Az elemző 500-szoros rallyt jósol a Shiba Inu (SHIB) számára, ez az Ethereum token készen áll arra, hogy megfeleljen a növekedésnek

-


Vendégbejegyzés


Egy top kriptoelemző nemrég nagyon optimista jóslatot tett a Shiba Inu kilátásaival kapcsolatban, utalva arra, hogy a token árfolyama valószínűleg 500-szorosára fog emelkedni.

Ezek az optimista kilátások jelentős érdeklődést váltottak ki az RCO Finance, egy hamarosan megjelenő Ethereum token iránt, mivel az elemzők úgy vélik, hogy hasonló árnövekedési pályát követhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vizsgáljuk meg, hogyan lehet tőkét kovácsolni ezekből az előre jelzett nyereségekből.

Az RCOF hogyan használja az AI-t a következő kriptoboom előrejelzéséhez

A kriptopénzek világát izgalomtól pezsdíti a SHIB előre jelzett emelkedése. Az Ethereumon azonban egy új projekt, az RCO Finance (RCOF) vonzza a befektetőket a zászlóshajójával, a Robo-Advisorral.

Mi teszi a Robo-Advisort olyan különlegessé? Egy mesterséges intelligenciával működő kereskedési eszköz, amely élvonalbeli technológiát használ, hogy segítsen okosabban befektetni.

Gondolj rá úgy, mint egy szuperokos robot-tanácsadóra, aki folyamatosan elemzi a piacot és befektetési döntéseket hoz helyetted.

Ez a Robo-Advisor a mesterséges intelligencia és az ML használatával rengeteg adatot elemez, hogy megjósolja a piac irányát, és így előre jelzi neked a potenciális lehetőségeket.

Megadhatod a kockázattűrő képességedet is, és a Robo-Advisor az igényeidre szabott, személyre szabott befektetési tervet készít.

Ezenkívül nincs szükség kézzel történő vételre és eladásra sem, mivel az eszköz mindent elintéz helyetted, így a befektetés egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.

A platformon több mint 120 000 valós eszközzel, köztük kriptovalutákkal, részvényekkel és ingatlanokkal, a Robo-Advisor segít diverzifikálni a portfólióját, és jövedelmező befektetési lehetőségeket kínál anélkül, hogy hagyományos brókerekre vagy bankokra támaszkodna.

shiba inu

RCO Finance: Átlátható pénzügyi műveletek úttörője

Az RCO Finance a blokklánc-technológiát használja a műveletek teljes átláthatóságának biztosítása érdekében.

Az összes tranzakciót a nyilvános főkönyvben rögzítik, ami állandó és ellenőrizhető tevékenységi nyilvántartást biztosít.

A platform nevezetesen egy nagyra becsült biztonsági céget, a SolidProofot bízza meg az okosszerződések auditálásával.

Az RCO Finance felismerve a határokon átnyúló zökkenőmentes pénzügyi tranzakciók iránti növekvő igényt, hídvalutaként működik, megkönnyítve a fiat valuták közötti azonnali átutalásokat.

Ez a jellemző racionalizálja a pénzeszközök belföldi és nemzetközi mozgását, így kényelmes és hatékony megoldást kínál a globális pénzügyi igények kielégítésére.

A kriptoelemző a Shiba Inu (SHIB) árfolyamának megugrását jósolja

Egy neves elemző került a címlapokra, miután azt jósolta, hogy a Shiba Inu (SHIB) nagy árfolyam-emelkedés előtt állhat.

A kripto szakértő úgy véli, hogy a SHIB token értéke közel 500%-ot ugorhat és elérheti a 0,000081 dollárt.

Noha a Shiba Inu (SHIB) több mint 20%-ot esett az elmúlt hónapban, az elemző továbbra is optimista a hosszabb távú pályát illetően.

A pozitív kilátások alapja a technikai elemzés, amely szerint a SHIB áttört egy kulcsfontosságú ellenállási szintet – ami jelentős felértékelődés lehetőségét jelenti.

Ez a jóslat sok Shiba Inu (SHIB) rajongót lelkesített, akik remélik, hogy az árfolyam 2021 októberében eléri a korábbi 0,00008616 dolláros csúcsot.

Az RCOF felülmúlhatja a Shiba Inu teljesítményét

Miközben a Shiba Inu az optimista kilátásaival került a címlapokra, az elemzők most egy potenciálisan még robbanásszerűbb emelkedést jósolnak az RCO Finance előértékesítési tokenjének. Könnyen érthető, hogy miért.

Az előértékesítés már több mint 1,4 millió dollárt gyűjtött össze, ami jelentős befektetői bizalmat mutat.

Az RCO Finance pillanatnyilag az előértékesítés 2. szakaszában van, és az előértékesítési tokeneket 0,0344 dollárért árulja. A befektetők, akik most beszállnak, jelentős nyereségre számíthatnak.

A token várhatóan 0,4 és 0,6 dollár között fog jegyezni a bevezetéskor, így a korai befektetők akár 1000%-os növekedést is elérhetnek a befektetésükön.

A kripto szakértői elemzés szerint az RCOF rendelkezik minden szükséges jellemzővel ahhoz, hogy tükrözze a Shiba Inu előrejelzett 500X-os emelkedését, így egy meggyőző befektetési lehetőség.

Szóval mire vársz még? Menj és szerezd meg az RCOF tokenjeidet most, mielőtt túl késő lenne.

További információk az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:
Látogasson el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.