Hut 8 71,9 millió dolláros vesztesége és 72%-os BTC bányászat emelkedése a szakértők elemzése alapján. Hogy mi a teljes történet?

-

A Hut 8 Mining jelentős, 71,9 millió dolláros veszteségről számolt be. Nem meglepő módon ez azonnal heves érdeklődést váltott ki a közösségből.

E visszaesés ellenére a vállalat 72%-os növekedést tapasztalt a Bitcoin (BTC) bányászatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mivel most már ilyen egyértelmű az eltérés a működési növekedés és a felfelé irányuló visszaesés között, a szakértők elkezdtek mélyen beleásni a meglévő adatokba.

Szeretnék megérteni a következményeket. Lehet ez egy rejtett üzleti lehetőség jele?

Vizsgáljuk meg a teljes történetet, és fedezzük fel, mit jelenthet ez a Bitcoin (BTC) rajongók számára.

Hut 8 teljes sztorija: 71,9 millió dolláros veszteség potenciális BTC rally a 63,7 ezer dollárig

A Hut 8 Mining 72%-os növekedést ért el a Bitcoin (BTC) bányászati hozamban a kihívásokkal teli pénzügyi környezet ellenére.

Ebbe beletartozott egy jelentős, 71,9 millió dolláros veszteség 2024 második negyedévében.

Ez a veszteség a „fekete hétfőt” követő szélesebb piaci instabilitásból és az amerikai kormány 10.000 BTC váratlan kivonásából adódott.

Ez jelentős árfolyamcsökkenéshez vezetett a Bitcoin (BTC) árfolyamában, és befolyásolta a vállalat digitális eszközeinek valós értékét.

Ennek ellenére a bányászati tevékenységének bővítésére és az energiaköltségek csökkentésére való makacs stratégiai összpontosítás figyelemre méltó felfelé irányuló növekedést eredményezett. A vállalat ma rugalmasságot mutat egy meglehetősen volatilis piacon.

bitcoin árfolyam

A Bitcoin (BTC) jelenleg 58.293,32 és 60.191,01 dollár között elérhető, a 10 napos mozgóátlag 59.129 dollárnál, a 100 napos mozgóátlag pedig 63.919 dollárnál található.

A Hut 8 fokozott bányászati aktivitása a Bitcoin (BTC) kínálat szűkösségére utal, ami potenciálisan megteremti a feltételeket az árfolyamrallyhoz.

Amennyiben a Bitcoin (BTC) át tudja törni a jelenlegi ellenállási szinteket, különösen a 100 napos mozgóátlagot, akkor a 71.902 dolláros, esetleg a 79.192 dolláros szintet célozhatja meg.

bitcoin árfolyam

Forrás: Titan of Crypto X

A Titan of Crypto elemzője kiemelte, hogy a Bitcoin (BTC) egy kritikus trendvonal felett kereskedik, ami aláhúzza a további emelkedés lehetőségét.

Az 59 ezer dolláros támaszszint megtartása kulcsfontosságú lesz a visszaesés elkerülése érdekében.

Minotaurus (MTAUR): A 14,78 milliárd dolláros szerencsejáték-piacon

Figyelembe véve, hogy a Bitcoin (BTC) hamarosan új ellenállási szinteket érhet el, bölcs döntés lenne egy nagy potenciállal rendelkező előértékesített altcoin választása.

A Minotaurus (MTAUR) projekt olyan helyzetben van, hogy potenciálisan jelentős értéket halmozhat fel a jelenlegi piac fejlődésével, részben a Hut 8 sikerének és a Bitcoin (BTC) korlátozott kínálatának köszönhetően.

A mostani események miatt talán most van a legjobb idő a cselekvésre.

A Minotaurus (MTAUR), az ígéretes új blokkláncjátékos token most az előértékesítési fázisban van.

A $MTAUR, a natív tokenje jelenleg mindössze 0,0000543 dolláron kerül értékesítésre. Ez egy 72,85%-os kedvezmény a jövőbeni 0,00020 dolláros tőzsdei árhoz képest.

Aki korán szeretne beszállni egy potenciálisan nagy növekedési potenciállal rendelkező projektbe, annak tetszhet ez a meredek árengedmény.

minotaurus

A Minotaurus a SolidProof és a Coinsult által jóváhagyott intelligens szerződéssel is garantálja a biztonságot. A Minotaurus (MTAUR) nem csak egy rövid életű ICO; valódi hasznossággal bír: a játékosok az MTAUR-t játékbeli tárgyak vásárlására használhatják.

A casual gaming iparágat 14,78 milliárd dollárra értékelik, ami erős emelkedési potenciált sugall , ahogy a projektre felfigyelnek.

minotaurus

A globális casual gaming piac volumene. Forrás: Statista

A vonzó belépési ár mellett az előértékesítés extra ösztönzőket is kínál. A vásárlók több $MTAUR tokenhez juthatnak a megszolgálási időszak meghosszabbításával.

A barátok beajánlása a projektbe további bónuszokat hozhat. A projektet robusztus technológia támogatja, amelyet úgy terveztek, hogy mind a blokklánc, mind a játékfunkciókat hatékonyan kezelje.

Az élvonalbeli AI-eszközök fokozzák a felhasználói élményt a játékon belül. A csapat széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Emellett egy világos ütemterv vázolja fel a projekt fejlesztésének konkrét céljait és lépéseit.

A casual játékipar folyamatos bővülése miatt most lehet, hogy itt a tökéletes alkalom, hogy Minotauriánus legyél.

Következtetés

A Hut 8 Mining lenyűgöző emelkedése lehet a szikra, amire a BTC-nek szüksége van ahhoz, hogy kitörjön a jelenlegi tartományból.

Ahogy a piaci szereplők a legnagyobb kriptó következő lépését várják, sokan egy ígéretes előértékesítéshez fordulnak – MTAUR.

Nekik a jelenlegi közel 73%-os árcsökkentés a végső érv e nagy potenciállal rendelkező választás mellett.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentésekhttps://t.me/minotaurus_official
Chathttps://t.me/minotaurus_chat
Twitterhttps://twitter.com/minotaurus_io

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.