A 3 legjobb kripto előértékesítés augusztus végére

-


Vendégbejegyzés


Mivel a Fekete Hétfői riadalom szerencsére már a hátunk mögött van, és a piac nyomokban a virágzás jeleit mutatja, a kriptoelemzők úgy gondolják, hogy egy új rally felé haladunk.

Persze a kérdés továbbra is adott, miszerint milyen érmékben van meg leginkább a növekedési potenciál?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Tény, hogy a nagyobb altcoinok komoly lehetőségekkel bírnak, de azért a legnagyobb nyereséget mégiscsak az előértékesítési kriptovalutákkal lehet megérinteni, főleg azokkal, amelyek most divatosak. 

Ilyen projekt például a PlayDoge ($PLAY), a The Meme Games ($MGMES) és a Mega Dice Token ($DICE) is.

Amennyiben szeretnéd megtudni ezen új érmék titkát, tarts velünk! 

A legjobb kripto ICO-k augusztus végére – gyors áttekintés

Íme a három legjobb érme így augusztus vége felé: 

PlayDoge ($PLAY) – A legvagányabb új P2E játék, amely kiaknázza a Tamagotchi őrületet és lenyűgöző játékélményt nyújt.

The Meme Games ($MGMES) – A befektetői közösség által felkapott olimpiai témájú mém érme, amely jókora kereseti potenciált rejt magában.

Mega Dice Token ($DICE) – A legjobb kriptokaszinó az iparágban rengeteg előnnyel a legéberebb játékosoknak.

A legjobb kriptovaluta előértékesítések augusztus utolsó napjaira – részletes elemzés

Következzen a részletes elemzés! 

PlayDoge ($PLAY) – A legvagányabb új P2E játék, amely kiaknázza a Tamagotchi őrületet és lenyűgöző játékélményt nyújt

A PlayDoge ($PLAY) egy felettébb szórakoztató play-to-earn (P2E) projekt, amelyben ott szerepel egy, a Tamagotchiról mintázott virtuális háziállat, de a modernitás jegyében kiegészül  a blokklánc technológiával.

A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szárnyaik alá vegyék a PlayDoge digitális kis háziállatot, és etessék, itassák, eddzenek, illetve játsszanak vele. A sort pedig még folytathatnánk, hiszen ez a kisállat tud beteg is lenni, illetve aludnia is szükséges.

Miközben a játékosok gyakorolják a gondoskodásukat, egyedi élményt szerezhetnek. Ez még messze nem minden, hiszen megszerezhetik az ökoszisztéma natív érméjét, mégpedig a Play tokent, és egyébként ez a játékbeli fizetőeszköz is.

kripto

Maga a P2E játék nosztalgikus, 8 bites grafikával rendelkezik, hasonlóan a régimódi arcade játékokhoz.

A játékosok akkor juthatnak hozzá a Play érmékhez, amennyiben a háziállatukat boldoggá teszik, illetve akkor is, ha teljesítik az egyes játékokon belüli kihívásokat. 

A megszerzett érméket alkalmazni lehet arra, hogy feloldjuk vele az egyedi funkciókat a játékon belül, de lehetséges velük kereskedni a kriptopiacon, illetve akár le is köthetjük őket a még több jutalomért cserébe. 

A PlayDoge ICO-ja valóban nagyon sikeres, hiszen már 6,19 millió dollárt gyűjtött össze, és hol van még a tőzsdei bevezetés. 

A projekt ütemterve rendkívül részletes. Mi kiemelnénk belőle azt, hogy a csapat ki szeretné adni a PlayDoge alkalmazást, további minijátékokat, és természetesen az érmét fel szeretné dobni a legjobb kriptotőzsdékre is. 

A natív érme tokenomikáját úgy találták ki, hogy az előértékesítésben résztvevők és az aktív játékosok is részesüljenek belőle, tehát jókora részt kapott az ICO, a likviditás, valamint a közösségi jutalmak területe is.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

The Meme Games ($MGMES) – A befektetői közösség által felkapott olimpiai témájú mém érme, amely jókora kereseti potenciált rejt magában

A The Meme Games ($MGMES) mém érmét a 2024-es párizsi olimpiai játékok ihlették.

