Magyarország legjobb kriptoválogatása: 5 kihagyhatatlan elővásárlási ajánlat 2024 augusztusára

-

2024 augusztusa izgalmas időszaknak ígérkezik azok számára, akik figyelemmel kísérik a kriptopiacot. Néhány feltörekvő előértékesítés körül nagy a nyüzsgés, és néhány kiemelkedő projekt határozottan magára vonja a figyelmet.

Az InQubeta (QUBE), a Minotaurus (MTAUR), a Bitcoin Dogs (0DOG), a Bitbot (BITBOT) és a NuggetRush (NUGX) a top választások között vannak, amelyek potenciálisan jelentős eredményeket hozhatnak.

Ezen érmék nem csak nevek egy listán – innovatív ötleteket és élvonalbeli technológiát képviselnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az AI-alapú platformoktól kezdve a játékos mémérméken át az úttörő casual gaming platformokig mindegyikük valami egyedit tesz le az asztalra.

Ebben a cikkben elmerülünk abban, hogy miért érdemes ezt az 5 előértékesítést a szemed előtt tartanod idén augusztusban:

  • InQubeta (QUBE) – Egy AI-alapú kripto crowdfunding platform.
  • Bitcoin Dogs (0DOG) – A Metaverse és az NFT-k szórakoztató keveréke.
  • Bitbot (BITBOT) – Egy intelligens, AI-vezérelt kereskedési bot.
  • Minotaurus (MTAUR) – 72%-os kedvezményes előértékesítés valódi hasznossággal és x360%-os potenciállal.
  • NuggetRush (NUGX) – Egy GameFi projekt Play-to-Earn és NFT-kkel.

InQubeta (QUBE): Új lendület az új AI partnerséggel

Az InQubeta (QUBE) vezető AI fejlesztőkkel való partnerségével hívja fel magára a figyelmet, ezzel erősítve jelenlétét a kriptotérben.

Az együttműködés célja, hogy decentralizált platformot hozzon létre az AI startupokba NFT-ken keresztül történő frakcióinjekciókhoz.

InQubeta

 

Az innovatív modell felpörgette az aktivitást és a pozitív piaci hangulatot. Az InQubeta (QUBE) az AI-t és a blokkláncot kombinálja, hogy biztonságos, elérhető lehetőségeket kínáljon az AI startupokban.

A szakértők 25%-os potenciális árfolyam-emelkedést jósolnak az érdeklődés növekedésével, kiemelve a stratégiai piaci lépések demokratizálásának egyedülálló megközelítését ebben az ágazatban.

Bitcoin Dogs (0DOG): Az első ICO a Bitcoin-on

A Bitcoin Dogs (0DOG) az első ICO-ként került a címlapokra a Bitcoin blokkláncon, jelentős felhajtást generálva.

Az előértékesítés sikere fokozta az izgalmat a következő fázis előtt, ahol a tulajdonosok hamarosan igényelhetik a tokenjeiket.

Bitcoin Dogs

A mémérmék vonzerejét a Bitcoin robosztusságával kombináló Bitcoin Dogs (0DOG) erős közösségével és magával ragadó koncepciójával tűnik ki.

Az olyan közelgő funkciók, mint a játék és a metaversum integráció, az elemzők a token értékének potenciális 30%-os megugrását jósolják, ahogy a projekt egyre nagyobb lendületet kap, és a Bitcoin (BTC) felkészül az ugrásra.

Bitbot (BITBOT): Kereskedés AI-alapú eszközökkel

A Bitbot (BITBOT) népszerűségnek örvend a kereskedők körében a fejlett AI-alapú eszközeivel, amelyek egyszerűsítik a kriptopiaci navigációt.

A közelmúltban bevezetett funkciók egyre növekvő felhasználói bázist vonzanak, ami a Bitbotot (BITBOT) a kereskedési botok piacának kulcsfontosságú szereplőjévé teszi.

