkedhet.

Az Ethereumba való befektetés potenciális növekedést és a fejlődő technológiának való kitettséget kínál.

Az előnyök közé tartozik az erős ökoszisztéma és a kriptoalkalmazásokban betöltött központi szerepe, ami a blokklánc forradalom értékes részévé teszi.

Kaspa: Egy gyors és hatékony kripto a következő bikafutamra

A Kaspa egy PoW kriptopénz, amely a GHOSTDAG protokollt használja. Ez lehetővé teszi a párhuzamos blokkok egymás melletti működését, így egy hatékonyabb rendszert hoz létre, amelyet blockDAG-nak neveznek, egyetlen lánc helyett.

Ennek a módszernek köszönhetően a Kaspa nagyon magas blokkarányokat és gyors megerősítési időket ér el.

Érdemes megfontolni a Kaspába való befektetést? Innovatív megközelítése fokozott biztonságot és sebességet ígér, a kripto sikerének két kritikus elemét.

Mik az előnyök? A Kaspa olyan funkciókat foglal magában, mint a DAG Reachability, az adatok csonkítása és a Layer 2 megoldások tervei.

Ezen elemek potenciálisan vonzóvá teszik a jövőbeli növekedés szempontjából. Mivel a piac egy újabb bikafutás felé tart, a Kaspa egyedülálló technológiája erős lehet.

Uniswap UNI Token: Decentralizált él a kriptotérben

Az Uniswap UNI tokenje kulcsfontosságú szerepet játszik az Ethereum-alapú DEX-ben, lehetővé téve a tulajdonosai számára, hogy befolyásolják a platformfrissítésekkel kapcsolatos döntéseket.

A SushiSwap-hoz hasonló új riválisokra válaszul indított UNI a közösségi lojalitást segíti elő, kezdetben 400 tokent osztott ki a korábbi felhasználóknak, amelyek egyenként több mint 1000 dollárt értek akkoriban.

Az Uniswap modelljének köszönhetően a felhasználók központi megbízási könyv nélkül kereskedhetnek, nagyobb önállóságot és biztonságot nyújtva eszközeik felett.

Miért érdemes befektetni az UNI-ba? A decentralizált pénzügyek hívei úgy látják, hogy ez egy növekvő piac kulcsfontosságú része, amely potenciálisan profitálhat a DEX nagy eszközbázisából.

A platform hozzáférhetősége és a DeFi-be való integráltsága az UNI tokeneket fontossá teheti a kormányzásban és a jövőbeli kriptotranzakciókban.

A Polkadot ígérete: A blokkláncok áthidalása a jövőbeli növekedés érdekében

A Polkadot több mint egyszerű kriptopénz; ez egy átjáró a blokkláncok számára. Segítségével a különböző blokkláncok, például az Ethereum és a Bitcoin, közvetítők nélkül beszélhetnek egymással.

Ez az úgynevezett parachains-nek köszönhetően történik, ami a Polkadotot gyorsabbá teszi a tranzakciókat.

A DOT token segít az embereknek részt venni a döntésekben és ellenőrizni a hálózaton végzett műveleteket.

Ha kíváncsi vagy, miért érdemes megfontolni a DOT-ba való befektetést, gondolj arra, hogy egyre nagyobb szükség van a blokkláncok együttműködésére.

A Polkadot kulcsfontosságú lehet abban, hogy ez megtörténjen. A befektetéssel részese lehetsz egy jobban összekapcsolt blokklánc-világ felé történő elmozdulásnak.

A technológiát Gavin Wood tervezte, aki az Ethereumon is dolgozott, ami hozzáad a potenciálhoz a tapasztalatot.

Következtetés

A Bitcoin akciós időszaka véget ért, és a figyelem más lehetőségek felé fordul.

Miközben az olyan érmék, mint az ETH, KAS, UNI és DOT rövid távon kevesebb potenciált mutatnak, a CYBRO erős versenyzőként tűnik fel.

A fejlett DeFi platform a Blast blokkláncon a mesterséges intelligencia által vezérelt hozam-összesítést használja ki, és jövedelmező tétjuttatásokat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést kínál.

Az egyszerű befizetések és kifizetések fokozzák a felhasználói élményt.

A CYBRO elkötelezettsége az átláthatóság, a megfelelés és a minőség iránt jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében, így ígéretes befektetési választássá vált.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.