Új versenyző a mémcoin versenyben: A Sundog miért kerülhet az élre?

-

A Sundog (SUNDOG) villámgyorsan kiemelkedővé vált a mémcoin világában.

A piaci tőkeértéke 131 millió dollárra emelkedett, és jelentős figyelmet kapott a nagy tőzsdékre, például a BitMartra való bevezetését követően, a Sundog (SUNDOG) bizonyítja, hogy több mint egy villanás a piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merüljünk el a Sundog (SUNDOG) legfrissebb híreiben, és nézzük meg, miért van minden okunk azt hinni, hogy átveheti a vezetést a mémcoin versenyben.

Sundog (SUNDOG): A legutóbbi emelkedés, további növekedésre pozícionálva

A Sundog (SUNDOG) gyorsan kiemelkedővé vált a kriptovilágban a figyelemre méltó emelkedésével.

A Tron blokkláncra épülő altcoin nemrég 0,002 dollárról 0,2423 dolláros csúcsra szökött fel, ami elképesztő, 100-szoros növekedést jelentett néhány nap alatt.

A gyors növekedés nagyrészt a Tron alapítójának, Justin Sun erős támogatásának és a SunPump platform elindítása körüli felhajtásnak köszönhető, amely jelentős figyelmet keltett.

A Sundog (SUNDOG) mostanra 200 millió dolláros piaci tőkeértékével komoly versenyzőként tűnik fel a mémérmék piacán, és sokak szerint ez még csak a kezdet.

sundog

Egy figyelemre méltó sikertörténet egy kripto rajongóról szól, aki egy szerény 1,69 ezer dolláros befizetésből állkapocsba vágó 20 millió dollárt csinált, bemutatva a Sundog (SUNDOG) robbanásszerű potenciálját.

Az izgalom folyamatos növekedésével egyre nagyobb az optimizmus, hogy a Sundog (SUNDOG) lendülete nem csak egy átmeneti fellendülés.

Míg egyesek óvatosak a lehetséges piaci korrekciókkal kapcsolatban, az általános hangulat továbbra is pozitív, és sokan arra számítanak, hogy a Sundog (SUNDOG) fenntartja emelkedő pályáját.

sundog
Forrás: X

Az árfolyam 0,1386 és 0,2423 dollár között ingadozik, így a Sundog (SUNDOG) számára még van hely a növekedésre.

A Sundog (SUNDOG) körül egyre nagyobb a pezsgés, és ahogy egyre több tulajdonos felfigyel rá, még nagyobb felfelé ívelés lehetősége van.

A Minotaurus (MTAUR) előértékesítése lehet a következő forró trend a SUNDOG sikere után.

A Sundog (SUNDOG) piaci kapitalizációjának szárnyalását és árfolyamának exponenciális emelkedését látva egyértelmű, hogy a korai támogatás hatalmas emelkedéshez vezethet.

A Minotaurus (MTAUR), egy előértékesítési altcoin, amellyel már foglalkoztunk ezen az oldalon, jelenleg nagyon kedvező áron elérhető, ami vonzó lehetőséget kínál arra, hogy még a következő potenciális kitörés előtt beszálljunk, ahogyan azt a hozzáértő piaci játékosok tették a Sundog (SUNDOG) esetében.

minotaurus

Ez az újonnan érkező a címlapokra kerül a folyamatban lévő előértékesítésével. Ebben a hibrid casual gaming ökoszisztémában a résztvevők a mesebeli Minotaurus válhatnak.

A játékosok a végtelen futó módban labirintusokon navigálnak, ellenségekkel harcolnak és rejtett kincseket fedeznek fel.

A $MTAUR token központi szerepet játszik az élményben. Lehetővé teszi a játékosok számára az avatarok testreszabását, a különleges területekhez való hozzáférést és a játékmenet fejlesztését.

Az előértékesítés során a $MTAUR tokenek darabonkénti ára 0,0000551 dollár. Ez 72%-os lemaradást jelent a tervezett 0,00020 dolláros tőzsdei árhoz képest.

A tokenek tulajdonosai számára olyan ösztönzők vannak érvényben, mint a referral és a vesting bónuszok.

A Minotaurus (MTAUR) szeretné meghódítani a globális közönséget a hiper-színvonalas játékmenetével.

Az casual és az elkötelezett játékosokat egyaránt megszólítja. A játékipar további növekedésével a Minotaurus (MTAUR) talán pont jól illeszkedik.

minotaurus

A globális casual játékpiac volumene. Forrás: Statista

A projekt a biztonságról és a kiegyensúlyozott tokenomikáról is szól. Az intelligens szerződése átesett a Coinsult és a SolidProof auditjain. A korai vásárlók már most csatlakozhatnak a weboldalon.

A token ára emelkedni fog, ezért a gyors cselekvés ajánlott.

Következtetés

A SUNDOG bizonyítja, hogy több mint egy múló trend. A gyors emelkedés és az erős támogatás révén folyamatos növekedésre és potenciálisan nagyobb emelkedésre van kilátásban.

Ehhez hasonlóan az MTAUR is jelentős előrelépés előtt áll, de még mindig az előértékesítési fázis korai szakaszában van.

Csakúgy, mint ahogy a SUNDOG korai támogatói profitáltak a meteorikus emelkedéséből, azok, akik most cselekszenek, kihasználhatják az MTAUR jelenlegi alacsony árfolyamát, mielőtt az követné a példáját.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldalhttp://minotaurus.io/
Bejelentésekhttps://t.me/minotaurus_official
Chathttps://t.me/minotaurus_chat
Twitterhttps://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.