3 ERC-20 token, amelyek 2024-ben gazdaggá tehetnek, Shiba Inu, AAVE, és ez a forró Exchange Token

-


Vendégbejegyzés


Az augusztus közepe új utakat nyit a kriptopiac számára, ahogy az altcoinok folytatják a helyreállást és a lendület visszanyerését egy hosszan tartó medvés ciklus után.

A Shiba Inu (SHIB) és az AAVE azon ERC-20 tokenek közé tartozik, amelyek némi előrelépést mutattak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A DTX Exchange hibrid platform azonban mindkét altcoint elsöpörte a legmodernebb L1 blokklánc technológiájával.

A Shiba Inu (SHIB) 24 órás kereskedési volumene 8,8 millió dollárral csökken.

A Shiba Inu (SHIB) nemrég nagy zuhanáson esett át, aminek következtében az altcoin 24 óra alatt hatalmas, 650 milliárd SHIB-nyi forgalomcsökkenést szenvedett el.

A CoinMarketCap adatai szerint a Shiba Inu (SHIB) ezzel a masszív csökkenéssel szembesült, miután a bálnák kivonták eszközeiket és más altcoin alternatívák felé mozdultak el, hogy diverzifikálják portfóliójukat.

A Shiba Inu (SHIB) értékének csökkenése aggodalomra ad okot a jövőbeli teljesítményével kapcsolatban, mivel a befektetők kivonulnak, tekintettel az eszköz jelenlegi trendjére.

A Shiba Inu (SHIB) a mai napon 0,000013 dolláron kereskedik, az elmúlt héten lassú javulással.

A Shiba Inu (SHIB) jövőképe nem tűnik túl vonzónak, mivel a 7 napos csúcsról a jelenlegi alacsony szintre való meredek zuhanást tapasztalt.

A Shiba Inu (SHIB) piaci kapitalizációja jelenleg 8 milliárd dollár, amely 2%-kal csökkent, a 24 órás kereskedési volumen pedig 174,52 millió dollár, ami 9,26%-os emelkedéssel enyhe fellendülést mutat.

Az AAVE lázban ég: 9%-kal emelkedik 24 óra alatt

Az AAVE óriási haszonnal profitált a piaci fellendülésből. A napi kereskedési volumene elképesztő 78%-kal, nagyjából 262 millió dollárra nőtt.

Az AAVE jelenleg 1,57 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, és az 54. helyen áll a többi kriptovaluta között, ami bikás hangulatot mutat.

A mai napon az AAVE 104,88 dolláron kereskedik, és 5%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Bár a projekt az elmúlt napokban tisztességes teljesítményt mutatott, még mindig 84%-kal elmarad az eddigi csúcsától, ami 661,69 dollár volt 2021. május 18-án.

Az AAVE egy decentralizált platformként működik több mint 12 blokklánchálózattal, és számos egyéb előnyt kínál a felhasználóknak.

Az AAVE okos szerződéseket, alapelosztást, biztosítékkezelést és díjbecslési funkciókat fogad, hogy egy jól felszerelt és változatos kereskedési közösséget építsen ki.

Az AAVE a közelmúltban új rekordot állított fel a heti aktív hitelfelvevők számát tekintve. A platform egy hét alatt meghaladta a 40 000 aktív hitelfelvevőt, megdöntve ezzel a legutóbbi, 2022 végi rekordját.


A DTX Exchange a 2024-es év legkelendőbb előértékesítése lett

Miközben az AAVE és a Shiba Inu (SHIB) nem mutat meggyőző teljesítményérzetet, a DTX Exchange (DTX) hibrid kereskedési platform a Layer-1 élvonalbeli blokklánc technológiájával uralja a status quót.

A DTX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 120 ezer eszközzel kereskedjenek a kriptók, részvények és kötvények, devizák és árucikkek között.

A DeFi szenzációja lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy akár 1000-szeres tőkeáttétellel felturbózzák kereskedési potenciáljukat a kiválasztott eszközökön.

A DTX Exchange használatával a befektetők felerősíthetik a nyereségüket, miközben minimalizálják a kockázatokat.

A platform minimális tőkét igényel, így a kereskedők magabiztosan fektethetnek be, és magas haszonkulcsú nyereségre törekedhetnek.

Ezenkívül fejlett infrastruktúrája egy mindenre kiterjedő referenciaanyag-bázist kínál kattintással.

Ez egyszerűsített grafikonokat, grafikonokat és elemzési eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek a DTX közösségnek a lehető legjobb döntések meghozatalában és a fejlődésben.

A DTX a csökkentett kereskedési díjakkal és prémium funkciókkal veszi át az irányítást

A DeFi platform több mint 2.000.000 dollárnyi forrást gyűjtött össze egy zártkörű magvetői körben, majd egy rekordot jelentő, egynapos 100.000 dolláros forrásbevonás következett.

Ilyen nagy volumenű mérföldkövek megdöntése a DTX Exchange-t a 2024-es év egyik legmegbízhatóbb és legvírusosabb tőzsdéjévé tette, mivel több mint 11 millió tokent adott el 8000 egyedi tulajdonosnak, és még mindig számol.

A DTX Exchange natív tokenjét (DTX) jelenleg 0,04 dollárért árulják tokenenként, ami várhatóan magasra emelkedik, és a következő körben 0,06 dollárért adják el.

A DTX platform iránti növekvő kereslet a széles körű elfogadottságot és a befektetők érdeklődését mutatja a spekulatív jellegéről általánosan ismert volatilis piacon.

Mivel a DTX egyre nagyobb lendületet vesz, úgy tűnik, hogy jövőbeli kilátásai könnyedén túlszárnyalják a Shiba Inu (SHIB) és az AAVE hatalmas különbséggel, piacvezetőként jegyezve azt.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.