Az ökoszisztémán belül a résztvevőknek hatalmas élményben lehet részük, hiszen olimpiai stílusú versenyen indíthatják el a kedvenc mém figurájukat, például Doge-t vagy Pepe-t. 

Úgy lehet csatlakozni ehhez a játékhoz, ha megvásároljuk a natív érméket, és ezután már ki lehet választani azt a mém figurát, aki szerintünk nyerni fog.

Amennyiben igazunk van és mellénk áll a szerencse, akkor gazdag bónuszokat nyerhetünk. A szervezők egészen pontosan a vásárlásunk értékének 25 százalékát csapják hozzánk tokenek formájában.

Mivel az egyes versenyek virtuálisak, nincsen bunda, gyakorlatilag abszolút véletlenszerűen kerül ki a győztes az indulók közül.

A jó hír az, hogy ebben a versengésben mindannyiszor részt vehetsz, amikor vásárolsz a natív tokenekből, és akár minden egyes alkalommal más mémet választhatsz ki, és természetesen teljes elánnal szurkolhatsz neki. 

A The Meme Games nagyon okosan kiaknázta az olimpia által keltett globális izgalmat, és a versenyeit olyan mély figurákkal promózza, akik különböző országokat képviselnek és más-más sportágakban jeleskednek. 

Az $MGMES előértékesítése jelenleg 392 ezer dollárnál tart, és a mérföldkő 7,5 millió dollár. A tervek szerint az előértékesítés szeptember 8-án ér véget, és a token 2024. szeptember 10-én kerül a decentralizált tőzsdére. 

Vásárold meg a Meme Games-t most

Mega Dice Token ($DICE) – A legjobb kriptokaszinó az iparágban rengeteg előnnyel, csakis a legéberebb játékosoknak

A Mega Dice Token ($DICE) egy népszerű online játékplatformba, a Mega Dice Casino-ba van integrálva.

A kriptotér egyéb érméivel ellentétben a $DICE-t arra álmodták, hogy javítsa a kaszinókörnyezetben átélhető felhasználói élményt.

A $DICE token a Mega Dice ökoszisztémájának az elsődleges fizetőeszköze, amellyel a játékosok több mint 4500 kaszinójátékot próbálhatnak ki, sportfogadásokban vehetnek részt, illetve akár ezerszeres tőkeáttétellel határidős kriptokereskedésekben is részt vehetnek.

A játékosoknak van lehetősége arra is, hogy a natív érméjüket lekössék, azokat különböző poolokba téve. A lekötés időtartama pedig változhat akár 10 naptól fél évig is, a cél pedig a minél gazdagabb passzív jövedelem megszerzése. 

Gyakorlatilag minél tovább tartod a tétedet, annál több jutalom üti a markodat. A $DICE platformja limitált példányszámú NFT-ket is kínál az érme birtokosainak, amelyekkel különleges előnyökre tehetnek szert, amennyiben az ökoszisztémán belül kereskednek. 

 

Ezen kívül érdemes azt is megemlítenünk, hogy a kaszinó több airdrop kampányt is indít. Ezek azoknak szólnak, akik aktívan részt vesznek a platform egyes tevékenységeiben, és természetesen ők is elvárhatják a jutalmukat.

Nézd meg a MegaDice ICO-ját

Következtetés

A cikkünkben említett ICO projektek rengeteg befektetőt szólítanak meg, hiszen akár ezerszeres nyereségre is szert tehetnek akkor, amennyiben a számukra megfelelő projektbe fektetnek be. 

Az elemzők szerint most a PlayDoge ($PLAY), a The Meme Games ($MGMES) és a Mega Dice Token ($DICE) hordozza a legnagyobb potenciált.

Szállj be te is minél korábban, és ragadd meg a kedvezményes előértékesítési árakat. Amennyiben megteszed, ott lehetsz, amikor a projekt értéke meredeken megindul majd felfelé, és ezáltal busás hozamot ajándékoz neked. 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.