Robert Kiyosaki figyelmeztetése: Az amerikai adósságválság rávilágít az arany, ezüst és Bitcoin szükségességére

-

Robert Kiyosaki, a „Rich Dad Poor Dad” című bestseller szerzője kemény figyelmeztetést fogalmazott meg az amerikai adósságválsággal kapcsolatban.

Arra buzdította a lakosságot, hogy fontolják meg az aranyba, ezüstbe és Bitcoinba való befektetést a fenyegető gazdasági bizonytalanság elleni fedezetként.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Robert Kiyosaki szerint, az USA adóssága óriási mértékben növekszik

Robert Kiyosaki egy nemrégiben közzétett tweetjében kiemelte az amerikai adósság óriási méreteit, egy billió dollárt 31.688 évhez hasonlított másodpercek alatt.

Robert Kiyosaki
Forrás: X

Kiemelte, hogy az USA riasztó ütemben halmozza az adósságot, 100 naponta egy trillió dollárral gyarapodik, így az államadósság megközelíti a 35 trillió dollárt.

Az amerikai adósság jelenleg közel 35 billió dollár, ami azt jelenti, hogy minden egyes állampolgár gyakorlatilag 100.000 dollárral tartozik.

A gyors adósságnövekedés aggodalmakat vetett fel a gazdaság hosszú távú stabilitásával kapcsolatban.

Kiyosaki figyelmeztetett arra is, hogy ne hagyatkozzunk kizárólag az FDIC-biztosításra és a bankrendszerre, és arra buzdította az embereket, hogy pénzügyi jövőjük védelme érdekében fektessenek be olyan tárgyi eszközökbe, mint az arany, az ezüst és a Bitcoin.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Miért arany, ezüst és Bitcoin?

Ahogy az USA adóssága tovább emelkedik, Kiyosaki kiemeli, hogy olyan tárgyi eszközökbe kell befektetni, mint az arany és az ezüst, valamint olyan digitális eszközökbe, mint a Bitcoin.

Szerinte ezek a befektetések védelmet nyújthatnak a fiat valuta esetleges összeomlása ellen, amely jelentős értéket veszíthet, ha az adósságválság súlyosbodik.
Kiyosaki már régóta ajánlja az aranyat, az ezüstöt és a Bitcoint biztonságos menedékként.

A közelmúltban egy közelgő gazdasági összeomlást jósolt, amelyet egy nagy bikapiac követ, és a Bitcoin érménként elérheti a 10 millió dollárt, az arany unciánként a 15.000 dollárt, az ezüst pedig az 110 dollárt.

Előrejelzését a fiat valutákba vetett bizalom csökkenésével és a történelmi trendekkel magyarázza.

Bitcoin – vásárlási lehetőség

A Bitcoin jelenleg 60.805 dolláron mozog, ami 2,3%-os emelkedést mutat az elmúlt 24 órában, a piaci tőke 1,2 billió dollár. Ugyanakkor továbbra is 58.000 és 62.066 dollár között konszolidálódik.

Egy erős bikafutás elindításához a Bitcoin-nak át kell törnie az ellenállást ezen a szinten.

Az ellenállás egybeesik a korábban áttört trendvonallal és a 62.217 dollár körüli 100 napos exponenciális mozgóátlaggal, így ez egy kulcsfontosságú zóna, amit figyelni kell.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Letartóztatták a 21 millió dolláros kriptocsalás főszervezőjét Montenegróban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.