A Bitstampra 108 millió XRP token került át, jön a Dump?

-

A folyamatos visszaesés közepette egy „r4wf7” nevű XRP bálna tárca címe az elmúlt négy napban folyamatosan több mint 27 millió tokent mozgatott a Bitstamp-ra, körülbelül 16 millió dollár értékben.

A blokklánc tranzakciókat nyomon követő Whale Alert szerint ugyanez a bálna ma jelentős, 26,7 millió XRP tokent utalt át a Bitstamp-ra 15,3 millió dollár értékben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


108 millió XRP token a Bitstampra

A mostani tokenek átutalásával ez a bálna négy egymást követő kereskedési nap alatt több mint 108 millió XRP-t, 64 millió dollár értékben mozgatott a Bitstampra.

Bitstamp
Forrás: X

Egy ilyen figyelemre méltó átutalás minden nap ugyanabban az időben aggodalmat kelt a befektetők körében, és hatással lehet az XRP árfolyamára.

Mióta a bálna elkezdte mozgatni ezeket a tokeneket, az XRP árfolyama tovább esett. Az elmúlt négy napban több mint 9%-os áresést tapasztalt a TradingView adatai szerint.

XRP árelemzés

A cikkünk megjelenésekor az XRP a 0,57 dolláros szint közelében kereskedik, és az elmúlt 24 órában több mint 5%-os árcsökkenést tapasztalt.

Mindeközben az XRP kereskedési volumene ugyanebben az időszakban szintén 6,5%-kal csökkent. Ez a csökkenő kereskedési volumen a kereskedők és befektetők alacsonyabb részvételére utal.

Ha viszont hosszabb távon nézzük a teljesítményt, akkor az elmúlt 7 napban több mint 14%-os árfolyam-emelkedést tapasztaltunk.


XRP árfolyam-előrejelzés

A szakértői technikai elemzés szerint az XRP árfolyama medvésnek tűnik, és nagy a valószínűsége, hogy az elkövetkező napokban 15%-ot eshet.

A várható áresés lehetséges oka a csökkenő trendvonalon fennálló folyamatos ellenállás.

bitstamp
Forrás: tradingview.com

A történelmi ármozgások alapján, valahányszor az XRP ehhez a trendvonalhoz érkezik, mindig figyelemre méltó áresést tapasztalt.

Ez alkalommal ugyanezt a mintát láthatjuk megismétlődni. Jelenleg az XRP open interestje 4,5%-kal csökkent az elmúlt 24 órában, ami a befektetők és kereskedők csökkent érdeklődését jelzi.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az Ethereum következő célja az 1,651 dollár? Peter Brandt előrejelzése

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink (LINK) konszolidálódik, a Sui (SUI) fenntartja a bikás lendületet – az IntelMarkets (INTL) megnyeri a kereskedők szívét az AI-DeFi protokolljával

Vendégbejegyzés A piac reagálása a Fed kamatcsökkentése után vegyes volt. Miközben az olyan top altcoinok, mint a Chainlink (LINK) konszolidálódnak, a Sui (SUI) fenntartja a bikás...

Tovább terjeszkedik a kriptobizniszben a Puma, fontos bejelentést tettek

Az UNKJD Soccer, egy népszerű Web3 sportos mobiljáték, bejelentette új együttműködését a Puma globális sportruházati márkával.  A partnerség a Puma ikonikus dizájnját és tartalmát hozza el...

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.