Shiba Inu Up +240%: Mi a jó neked?

-

Ez csak most érkezett: A Shiba Inu (SHIB) emelkedik. Most volt egy 240%-os kiugrás egy bizonyos kulcsfontosságú mutatóban.

A főbb befektetők újbóli érdeklődésére hívja fel a figyelmet. Ez újabb magasságokba repítheti a mémcoint, de nem veszélytelen.

A cikk írásakor nem csak a tájékoztatás volt a célunk, hanem az is, hogy segítsünk eligazodni a mai ígéretes piac potenciális lehetőségeiben, beleértve egy nagyon alulértékelt lehetőséget – az előértékesítést.

A Shiba Inu (SHIB): Az égési ráta az egekbe szökik, az ár követi?

A Shiba Inu (SHIB) ma jelentős felhajtást generál. Megdöbbentő, 38 millió százalékos kiugrás volt az égési rátájában.

Amely figyelemre méltó ármozgáshoz vezetett 0,00001352 és 0,00001404 dollár között. Ez az égési hullám csökkenti a token-kínálatot, ami potenciálisan felhajtja az árat.

shiba inu

A 10 napos mozgóátlag 0,00001376 dollárnál a jelenlegi szintek közelében lévő stabilitást jelzi. Ennek ellenére még mindig alacsonyabb, mint a 100 napos mozgóátlag, ami 0,00001952 dollár.

A Shiba Inu (SHIB) számára még van hova fejlődnie, de ez az eltérés azt mutatja, hogy van még lehetőség a javulásra.

A 39,53-as Relative Strength Index (RSI) azt jelzi, hogy az érme nem túlvásárolt, ami jelzi a felfelé irányuló mozgás lehetőségét, de az óvatosságra is rávilágít.

A piaci hangulat kezd egyre inkább bikássá válni. Számos szakértő szerint a Shiba Inu (SHIB) áttörheti a 0,00001973 és 0,00002354 dolláros ellenállási szinteket, ha ez a lendület kitart.

Az égési arány kiugrása a közösség által vezérelt értéknövekedés pozitív jele. Mégis, az árfolyam-ingadozás azt jelenti, hogy a piaci szereplőknek továbbra is ébernek kell maradniuk az esetleges korrekciókra.

A piacon lévők számára a tájékozottság és a cselekvésre való felkészültség alapvető fontosságú, ahogy a Shiba Inu (SHIB) eligazodik ezekben a folyamatokban.

Minotaurus (MTAUR): A SHIB mozgásától függetlenül is okos választás.

A piackutatás azt bizonyítja, hogy akár szárnyal a Shiba Inu (SHIB), akár megtorpan, a Minotaurus (MTAUR) továbbra is szilárd opció marad.

Ha a mémcoin esik, a Minotaurus (MTAUR) előértékesítési árcsökkentése potenciálisan ellensúlyozhatja a veszteségeket.

Ha nő, a Minotaurus (MTAUR) kihasználhatja a pozitív piaci hangulatot a még gyorsabb terjeszkedéshez.

Végezetül, ha a Shiba Inu (SHIB) megtorpan, az előértékesítés folyamatos fejlődése ígéretes alternatívát biztosít.

Ahogyan azt már megbeszéltük, a kriptórajongók számára a Minotaurus (MTAUR) kivételes növekedési lehetőséget kínál.

A projekt a casual gaming forradalom élvonalába tartozik, és egy olyan hibrid casual játékélményt kínál, amely egyszerre magával ragadó és könnyen hozzáférhető.

A vonzó, érménkénti 0,000053 dolláros előértékesítési árral a résztvevők akár 74%-os kedvezményt is élvezhetnek.

Ez már önmagában is nagyszerű belépési lehetőséget biztosít egy olyan piaci résbe, amely várhatóan évente 9%-kal fog növekedni.

Minotaurus

A Minotaurus (MTAUR) kitűnik átfogó ösztönző programjával, kiegyensúlyozott tokenomikájával a volatilitás megelőzése érdekében, valamint a biztonság érdekében ellenőrzött okos szerződéssel.

A projekt sziklaszilárd technológiai infrastruktúrája és az AI-eszközök használata növeli mind a biztonságot, mind a játékmenetet.

A szakértői csapat és a jól meghatározott ütemterv által támogatott Minotaurus (MTAUR) felkészült arra, hogy egyszerre kínáljon szórakozást és értéket.

Akik a kriptójátékok következő nagy dobását keresik, a Minotaurus (MTAUR) kiemelkedő választás lehet.

Következtetés

A SHIB potenciált mutat mind a volatilitás, mind a növekedés terén, az MTAUR pedig rugalmas alternatívát kínál.

Függetlenül attól, hogy a SHIB emelkedik vagy gyengül, az MTAUR előértékesítési árcsökkentése és folyamatos fejlődése potenciálisan nagyszerű választássá teszi.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.