Bitbot

Vonzerejét az adja, hogy kifinomult eszközöket kínál, amelyek korábban csak intézmények számára voltak elérhetők, most pedig a mindennapi kereskedők számára is elérhetőek.

A szakértők 20%-os árfolyamnövekedést jósolnak, mivel a szakértők a Bitbot (BITBOT) felhasználói bázisának további bővülésével a felhasználói ellenőrzésre és a biztonságra összpontosítanak az önellenőrző Telegram platformon keresztül.

Minotaurus (MTAUR): -72% és kiváló érték a 14,78 milliárd dolláros iparágban.

A Minotaurus (MTAUR) előértékesítése hatalmas hírverést kelt, gyorsan halad előre és soha nem látott 72%-os árengedménnyel kínál $MTAUR tokeneket.

Jelenleg mindössze 0,0000557 dolláros áron, ez a lehetőség lehetővé teszi a korai támogatók számára, hogy biztosítsák a tokeneket, mielőtt a jegyzési ár elérné a 0,00020 dollárt.

Minotaurus

Az előnyök a következők:

  • Az MTAUR népszerűvé tételét szolgáló játékmenet. A játékosok a görög mitológia által ihletett bonyolult labirintusokban fognak navigálni.
  • Erős hasznosság. Egyedi Minotauruszok, különleges tárgyak és testreszabási lehetőségek feloldása.
  • Bónusz előnyök. Profitálj a vesting és a referral ösztönzőkből.

Az iparági elemzők kiemelik a Minotaurus (MTAUR) stratégiai pozícióját a 14,78 milliárd dolláros alkalmi játékpiacon, mely várhatóan évente több mint 9%-kal fog növekedni.

A SolidProof és a Coinsult erős támogatásával és ellenőrzött biztonságával a projekt jelentős figyelmet kap.

NuggetRush (NUGX): Play-to-Earn aranybányász játék

A NuggetRush (NUGX) innovatív, játékkal kereső játékával egyre nagyobb teret nyer, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy virtuális aranyat és más ásványi anyagokat bányásszanak a jutalmakért cserébe.

NuggetRush

A népszerűség növekedése várhatóan növelni fogja a NuggetRush (NUGX) tokenek iránti keresletet, ami potenciálisan növeli az értéküket.

A játék a szórakozás és a pénzügyi ösztönzők egyedülálló keveréke a játékosokat és a kripto rajongókat egyaránt vonzza, ami erős vonzerőt jelent.

Mivel egyre több játékos csatlakozik a játékhoz és vesz részt benne, az elemzők a NuggetRush (NUGX) árfolyamának 35%-os emelkedését jósolják.

Ez teszi a NuggetRush-t (NUGX) egy ígéretes tokent, amelyet az ökoszisztéma további növekedésével figyelni kell.

Kezdő útmutató az előértékesítésekhez: Amit tudnod kell

Miután már tudod, hogy mely előértékesítések tűnnek a legígéretesebbnek, beszélhetünk az alapokról.

Ha még új vagy a kriptopénzek terén, az előértékesítés fogalma kissé zavarosnak tűnhet, de valójában ez egy nagyszerű módja annak, hogy korán bekapcsolódj egy ígéretes projektbe.

Az előértékesítés egy kezdeti fázis, mielőtt egy kriptopénz hivatalosan is a nyilvánosság elé kerülne.

Ez idő alatt a projekt alacsonyabb áron értékesíti a tokenjeit a korai résztvevőknek. Olyan ez, mintha egy új lehetőség első emeletén szállnál be, ahol csökkentett áron vásárolhatsz tokeneket, mielőtt azok a nyílt piacon elérhetővé válnának.

Ez a kezdeti fázis kulcsfontosságú a projekt számára, mert segít összegyűjteni a termék fejlesztéséhez és bevezetéséhez szükséges forrásokat.

Számodra ez azt jelenti, hogy olcsón vásárolhatsz tokeneket, és esetleg jelentősen emelkedhet az értékük, amikor a projekt elindul.

Hogyan lehet csatlakozni az előértékesítéshez?

