Az ETFSwap (ETFS) vs. Dogecoin (DOGE) vs. Shiba Inu (SHIB): A mémérmék felülmúlásának kulcsa a hasznosság?

-


Vendégbejegyzés


A hasznosság megelőzi a közösségi média hype-ot a mémérmék elleni csatában, mivel az ETFSwap (ETFS) két nagy mémérmével, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) ellen száll szembe, és a hasznossággal teli ETFSwap (ETFS) platform elsöprő fölénnyel nyer.

Az ETFSwap (ETFS) hasznosság és érték felülmúlta a mém érméket

A 2024 legértékesebb DeFi platformja, az ETFSwap (ETFS), fej-fej mellett haladt a kriptoterület legtöbb nagy altcoinjával, és a tokenizációs hasznosságával győzött, amely minden felhasználónak lehetőséget biztosít tokenizált ETF-ek és nagy valós eszközök vásárlására, birtoklására és kereskedésére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A platform gondoskodik arról, hogy minden tokenizált eszköz mögött valós értékpapírok álljanak, amelyeket a nagy presztízsű hagyományos pénzügyi piacokon vásárolnak.

Az ETFSwap (ETFS) platform egy mindenre kiterjedő ETF-piacot biztosít, ahol a felhasználók spot Bitcoin (BTC), spot Ethereum (ETH) ETF-ekkel és hagyományos ETF-ekkel kereskedhetnek olaj- és gázipari részvények, nyersanyagok, ingatlanok és kötvények terén.

A platform optimális likviditást, tőkemegőrzési stratégiákat és magas hozamokat is biztosít, amelyek különböző befektetésekhez alkalmasak.

Az ETFSwap (ETFS) platform a legjövedelmezőbb hozamokat kínálja akár 87%-os éves százalékos kamatlábakban (APR) a natív ETFS tokent bevető befektetőknek, és likviditást biztosít a poolok számára, ezáltal növeli a keresletet, ami viszont az ETFSwap (ETFS) token értékét minden mémérme fölé emeli, és több mint 30.000 napi felhasználót vonz a platformra.

A kereskedők más platformokról az ETFSwap (ETFS) platformra vándorolnak, hogy kihasználhassák a piac legbőkezűbb tőkeáttételét, például az 50-szeres tőkeáttételt a platformon szereplő összes ETF-fel való kereskedéshez, valamint a 10-szeres tőkeáttételt, amellyel a felhasználók opciókkal, határidős ügyletekkel, perpetuális ügyletekkel és több piacon is kereskedhetnek, és akár 20 000%-kal is növelhetik kereskedési nyereségüket.

A platform olyan speciális, mesterséges intelligenciával támogatott befektetési eszközöket kínál, mint az ETF-kereső, az ETF-szűrő és az ETF-követés, hogy a kereskedőket segítse a nyereséges kereskedések elérésében a prediktív elemzés, a múltbeli adatok és a piaci meglátások felhasználásával. Ezenkívül páratlan market-making szakértelmet is biztosít.

Az ETFSwap (ETFS) tokenek hasznossága a lehető legrövidebb időn belül 3 dollárra küldi az árfolyamot, miközben a főbb mémérmék a túlhype-olás ellenére a 0,10 centes határ átlépésével küzdenek.

A kripto szakértők és elemzők 30.000%-os rallyt jósolnak a tokeneknek, és ezek a Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) nagy befektetések felszámolását eredményezték a kriptobálnák részéről, akik az ETFS tokenek megszerzésére vágynak ezért a megjósolt 30.000%-os emelkedésért a jelenlegi értékükhöz képest.

Az ETFSwap (ETFS) platform befejezte a csapattagok KYC-jét a SolidProof segítségével, és arról is gondoskodott, hogy minden okos szerződése átmenjen a vezető blokkláncbiztonsági cég, a CyberScope auditján.

A mémérmék minden egyes piaci korrekcióval járó gyakori összeomlása minden befektető számára jelzi, hogy megvásárolja az ETFSwap (ETFS) tokeneket a hasznosságuk miatt, és a folyamatban lévő előértékesítés lehetőséget kínál erre az alacsony, 0,01831 dolláros áron.

A Dogecoin (DOGE) ugatás halk morgássá csökkent

A Dogecoin enyhe emelkedést könyvelhetett el, és 0,10 dolláron kereskedik. A Dogecoin azonban továbbra is messze elmarad minden említésre méltó árfolyam-emelkedéstől, és a befektetők már máshol keresnek jobb lehetőségeket.

Amennyiben ez a tendencia a következő hónapokban is folytatódik, akkor a Dogecoin ára 2024 végére valószínűleg a jelenlegi szintje alá fog esni.

Miközben a Dogecoin instabil állapota a szélesebb kriptopiacot érintő korrekciónak köszönhető.

A Dogecoin árának bármilyen változása nagyban függ majd a hatalmas rajongótábor hype-jától, nem pedig a mém érme hasznosságától.

A Shiba Inu árzuhanása erős érveket hoz fel a hasznosság mellett

A Shiba Inu azon mémérmék közé tartozik, amelyek az elmúlt hónapban zuhanórepülésbe kezdtek.

Számos befektető veszteségesen adja el a részvényeit attól való félelmében, hogy mindent elveszít, különösen mivel a Shiba Inu árfolyama továbbra is csökkenő tendenciát mutat.

A kripto befektetők zöme arra a következtetésre jutott, hogy a Shiba Inu-hoz hasonló mém érmék nem többek, mint egy meggazdagodási séma, és az okos lépés az, hogy a realizált nyereséget olyan eszközökbe fektetik, amelyeknek hasznosságuk van.

Nevezetesen, a Shiba Inu befektetők már nem látnak nagy mennyiségű vásárlást a mélyponton, és az ilyen bálna-aktivitás hiánya a Shiba Inu piacon nagyban befolyásolja a reményeket, hogy a mém érme valaha is elérje az 1 dolláros szintet.

Következtetés

Az ETFSwap (ETFS) Utility veri a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) hype-ot.

Az ETFSwap (ETFS) tokenjei egyre több befektetőt nyernek meg hasznosságukkal, folyamatosan növekvő piaci értékükkel és a befektetések magasabb hozamának ígéretével, mint amit a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) nyújtani tudna.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.