A FLOKI áremelkedésre készül, ha követi egy másik token útját?

-

A FLOKI árfolyam-grafikonja nagy hasonlóságot mutat a BNB korábbi mintázatával, ami néhányak szerint lehetséges áremelkedést sugall.

Azonban a stagnáló kereskedési volumen másról mesél.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piros Ferrarik gyorsak, szóval ha van egy piros autóm, az is gyors lesz?

A FLOKI egyre több figyelmet vonz a kriptoközösségben, köszönhetően erős teljesítményének mind az Ethereum, mind a BNB hálózatokon.

A korábbi bikapiaci szakaszai során tapasztalt jelentős növekedés után a FLOKI ismét egy konszolidációs időszakba lépett, hasonlóan ahhoz, amit a BNB tapasztalt az emelkedése előtt.

Mivel ugyanúgy viselkednek, egyesek szerint ezért ugyanolyan áremelkedésre számíthatunk.

De szerintünk ez egy kicsit elrugaszkodott következtetés. Gyakorlatilag bármilyen token vagy eszköz között találhatunk hasonlóságokat, de azt állítani, hogy ugyanazt az utat fogják követni, mert hasonló a mintázatuk? Ez azért erős kijelentés.

Igen, igaz, hogy a FLOKI a napi grafikonon olyan mintázatot mutat, ami tényleg emlékeztet a BNB nagy kitörése előtti struktúrájára.

Ez a hasonlóság spekulációkat váltott ki a befektetők körében, miszerint a FLOKI megismételheti a BNB korábbi sikereit.

floki
Forrás: TradingView

Sokan figyelik a mémcoin mozgását, és a 2024 negyedik negyedévére jósolt bikapiacot várják.

Ha lesz is ilyen, akkor az szinte biztos nem azért fog megtörténni, mert hasonlít a grafikonja egy másik tokenére.

Forrás: TradingView

Hová tűnt a volumen?

A Relatív Erősség Index, más néven RSI azt mutatja, hogy a FLOKI jelenleg a túladott régióban van, ami gyakran áremelkedést megelőző állapot.

Ez kedvező vásárlási lehetőséget kínálhat azoknak, akik szeretnének profitálni egy esetleges felfelé ívelő trendből.

Az elemzők optimisták, azt sugallva, hogy a FLOKI hamarosan elérheti a 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, és új csúcsra juthat 2025 januárjáig, majd egy újabb csúcsot érhet el az év közepére.

Ahogy sokan figyelmeztetnek, az ígéretes technikai beállítások ellenére a FLOKI kereskedési volumene továbbra is lapos maradt, hasonlóan ahhoz, amit a júniusi új csúcs elérése előtt láttunk.

Forrás: Coinglass

Ez a stagnáló volumen potenciális vásárlási jelzésként is értékelhető, azt sugallva, hogy a történelem megismételheti önmagát, és a FLOKI egy újabb nagy rallyra készülhet.

Vagy egyszerűen csak mindenki megunta a spekulációt, és senkit sem érdekel a token.

Soha ne becsüld alá a kereskedők csökönyösségét

A különböző mutatók technikai elemzése, beleértve a szociális volument, a tulajdonosok számát, az aktív címeket, a hálózati növekedést és a napi tranzakciók nyereség-veszteség arányát, növekvő aktivitást mutat a FLOKI körül.

Forrás: Santiment

A kereskedők által keltett hájp valós, és a növekedése arra utal, hogy az érdeklődés a mémcoin iránt mégis lehet, hogy növekszik, ami tovább növelheti az árakat, egyfajta önbeteljesítő jóslatként.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Malajziában hét embert tartóztattak le a Bitcoin bányászathoz szükséges áramlopásért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.