A BNB következő célkitűzése: Az 580 dollár a jelentősebb nyereséget kiváltó kulcsszint?

-

A Binance Coin (BNB) folyamatosan emelkedik a kriptopiacon. Az elmúlt 24 órában az érme 6,33%-os emelkedésnek volt tanúja, ami a heti nyereségét a szerkesztési időpontban 9,08%-ra növelte.

Ez a felfelé irányuló lendület a CoinGecko adatai szerint 82,9 milliárd dollárra tornázta fel a BNB piaci kapitalizációját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez nem minden a BNB számára, a kereskedési volumene 25,37%-kal lőtt fel, és ugyanezen időszak alatt elérte az 1,8 milliárd dollárt. E számok a BNB iránti megújult érdeklődést mutatják.

Kényes egyensúly a BNB bálnák és likvidálások között

A hatalmas tőkéjű befektetőknek is van érdekeltségük a BNB-ben. Az 5 millió USD feletti dollárral rendelkező bálnák a kínálat 55,142%-át ellenőrzik.

Ez a koncentráció a megnövekedett likviditás következtében bármelyik irányba éles elmozdulásokhoz vezethet.

BNB
Forrás: Santiment

A fent említett bálna-aktivitást kiegészíti, hogy az 580 dolláros árszinten jelentős likvidációs pool van.

E szinten mintegy 1,44 millió BNB van összevonva, és ez az árfolyam-akció ugródeszkára vagy lejtmenetre utalhat.

bnb
Forrás: Coinglass

A korlátok áttörése

A BNB tradingview chartja kitörési jelzéseket mutat. Az érme áttörte a csökkenő trendvonalat, ami bikás fordulatra utal. Kialakult egy szimmetrikus háromszög mintázat, ami történelmileg egy bikás trend folytatását jelzi.

Az 555 dolláros szint most kulcsfontosságú támaszként szolgál, ami megfordult a struktúratörés előtti korábbi szerepéről.

E technikai indikátorok arra utalnak, hogy az altcoin további emelkedésre készülhet.

bnb
Forrás: TradingView

A BNB előtt álló út

A fent említett bikás hangulat ellenére a stochastic relatív erősség index a túlvásárolt zónában tartózkodik, ami egy lehetséges rövid távú visszahúzódásra utal.

A Binance érme ökoszisztémájában megnövekedett fejlesztési aktivitás azonban hosszú távon táplálhatja a növekedést.

A befektetőknek a következő jelentős elmozduláshoz a 600-650 dolláros tartományban kell szoros zsákmányra szert tenniük.

A BNB kulcsfontosságú szintek feletti kitörése, valamint az erős bálna jelenléte megteremti a potenciális nyereségek színterét.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Izgalmas szeptember vár a bitcoinra? Mire készüljünk?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eddig úgy néz ki, nagyon jó hatással volt a kamatcsökkentés a bitcoin árfolyamára

A Bitcoin csütörtök reggel átlépte a 62.000 dolláros határt, és elérte a 62.190 dollárt, egy nappal azután, hogy a Federal Reserve kamatcsökkentést jelentett be. Eközben az...

Avalanche (AVAX) árfolyam elemzés 09.20.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche árfolyama volatilis maradt azokban az időkben, amikor a legtöbb kriptopénz a 2021-22-es medvepiac alatt vízszintesen kereskedett. A 140 dollárról való meredek zuhanás után...

A Chainlink (LINK) konszolidálódik, a Sui (SUI) fenntartja a bikás lendületet – az IntelMarkets (INTL) megnyeri a kereskedők szívét az AI-DeFi protokolljával

Vendégbejegyzés A piac reagálása a Fed kamatcsökkentése után vegyes volt. Miközben az olyan top altcoinok, mint a Chainlink (LINK) konszolidálódnak, a Sui (SUI) fenntartja a bikás...

Tovább terjeszkedik a kriptobizniszben a Puma, fontos bejelentést tettek

Az UNKJD Soccer, egy népszerű Web3 sportos mobiljáték, bejelentette új együttműködését a Puma globális sportruházati márkával.  A partnerség a Puma ikonikus dizájnját és tartalmát hozza el...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.