Elemzők szerint a Bitcoin 190.000 dolláron tetőzhet

-

Miközben a Bitcoin ára az 58.000 és 60.500 dollár közötti sávban mozog, egyes elemzők merész előrejelzéseket tesznek a jövőbeni csúcsokkal kapcsolatban.

Egy ismert influenszer szerint a Bitcoin akár új történelmi csúcsokat is elérhet az elkövetkező hónapokban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nem 1 millió, de 190.000 dollár is szép

Lark Davis, egy jól ismert elemző és influenszer merész jóslatot tett a Bitcoin jövőjével kapcsolatban.

bitcoin
Forrás: X

Davis, aki szorosan követi a piaci trendeket, úgy véli, hogy a Bitcoin ára a következő rally során elérheti a 190.000 dollárt.

Bizakodását a híres, vagy éppen hírhedt Rainbow Chart megfigyelése adja, amelyet gyakran tekintenek bikás jelnek, és amely egy jelentős árfolyamemelkedést vetít előre.

A Bitcoin Rainbow Chart egy olyan eszköz, amelyet arra használnak, hogy felmérjék, a Bitcoin túlárazott, reálisan árazott vagy alulértékelt-e a történelmi ármozgások alapján.

Bár a múltbeli mozgások nem feltétlenül határozzák meg a jövőbeli árfolyamokat, a chart továbbra is népszerű, mint egyfajta kriptó-horoszkóp.

Ez a diagram a Bitcoin hosszú távú árfolyamát logaritmikus skálán ábrázolja, betekintést nyújtva annak lehetséges jövőbeli teljesítményébe.

Davis rámutatott, hogy a Bitcoin ára jelenleg a Rainbow Chart felhalmozási zónájában helyezkedik el. Történelmileg, amikor a Bitcoin ebben a zónában volt, jelentős rallykat tapasztalt, végül elérve a Fear Of Missing Out zónát.

Ha ez a minta megismétlődik a jelenlegi bull ciklusban, Davis arra számít, hogy a Bitcoin új történelmi csúcsot érhet el, akár 150.000 és 190.000 dollár közötti árfolyamot is a következő hónapokban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Hosszú távú kilátások: matek és fizika, nem csak grafikonok

Bár Davis 190.000 dolláros előrejelzése ambiciózusnak tűnhet a jelenlegi árfolyamhoz képest, összhangban van a piaci résztvevők optimizmusával, akik előre tekintenek.

Előrejelzése egybecseng egy másik kriptoelemző, a Sensei néven ismert felhasználó véleményével, aki szintén hasonló mintát azonosított a Bitcoin grafikonján.

Sensei 150.000 dolláros ár-célt tűzött ki a Bitcoin számára ebben a ciklusban, amit minimális elvárásként nevezett meg a folyamatban lévő bikapiacon.

Sensei előrejelzése megerősíti Davis hitét abban, hogy a Bitcoin a legnagyobb kitörés előtt áll, amely új, példátlan szintekre emelheti az árfolyamot.

Ha a Bitcoin eléri a várt 150.000 dolláros szintet, az a jelenlegi kereskedési árhoz képest közel 200%-os növekedést jelentene. És ekkora emelkedés már korábban is történt, többször is a ciklusok során.

Csendes piac, nagy kilátásokkal

Míg Sensei 150.000 dolláros hosszú távú célt tűzött ki, rövidebb távon is van egy előrejelzése, amely szerint a Bitcoin 72.000 dollárig emelkedhet a hónap végéig.

Egyes piaci szereplők aggodalmára reagálva, akik szerint az árfolyam akár 53.000 vagy akár 49.000 dollárig is eshet, Sensei megcáfolta ezeket a félelmeket, és továbbra is fenntartja kilátásait a 72.000 dolláros rövid távú árfolyamról.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A CYBRO, SUI és Aptos masszív altcoin robbanása – Mire számíthatunk ezen a héten?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.