A DTX előértékesítése vezeti a mezőnyt az altcoinok között 700%-os ralipotenciállal idén, és lehagyja a Shiba Inu és a Dogwifhat-ot

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) augusztusban mozgalmas ingadozást élt át, és küzdött a gyorsan változó kriptopiacon.

Mindeközben a Dogwifhat (WIF) figyelemre méltó javulást mutatott, az elmúlt 24 órában 8,10%-kal megugrott a kereskedési értéke.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A feltörekvő DeFi platform, a DTX Exchange a status quo-t is túlszárnyalta a dübörgő előértékesítési őrületével, és erős lendülettel 1,55 millió dollárt gyűjtött össze.

Shiba Inu (SHIB) zavaros vizeken a coin égetése után

A Shiba Inu (SHIB) előreláthatólag emelkedő lendületet élvez a legutóbbi, öt nappal ezelőtti égetési tranzakció végrehajtása után.

Ez az esemény során összesen 1,7 millió Shiba Inu (SHIB) égett el.

A Shibburn azt mutatta, hogy az utolsó égési átutalásra két nappal ezelőtt került sor, amely 100K Shiba Inu (SHIB) alatt termelt.

A Shibburn felület az elmúlt 48 órában a Shiba Inu (SHIB) égésszámában „befagyott emelkedés” állapotot mutatott.

Ugyanezen platform friss tweetje rámutat arra, hogy a napi Shiba Inu (SHIB) égési arány jelenleg nulla, míg a heti arány hatalmas mértékben, 85,23%-kal esett vissza, és az elmúlt hét napban több mint 7 millió Shiba Inu (SHIB) érmét küldtek más pénztárcákba.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyam körüli folyamatos égetési aktivitás aggodalmakat vetett fel a megbízhatóságával és a jövőbeli árfolyamteljesítménnyel kapcsolatban.

A befektetők elfordulnak az „egykor népszerű” mémérmétől, hogy más projekteket keressenek a stabil növekedés és a maximális nyereség érdekében.

A Dogwifhat (WIF) bikaivá válik: A befektetők 10x-es nyereségért is megtarthatják

A Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF), a bevezetése óta rajongóinak kedvence.

Az 1,62 dolláron kereskedett Dogwifhat (WIF) az elmúlt 24 órában 8,10%-kal emelkedett, ami bikás hangulatot jelez.

Míg a Bitcoin (BTC) mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze a 70.000 dolláros határt, a folyamatos altcoin piaci hangulat alacsony hozamot hozhat a Dogwifhat (WIF) számára.

Másrészről, más technikai platformokon a Bitcoin váratlanul bikás oldalra került.

Ez technikai szempontból megmozgathatja az egész piaci hangulatot, és bikás hullámot indíthat el a többi altcoin között.

A Dogwifhat (WIF) szeptember végére 200%-kal emelkedhet vissza, és elérheti az 5 dolláros történelmi csúcsot.

Még ha a Dogwifhat (WIF) előre jelzett visszapattanása elég tisztességesnek is tűnik, a befektetők egyre bizonytalanabbak az eszközzel kapcsolatban, tekintettel annak viharos pályájára.

A Dogwifhat (WIF) technikai mutatói arra utalnak, hogy az altcoin jelenleg semleges zónában van, a „Fear and Greed” indexe pedig 39, ami a félelem felé mutat.


A DTX Exchange (DTX) 700%-os rallyval felülmúlja a SHIB és a WIF teljesítményét.

Míg a mémcoin közösség a gyorsan változó piaci mozgásokkal küzd, a DTX Exchange (DTX) sértetlen maradt.

E hibrid kereskedési platform dacolva a piaci trendekkel, következetesen halad előre a folyamatban lévő előértékesítési körben.

A legjobban várt előértékesítési fordulója augusztus 22-ig észbontó 1,55 millió dollárt gyűjtött össze, és már csak a tokenek 20%-a van hátra.

A Dogwifhat (WIF) és a Shiba Inu (SHIB) befektetői az Ethereum-alapú blokkláncplatform felé mozdulnak, amely 1000-szeres tőkeáttételt, elosztott likviditási poolokat, többszintű számlákat, nem letéti pénztárcákat és még sok mást kínál.

Az új kereskedők egyre inkább DTX tokeneket vásárolnak, hogy nagyobb pozíciókat biztosítsanak a maximális nyereség érdekében, amikor az érme közeledik a bevezetéséhez.

Tekintve ennek a feltörekvő hibrid platformnak a rendkívül bikás pályáját, számos rangsorolt mémérme-hálózat nem tudott lépést tartani a DTX növekvő elfogadottságával.

Ahogy a DTX felkészül arra, hogy augusztusban bemutassa élvonalbeli funkcióit, a befektetők egyre türelmetlenebbül várják a nagy bejelentést, amely 25-szörösére fogja növelni befektetéseiket.

A befektetők a zuhanó altcoinok eladásával DTX tokeneket vásárolnának

A jelenlegi piaci hangulat, ami miatt a Bitcoin (BTC) a 70 ezer dolláros szint visszaszerzéséért küzd, más altcoinokat is arra kényszerített, hogy a támaszszintekről kritikus szintekre zuhanjanak.

Míg a befektetők a Shiba Inuból (SHIB) és a Dogwifhatból (WIF) az újonnan feltörekvő projektek felé mozdulnak el, a DTX Exchange vezeti az altcoin falkát, akár 700%-os potenciális rallyval 2024-ben.

A közelgő bika ciklusban hatalmas nyereséget kereső új vagy tapasztalt kereskedők számára a szakértő kriptoelemzők kiemelik a DTX Exchange-t, mint a 2024-es év rendkívül sikeres DeFi projektjét, jövedelmező lehetőségekkel és egyedülálló értékaránnyal.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.