A Dogecoin elemzője azt mondja, hogy „ne vásároljon Shiba Inu-t”, ez az Ethereum token 21,000%-os emelkedésre készül

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu ökoszisztémában a közelmúltban történt fejlemények a mém érmét a kriptopiac érdeklődésének középpontjába helyezték.

Azonban egy Dogecoin elemző arra ösztönzi a befektetőket, hogy helyezzék a hangsúlyt egy Ethereum alapú tokenre, az ETFSwap (ETFS) felé, mivel szerinte ez nagyobb potenciált rejt magában, hogy a következő kriptomilliomosok lehessenek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk röviden tárgyalja a Shiba Inu-val kapcsolatos fejleményeket és a Dogecoin elemző ETFSwap (ETFS) iránti véleményének okát.

Shiba Inu égési aránya az egekbe szökik

A Shiba Inu (SHIB) kutyás mémérme (Dog-themed meme coin) égési rátája 38,199,412%-os ugrásszerű növekedést tapasztalt, amint arról a Shibburn X oldalon 2024. augusztus 11-én beszámolt.

A jelentés szerint 24 óra alatt több mint 39 millió Shiba Inu token égett el.

A tokenégetés követően a Shiba Inu napi csúcsra, 0,00001468 dollárra emelkedett, ami azt jelzi, hogy az égetési gyakorlat milyen pozitív hatással volt a mémérmére.

A Shiba Inu azonban röviddel ezután veszített a nyereségéből, és nem tudta fenntartani a lendületet.

Ezért lehet, hogy a Dogecoin elemzője azt javasolja, hogy a befektetők figyelmét az ETFSwap (ETFS) felé tereljék.

A Dogecoin elemzője kétségkívül tisztában van a 0,00001000 dolláros kritikus támaszszinttel is, amellyel a Shiba Inunak meg kell küzdenie, hogy megakadályozza a további értékcsökkenést.

A CoinGecko szerint a Shiba Inu jelenleg 0,00001366 dolláron kereskedik, ami több mint 80%-os csökkenést jelent az eddigi csúcshoz képest.

Az ETFSwap (ETFS) egy Ethereum-alapú kriptoplatform, amely a tokenizált tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) blokkláncon történő kereskedésének egyedülálló lehetőségét vezeti be.

A tokenizált ETF-ek tokenizált termékként lehetővé teszik a kriptoközösség tagjai számára, hogy megfizethető áron fektessenek be mindenféle ETF-be, beleértve az árukat és részvényeket is.

A Dogecoin elemzője többek között azért optimista az ETFSwap (ETFS) kapcsán, mert annak elegáns funkciói segítenek a kripto szakértőknek és a kezdőknek a legjobb kereskedési élményt nyújtani.

Egy példa az ilyen funkciókra az átfogó Web3 piactér egy könnyen használható API-val, ahol a kereskedők tokenizált ETF-ekkel fognak kereskedni.

A Dogecoin elemzője továbbá tud az AI-alapú kereskedési eszközökről, amelyek segítenek a kereskedőknek jól informált döntéseket hozni a tokenizált ETF-ekkel való kereskedés során.

A hagyományos ETF-ekkel ellentétben az ETFSwap (ETFS) platformon lévő tokenizált ETF-ek teljes mértékben átválthatók lesznek más kriptovalutákra, mindez a zökkenőmentes swapping funkcióknak köszönhetően.

A tokenizált ETF-ek más tokenekre való átváltásához azonban a felhasználóknak rendelkezniük kell a platform natív ETFS tokenjével, ami a hálózaton végzett minden tevékenységben szerepet fog játszani.

Továbbá csak az ETFS-el rendelkező felhasználók kereskedhetnek tokenizált ETF-ekkel, a token birtoklása azonban olyan előnyökkel jár, mint a kedvezmények, exkluzív hozzáférés a kereskedési stratégiákhoz, szavazati jogok és korai hozzáférés a platform összes új ETF-listájához.

Éppen ezért az ETFSwap (ETFS) jelenleg a tokent mindenki számára alacsony, 0,01831 dolláros áron kínálja a folyamatban lévő előértékesítési eseményén.

Mindenki, aki ezen az áron vásárolja meg a tokent, nyereségre tesz szert, amikor a következő körben a token ára automatikusan 0,03846 dollárra emelkedik.

A Dogecoin elemzőjét kétségtelenül lenyűgözi az ETFSwap (ETFS) platform hozamtermelő lehetőségei, ami arra ösztönzi, hogy arra ösztönözze a befektetőket, hogy most vásároljanak ETFS-t.

Következtetés

Miközben a Shiba Inu (SHIB) még mindig a piaci volatilitással küzd, annak ellenére, hogy jelentősen megugrott az égési aránya, a Dogecoin elemzője azt jósolta, hogy az ETFSwap (ETFS) 21,000% -kal fog megugrani az előértékesítés közepette.

A 21,000%-os token értékének megugrása kétségtelenül több mint 300-szoros nyereséget fog eredményezni minden korai befektető számára.

A 300-szoros profitot egyetlen befektető sem akarja kihagyni, ezért számos befektető követi a Dogecoin elemzőjének felhívását, és már most megvásárolja az ETFS-t.

Továbbá mindenki, aki most vásárol ETFS-t, az ETFS50 promóciós kódot használhatja, hogy 50%-os bónuszt kapjon a vásárlásához. Szóval mire vársz még? Siess és vásárolj ETFS-t még ma!

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.