A befektetői hangulat a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) között változik, mivel a CYBRO lendületet kap a potenciális 100-szoros lehetséges nyereséggel

-

A Dogecoin és a Shiba Inu iránti érdeklődés csökken, mivel a CYBRO hatalmas hozamokat ígérve magára vonzza a figyelmet.

A befektetők a 100-szoros növekedés lehetőségével csábítva másra koncentrálnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk elmerül a változást hajtó tényezőkben, és megvizsgálja, hogy mely digitális érmék állnak készen a lenyűgöző növekedésre.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

dogecoin

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Shiba Inu: Az Ethereum-alapú mémcoin potenciáljának feltárása

A Shiba Inu (SHIB) több, mint egy újabb mémcoin; az Ethereum blokkláncon fut. Ezáltal szélesebb hatókörrel rendelkezik, és kompatibilis az Ethereum-alapú alkalmazásokkal.

A 2020-ban Ryoshi által indított SHIB azután keltett feltűnést, hogy tokenjeinek felét Vitalik Buterinnek küldte.

Az ő adományai és égetési akciói segítettek a SHIB ismertségének növelésében.

A SHIB számára kedvező az Ethereummal való integráció, amely olyan projekteket tesz lehetővé, mint a ShibaSwap, egy decentralizált tőzsde. Az NFT-k és egy DAO jövőbeli tervei a felhasználás kiterjesztését célozzák.

A SHIB-be való befektetés vonzó lehet azok számára, akiket érdekel a potenciális növekedés és a decentralizált pénzügyekben és alkalmazásokban való hasznossága.

A Doge’s Bark: A dogecoin befektetésben rejlő lehetőségek feltárása

A Dogecoin a kripto játékos felfogásaként indult, de mára komoly versenyzővé vált.

A 2013-ban indult, és a Shiba Inu mémjét használta logójául. A bitcoinnal ellentétben a Dogecoin nem szűkös.

Minden percben 10 000 érmét bányásznak ki, és a kínálatának nincs határa. A bőség és az érme mém gyökerei teszik egyedivé.

2021-ben az értéke az egekbe szökött, a piaci kapitalizációja meghaladta az 50 milliárd dollárt, amit nagyrészt a közösségi média és az olyan személyiségek, mint Elon Musk segítettek elő.

Dogecoinba fektetni az erős közösség és az azt körülvevő vicces szellemiség miatt lehet vonzó. Noha viccnek indult, mára erős piaci jelenlétet és befolyást mutat.

Következtetés

A SHIB és a DOGE kisebb potenciált mutat rövid távon. A figyelem most a CYBRO-ra, egy technológiailag fejlett DeFi platformra összpontosul.

A CYBRO a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén kínál lehetőséget a befektetőknek a jövedelem maximalizálására.

A funkciók közé tartoznak a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénzvisszatérítés.

A CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít zökkenőmentes be- és kifizetésekkel.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.