Fektess be 1.000 dollárt ezekbe az alulértékelt kriptokba most, hogy 2025-ig 4000%-os hozamot érj el

-


Vendégbejegyzés


Akik egy szerény befektetésből jelentős hozamot szeretnének elérni, azok számára érdekes lehet ez a cikk.

Bizonyos alulértékelt kriptovaluták lenyűgöző növekedésre készülnek.

Ebben a cikkben olyan ígéretes kriptokkal foglalkozunk, amelyek 2025-re kivételes nyereséget hozhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kiváncsi vagy, hogy mely digitális eszközök fognak szárnyalni? Merülj el, és fedezd fel a jelentős kitörésre kész top választásokat.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

kripto

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Golem Network: A mesterséges intelligencia jövőjének támogatása elosztott számítástechnikával

A Golem Network célja, hogy megváltoztassa a számítástechnikát egy decentralizált platformmal, ahol a felhasználók megoszthatják és pénzzé tehetik a fel nem használt számítási teljesítményüket.

Az AI-igények növekedése során a Golem olyan piacteret biztosít, ahol a számítási feladatokat kisebb részekre lehet bontani és egyszerre több csomóponton keresztül feldolgozni. Ezzel a rendszerrel a számítások gyorsabbá és hatékonyabbá válnak.

A GLM tokenek tartásával a felhasználók hozzáférést kapnak ehhez a hálózathoz, és tokeneket kereshetnek azáltal, hogy üres erőforrásaikat feladatokhoz bocsátják rendelkezésre.

A befektetőknek érdemes megfontolniuk a GLM-et, mivel az képes kiszolgálni a mesterséges intelligencia feldolgozásának növekvő igényeit, és a számítás megosztott gazdaságán keresztül értéket szabadít fel.

A Golem Network potenciálisan átalakíthatja az AI számítások kezelésének módját.

A NEAR Protocol felfedezése: A decentralizált alkalmazások ígéretes szereplője

A NEAR Protocol egy olyan platform, amely decentralizált alkalmazások létrehozására ösztönzi a fejlesztőket.

A Sharding nevű technológiát használja a hatékonyság és a skálázhatóság érdekében.

A NEAR úgy működik, mint egy decentralizált tárolóhálózat. Olyan funkciókkal tud kapcsolódni az Ethereumhoz, mint a Rainbow Bridge, amely lehetővé teszi a tokenek átvitelét, és az Aurora, egy Layer 2 megoldás a jobb teljesítmény érdekében.

A NEAR komoly finanszírozást gyűjtött, ami a nagybefektetők bizalmát sugallja. Fontolóra veheti a NEAR-ba való befektetést innovatív technológiája miatt, amely hatékonyabban támogatja az alkalmazásfejlesztést.

A NEAR sharding-je potenciális hatékonyságot és skálázhatóságot kínál, míg az Ethereummal való interakcióra szolgáló eszközei nagyobb rugalmasságot és alacsonyabb költségeket hozhatnak a felhasználók és a fejlesztők számára.

Ethereum: Intelligens szerződésekkel és skálázhatósággal növekedésre kész

Az Ethereum jól ismert blokklánc, amely Proof-of-Stake-t használ és intelligens szerződéseket működtet. Ez lehetővé teszi decentralizált alkalmazások létrehozását, beleértve a pénzügyi megoldásokat is.

Az Ethereum vezette be az ERC-20 tokeneket, amelyeket különböző alkalmazásokban használnak. A tranzakciókhoz ETH-ra van szükség a szolgáltatások használatáért fizetendő díjakhoz.

A Vitalik Buterin által indított Ethereum 2022-ben tért át a Proof-of-Stake-re, a jövőbeli fejlesztésekkel nagyobb skálázhatóságot célozva meg.

Az ETH várhatóan 2025-ben 2700,31 dollár lesz a legalacsonyabb árfolyama, jövőre pedig potenciális csúcsokat érhet el.

A decentralizált alkalmazásokban betöltött központi szerepe és a piaci előrejelzések miatt ígéretes lehet az Ethereumba való befektetés.

Az előnyök közé tartozik az erős ökoszisztéma, a potenciális árnövekedés és a különböző alkalmazásokban betöltött szerepe, ami a kriptotér létfontosságú részévé teszi.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Solana: A következő kripto bikafutás nagy kapacitású versenyzője

A Solana a skálázhatóságra és a decentralizált alkalmazásokra összpontosító blokkláncplatformként ver hullámokat.

A SOL nevű alapérmét használják a tranzakciókra és a programok futtatására az ökoszisztémán belül.

A Solana a fejlesztőket a gyors tranzakciós sebességgel és a különböző programozási nyelvek támogatásával kívánja vonzani.

Más platformoktól eltérően a Solana nem használ shardingot vagy másodszintű megoldásokat, ami vonzó lehet azok számára, akik az áramvonalas skálázhatóságot keresik.

A Solanába való befektetés azokat érdekelheti, akik potenciált látnak egy nagy kapacitású hálózat támogatásában, amely képes a forgalmas projektek befogadására.

Ennek előnyei közé tartozik a növekvő ökoszisztémában való részvétel, valamint a lehetőség, hogy a hálózat bővülésével új projektekben vegyenek részt.

Következtetés

A GLM, a NEAR, az ETH és a SOL rövid távon talán kevesebb potenciált kínál. A CYBRO azonban stabil befektetésként emelkedik ki.

A CYBRO egy élvonalbeli DeFi platform, amely mesterséges intelligenciát használ a Blast blokkláncon történő hozamaggregációra.

Vonzó staking juttatásokat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó pénzvisszatérítést kínál.

A befektetők a zökkenőmentes befizetések és kifizetések előnyeit élvezik. A CYBRO az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre helyezett hangsúlyáról ismert.

A kriptobálnák és az influencerek egyaránt jelentős érdeklődést mutatnak, így a CYBRO ígéretes projekt a jövedelem maximalizálására.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.