Az előértékesítéshez való csatlakozás egyszerű, de némi előkészületet igényel. Először is találnia kell egy olyan projektet, amely izgatja Önt.

Ez azért fontos, mert olyasmit akarsz majd támogatni, amiben hiszel. Miután kiválasztottál egy projektet, látogass el annak weboldalára vagy platformjára, és regisztrálj.

Ehhez általában fiókot kell létrehozni, meg kell adni a pénztárcád címét, és néha ki kell töltened egy KYC (Know Your Customer) folyamatot, hogy igazolni tudd a személyazonosságodat.

Ezt követően elő kell készítenie a pénzét. A legnépszerűbb kriptovalutákat, például a Bitcoint (BTC), az Ethereumot (ETH) vagy a stablecoint a legtöbb előértékesítő elfogadja. Győződj meg róla, hogy a digitális pénztárcádban van a szükséges összeg.

Az előértékesítés megkezdésekor ezeket az összegeket arra fogod használni, hogy közvetlenül a projekt platformján vásárold meg a tokeneket.

A vásárlás befejezése után a tokeneket elküldik a pénztárcádba, bár előfordulhat, hogy a hivatalos indulásig zárolva lesznek.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Miért érdemes csatlakozni az előértékesítéshez? A legfontosabb előnyök

Az előértékesítés legfontosabb érdekessége az a lehetőség, hogy alacsonyabb áron vásárolhatsz tokeneket, mint amilyenek azok lesznek, amint nyilvánosan elérhetővé válnak.

Amennyiben a projekt sikeres, és a token értéke növekszik, ez jelentős nyereséget eredményezhet. Az előértékesítések sokszor további bónuszokkal járnak, például extra tokenekkel a korai résztvevőknek.

Remek példa erre a Minotaurus (MTAUR) – a tőzsdei árváltozás 360%-os növekedést kínálhat mindenkinek, aki úgy dönt, hogy beszáll.

Ezenkívül az előértékesítésben való részvétel korai részesedést biztosít egy projektben, ami izgalmas lehet, ha szenvedélyesen érdekel, amit a projekt el akar érni.

Hol találhatod meg a közelgő előértékesítéseket

Az előértékesítések kihasználásához tudnod kell, hol találod meg őket. A legjobb információforrások közé tartoznak a kriptovaluta-hírportálok, a közösségi médiacsatornák és a speciális előértékesítési platformok.

Az olyan webhelyek, mint az ICO nyomkövető és a kriptofórumok szintén rendszeresen felsorolják a közelgő előértékesítéseket, részleteket közölve a projektekről, a mögöttük álló csapatokról és a részvétel módjáról.

Az előértékesítéshez való csatlakozás kihívásai

Miközben az előértékesítések nagyszerű lehetőségeket kínálnak, kihívásokkal is járnak.

Az egyik fő akadály az, hogy az előértékesítések gyorsan elkelhetnek, különösen, ha a projektet nagy várakozás előzi meg.

Vagyis gyorsan kell cselekedned. A másik kihívás az, hogy a folyamat néha bonyolult lehet, magában foglalja a KYC-ellenőrzést vagy a utalási költségek, ami megterhelő lehet, ha még csak most kezded.

Következtetés: Az előértékesített érmékben rejlő lehetőségek

kripto

A 2024 augusztusának felfutásával a kriptopiac olyan izgalmas előértékesítésekkel pezseg, mint a QUBE, a 0DOG, a BITBOT és a NUGX. Az MTAUR azonban kiemelkedik a páratlan 72%-os előértékesítési ajánlatával és jelentős növekedési potenciáljával.

A 14,78 milliárd dolláros játékpiacon a magával ragadó játékélményt robusztus hasznossággal ötvözi, így kiváló értéket kínál.

Ahogy azt a „Miért érdemes csatlakozni az előértékesítéshez?” részben is kifejtettük, korai lehetőséget kínál kedvezményes áron, és jelentős emelkedési potenciált vetít előre .

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.