A Bitcoin elfogadása megugrik, ahogy a norvég kormány fokozza az állami alap BTC-állományát

-

A norvég kormány szuverén alapjának a Bitcoinban (BTC) való részesedésének jelentős növelésével a digitális valuta ismét reflektorfénybe került.

A Bitcoin (BTC) egyre fontosabb eszközzé válik, ahogy ez a lépés is mutatja. Ez fontos hír, ez egy figyelemre méltó változást jelez.

Miután egyre több kormány és intézmény ismeri fel az értéket, az elfogadás felgyorsul, ami lökést ad az egész piacnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk azt vizsgálja, hogy ez a növekvő állami érdeklődés hogyan bővíti a Bitcoin (BTC) szerepét a globális pénzügyi rendszerben, és mit jelent ez azok számára, akik követik a kriptotér legújabb trendjeit.

Bitcoin (BTC): 70.000 dollár karnyújtásnyira van?

A norvég kormány közelmúltbeli lépése, hogy megemelte az államalapjának Bitcoin (BTC) kitettségét, figyelemre méltó hatással volt a piacra. A Bitcoin (BTC) az 57.918,46 és 61.004,77 dollár közötti sávban mozog.

Ez 3,25%-os változást mutat az elmúlt 24 órában. A piaci bizalom jelentős lökést kapott ettől a lépéstől.

A bővüléshez ez néhány szakértőt arra késztetett, hogy potenciális felfelé irányuló lendületet várjon a 71.902 és 79.192 dolláros ellenállási szintek felé.

bitcoin

A Bitcoin (BTC) legutóbbi „aranykeresztje„, ahol az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag felett keresztezi a 200 napos mozgóátlagot, tovább támogatja a bikás kilátásokat. Ez erős felfelé irányuló trendet jelez.

Ez a technikai jel, a norvég befektetéssel párosulva, növeli a Bitcoin (BTC) azon lehetőségét, hogy az elkövetkező hetekben elérje a 70.000 dollár körüli szintet.

Az 51-es RSI-vel azonban a Bitcoin (BTC) sem túlvett, sem túladott. Ez arra utal, hogy mindkét irányba lehetséges a mozgás.

bitcoin

A pozitív hangulat ellenére továbbra is óvatosságra int. A 10 napos mozgóátlag kissé a jelenlegi árfolyam alatt van, 59.208 dollárnál, ami a lehetséges volatilitásra utal.

Amennyiben a Bitcoin (BTC) nem sikerül áttörnie az ellenállási szinteket, akkor az 55.436 dollárnál lévő támaszt tesztelheti.

A piac résztvevőinek szorosan figyelemmel kell kísérniük ezeket a technikai mutatókat, ahogy a piac alkalmazkodik a legfrissebb hírekhez és fejleményekhez.

Minotaurus (MTAUR): -72,6%-os korlátozott előértékesítés, mielőtt a BTC felfelé nyomná az árakat.

A Bitcoin (BTC) szárnyal, a norvég kormány stratégiai lépése és a közelmúltbeli Golden Cross miatt, egyértelmű, hogy a piac a növekedés új szakaszába lép.

Ez a bika lendület azt sugallja, hogy az ígéretes altcoinok korai elfogadása jelentős emelkedést hozhat. Legfrissebb kutatásunk szerint a Minotaurus (MTAUR) az, amely a legígéretesebb.

Ez az előértékesítés egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a Minotaurus ($MTAUR) segítségével belevágjunk a blokkláncjátékba.

bitcoin

Jelenleg mindössze 0,0000548 dolláron, a $MTAUR tokenek 72,6%-kal olcsóbbak, mint a várható jövőbeli 0,00020 dolláros áruk.

A projekt a casual játékosokat célozza meg elérhető, mégis magával ragadó élményekkel. hibrid casual játékmenetével a hibrid casual mobiljátékok növekvő trendjéből profitál.

A Minotaurus (MTAUR) a grafikai irányítás és a cselekmény tekintetében a görög legendákból merít ihletet, és egy labirintus alapú játékkal büszkélkedhet, csatákkal és kincsekkel. A token hozzáférést biztosít exkluzív funkciókhoz és ösztönzőkhöz.

További előnyei a következők:

● Az ösztönzők közé tartoznak az előértékesítési árkedvezmények, az ajánlási bónuszok és még sok más.
● A kiegyensúlyozott tokenomika a fokozatos feloldás révén megakadályozza a hirtelen bedőlést.
● A $MTAUR felhasználható a játékban testreszabásra, minijátékokra és sok másra.

Sikeres múlttal rendelkező szakértők által kifejlesztett és a SolidProof és a Coinsult által biztonsági szempontból ellenőrzött, ez az előértékesítés kiváló lehetőségnek tűnik a mai piacon.

Következtetés

A BTC a norvég kormány injekciójának és a közelmúltbeli Golden Crossnak köszönhetően erősebb lendületet kap, így a piac terjeszkedésre készül.

Ahogy a BTC közeledik a kulcsfontosságú ellenállási szintekhez, ez egy megfelelő pillanat az ígéretes altcoinok felfedezésére, amelyeket valószínűleg gyorsabb növekedésre sarkallnak ezek a közelmúltbeli mozgások.

Az MTAUR kiemelkedik, mivel egyedülálló elővásárlási árcsökkentést és jelentős potenciált kínál.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentésekhttps://t.me/minotaurus_official
Chathttps://t.me/minotaurus_chat
Twitterhttps://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.