A SOL küzd a 150 dollár áttöréséért: Mi vár a Solana-ra?

-

A Solana (SOL) küzd azért, hogy áttörje a 150 dolláros határt, és ezzel felkeltette az árfolyammozgását nyomon követők figyelmét.

A szélesebb kriptopiac közelmúltbeli emelkedő tendenciái ellenére ez az altcoin ellenállásba ütközött.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mivel a piac szorosan figyeli, a kérdés továbbra is fennáll: A Solana (SOL) leküzdi ezt az akadályt, vagy további konszolidáció felé tart?

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a jelenlegi helyzetet és azt, hogy mi lehet a láthatáron, betekintést nyújtva a lehetséges ármozgásokba, és potenciális portfólió-növekedési stratégiákat javasolva.

Solana (SOL): Jelentős bálna eladás jelzi a potenciális áresést.

A Solana (SOL) komoly lefelé irányuló nyomással néz szembe. Egy jelentős, 89 millió dolláros eladás váltotta ki, amelyet egy nagy bálna végzett az elmúlt 8 hónap során.

Kétségkívül az érme árfolyamát nagymértékben befolyásolta ez az elmozdulás. Most 139,07 dollár és 144,04 dollár között mozog.

A 43,76-os Relative Strength Index (RSI) értékkel a piac nagyon óvatos magatartás jeleit mutatja. Ez árcsökkenéshez vezethet.

sol

A pesszimizmusnak több bizonyítéka van a technikai előrejelzés egészében. A Solana (SOL) a 154,77 dolláros 100 napos mozgóátlagánál kemény ellenállásba ütközik.

Ez egy olyan szint, amelyet eddig nagy nehezen tudott leküzdeni. A 130,66 dollár, egy kulcsfontosságú támaszszint alá történő csökkenés további összeomlást indíthat el, talán rekord mélységeket elérve.

Kezd egyre világosabbá válni, hogy a jelenlegi eladás a nagy tulajdonosok általános bizalomhiányára utal.

Ez különösen akkor riasztó, ha összehasonlítjuk a helyzetet például a Fetch AI (FET) legutóbbi lépéseivel.

A jelenlegi piaci körülmények és a technikai mutatók alapján az előrejelzés a Solana (SOL) további csökkenése felé hajlik.

A fellendülés valószínűsége minimálisan valószínűnek tűnik, és az árfolyam inkább 130,66 dollár alá süllyed, mint hogy 154,77 dollár fölé törjön.

A piac szereplőinek fel kell készülniük a lehetséges veszteségekre, mivel a Solana (SOL) kilátásai tovább gyengülnek.

sol

Minotaurus (MTAUR): A SOL 9,3%-os esését 360%-os növekedési lehetőséggé lehet változtatni

Minotaurus

Amint látható, a Solana (SOL) a jelenlegi 139,07 és 144,04 dollár közötti tartományból 130,66 dollár alá történő potenciális eséssel néz szembe.

Ez egy akár 9,3%-os lehetséges csökkenést jelent. Ellenben egy trendi előértékesített altcoin, amelyet ma szeretnénk bemutatni, a Minotaurus (MTAUR) jelentős lehetőséget kínál – akár 72,30%-os engedményt a 0,00020 dolláros jövőbeli tőzsdei árfolyamhoz képest.

Az érmék megvásárlása most, mindössze 0,0000554 dolláron potenciálisan 360%-os növekedést hozhat, amikor az ár módosul.

Hogy bővebben kifejtsem magát a projektet: a Minotaurus (MTAUR) játék egy labirintusba helyezi a felhasználókat, ahol Minotaurus karaktereket irányítanak, akik különböző szörnyekkel szállnak szembe.

A játékosok kincsesládákat fedezhetnek fel, különleges tárgyakat oldhatnak fel, és egyedi várbörtönökbe juthatnak be, mindezt a $MTAUR tokenek használatával javítva.

Ezeket a tokeneket át lehet váltani játékbeli valutára. A felhasználók ritka karaktereket, különleges tárgyakat és egyéb exkluzív tartalmakat vásárolhatnak vele.

A Minotaurus (MTAUR) a Coinsult és a SolidProof által végzett alapos biztonsági ellenőrzéseken esett át.

Ez a potenciális résztvevők számára egy bizalmi réteget jelent. A globális alkalmi játékpiacot 14,78 milliárd dollárra becsülik, a Minotaurus (MTAUR) kihasználja ezt a trendet azáltal, hogy a kriptopénzeket integrálja a játékba.

Minotaurus

Az előértékesítés emellett kiegyensúlyozott tokenomikát és korlátozott tokenkészletet kínál.

Azoknak, akik a teljes piaci bevezetés előtt szeretnének bekapcsolódni a nagy hasznosságú projektbe, ez egy meggyőző lehetőség lehet.

Következtetés

A SOL komoly nyomással küzd, miután egy nagy bálna 89 millió dollárt rakodott ki.

A gyenge piaci hangulat és a veszélyeztetett kulcsfontosságú támaszszintek miatt az ár valószínűleg lefelé tart.

Az MTAUR azonban bemutatja a módját, hogy potenciálisan ellensúlyozza ezeket a veszteségeket – tudj meg többet a tervezett növekedési pályáról a hivatalos oldalon.

Olvastad már? A SunPump már több, mint 1 millió dollárt termelt, mindössze 11 nap alatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.