A Bitcoin ár elérheti a 100.000 dollárt, ha Trump megnyeri a választást

-

Az Egyesült Államok választásának közeledtével a szakértők Bitcoin árjóslata jelentős figyelmet kap a kriptoközösségtől.

Egy kripto szakértő 2024. augusztus 25-én az X-en közzétette, hogy ha Donald Trump volt elnök megnyeri a választásokat, akkor a Bitcoin könnyen eléri a 100 000 dolláros szintet.

Bitcoin
Forrás: X

A Bitcoin ára elérheti a 100.000 dolláros szintet

Ezen kívül Anthony Scaramucci, a Skybridge Capital vezetője egy interjú során azt mondta:

„Szerintem a Bitcoin eljut a 100.000 dollárig. Csak hosszabb időbe telik. Csak több szabályozási akadály, több bizonytalanság van”.

A világ legnagyobb előrejelzési piacán, a Polymarketben jelenleg az amerikaiak 51%-a hiszi, hogy Donald Trump nyeri a választásokat, míg csak 47% hiszi, hogy Kamala Harris alelnök győz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ugyanakkor a kriptopárti és független elnökjelölt, Robert F. Kennedy Jr. nemrég visszavonta jelöltségét, és támogatását fejezte ki Trump mellett.

Trump hatása a kriptopénzekre

Mindez azt jelzi, hogy az amerikaiak ezúttal egy kripto-barát elnök megválasztása felé hajlanak.

Ráadásul a kriptoközösség dicsérte Trump nemrégiben tett ígéretét, miszerint eltávolítja Gary Genslert az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöki posztjáról.

Trump kripto és blokklánc felé irányuló jellege alapján, ha győz, akkor a kriptopénz-területet támogató pozitívabb és kripto-barátabb politikát láthatunk.

Emellett a Fed elnökének potenciális kamatcsökkentési bejelentése is bikára fordította a hangulatot.

Bitcoin árelőrejelzés

A Bitcoin (BTC) a cikk írásakor 64.250 dollár közelében kereskedik, és az elmúlt 24 órában több mint 1%-os árfolyam-emelkedést tapasztalt.

Mindeközben a kereskedési volumene ugyanezen időszak alatt 31%-kal csökkent, ami a kereskedők alacsonyabb részvételére utal.

A szakértők jelenleg bikás kilátásokat valószínűsítenek a Bitcoinra vonatkozóan, és az árfolyammozgás és a technikai elemzés alapján nagy a valószínűsége annak, hogy a BTC elérheti a 68.000 vagy 71.000 dolláros szintet.

A 100.000 dolláros szintet azonban kevésbé tartják valószínűnek.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin kereslet még mindig gyenge, de a stablecoin likviditása növekszik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.