Az altcoin szezon veszélyben? A szakértő megosztotta árperspektíváját a legfontosabb altcoinokról

-


Vendégbejegyzés


Az alternatív kriptovaluták virágzó korszaka kihívásokkal nézhet szembe. Egy jól felkészült szakértő betekintést engedett a főbb altcoinok árfolyammozgásaiba.

Fedezd fel, mely altcoinok szárnyalhatnak, és melyek bukhatnak meg a jelenlegi piaci környezetben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merülj el a részletekben, és fedezz fel értékes előrejelzéseket, amelyek befolyásolhatják a befektetési döntéseket.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoin

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Ethereum: A blokklánc következő fejezete?

Az Ethereum egy ismert blokkláncplatform, amely Proof-of-Stake-t használ.

Intelligens szerződéseket és számos decentralizált alkalmazást támogat, a pénzügyektől kezdve az olyan Layer 2 megoldásokig, mint az Arbitrum és a Polygon.

Ezen eszközök gördülékenyebbé és gyorsabbá teszik a tranzakciókat. A 2015-ös indulás óta az Ethereum sokat fejlődött. A Proof-of-Stake-re 2022-ben tért át, ami növelte a hatékonyságát.

A hamarosan induló Sharding fázis javítja a skálázhatóságát és csökkenti a költségeket. Ether (ETH), a kriptovalutája kulcsfontosságú. Ez táplálja a hálózati tranzakciókat és kereskedhető eszközként működik.

A történelmi mintázatok a potenciális jövőbeli értéknövekedésre utalnak. Az Ethereum erős technológiájával és felhasználási eseteivel ígéretes kilátásokat kínál azok számára, akik befektetést fontolgatnak vagy a blokklánc-technológiát vizsgálják.

Solana SOL érméje: : A kulcsszereplő a fejlődő kriptotérben

A Solana a decentralizált alkalmazásokhoz kínál robusztus platformot, a skálázhatóságra összpontosítva.

A natív érme, a SOL, a hálózat szerves részét képezi. A gyors tranzakciókra összpontosítva a Solana vonzza a fejlesztőket és a befektetőket egyaránt.

A hálózat felépítése támogatja a nagy kapacitású termékeket és szolgáltatásokat sharding vagy másodszintű megoldások nélkül. A SOL megkönnyíti a tranzakciókat és jutalmazza az ökoszisztémán belüli résztvevőket.

A SOL-ba történő befektetés vonzó lehet azok számára, akik egy olyan blokklánc iránt érdeklődnek, amely ambiciózus skálázhatósági célokkal és növekvő projektcsomaggal rendelkezik.

A SOL előnye többek között a hálózaton belüli zökkenőmentes műveletek lehetővé tételében játszott szerepe, valamint a Solana által támogatott decentralizált alkalmazások egyre bővülő köréhez való hozzáférés eszközeként való használata.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Cardano ADA: Az intelligens szerződések felsőbbrendűségének megcélzása

A Cardano ADA az okos szerződések támogatására tervezett rugalmas blokkláncplatformként egyre nagyobb figyelmet kap. Ez lehetővé teszi decentralizált pénzügyi alkalmazások és kriptotokenek létrehozását.

Az ADA biztonságos tárolást, fizetéseket és a staking lehetőségét kínálja. Az Ethereum ETH-jával versenyez, de a proof-of-work helyett a proof-of-stake használatával a környezetbarátságra összpontosít.

A Cardano egyedi kétrétegű rendszere növeli a tranzakciók sebességét és hatékonyságát. A 2021-ben bevezetett natív tokenjei a biztonságos, költséghatékony okos szerződéses interakciókat célozzák.

Az ADA-ba való befektetés vonzó lehet a fenntartható megközelítés és a magas tranzakció-feldolgozási potenciál miatt, amely olyan előnyöket kínál, mint az alacsony díjak és a környezeti hatékonyság.

XRP: Egy pillantás a potenciáljára a közelgő bikafutásban

Az XRP egy olyan digitális valuta, amelyet gyors és alacsony költségű tranzakciókra építettek.

Központos irányítás nélkül működik, ami azt jelenti, hogy biztonságos, és a tranzakciókat nem lehet visszacsinálni. Határok nélkül működik, így bárhová könnyedén küldhet pénzt.

100 milliárd érméből indult, amelyet többnyire a Ripple vállalatnak adtak. A Ripple az XRP-t a hálózat likviditásának növelésére használja. Egyfajta ellenőrzött széfben tárolnak 55 milliárd XRP-t, amelyet fokozatosan bocsátanak ki, ezzel segítve a kínálat kezelését.

Az XRP-t érdemes megfontolni, mert egyszerűbbé és olcsóbbá teheti a pénzátutalásokat.

Az alapjául szolgáló technológia nagy szerepet játszhat a határokon átnyúló fizetésekben, ami potenciálisan növelheti a keresletét, mivel egyre több ember és vállalkozás látja meg az értékét.

Következtetés

A 2024-es bikafutás ellenére az ETH, a SOL, az ADA és az XRP kevésbé mutat rövid távú potenciált. A CYBRO, egy élvonalbeli DeFi platform kiemelkedő lehetőséget kínál.

A Blast blokkláncon történő AI-vezérelt hozamaggregációval maximalizálja a bevételeket.

A legfontosabb jellemzők közé tartoznak a magas staking jutalmak, az exkluzív légiesítések és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés.

A felhasználók a zökkenőmentes befizetések és kifizetések előnyeit élvezhetik.

Az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre összpontosítva a CYBRO erős érdeklődést vált ki a főbb kripto befektetők és befolyásos szereplők körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.