A Sui bika futása csalogatja a kripto befektetőket, Near Protocol és DTX Exchange (DTX) lesz a következő csillag, ahogy az altcoin szezon kezdődik

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin szezon kezdetével pezseg a kriptopénz piac, a Sui (SUI), a Near Protocol (NEAR) és a DTX Exchange (DTX) pedig a befektetők figyelmének legfőbb várományosai.

Ahogy ezek az altcoinok tisztességes teljesítményt mutatnak, a kriptoközösség izgatottan várja a jelentős nyereségre vonatkozó előrejelzéseket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


L1 Blockchain Sui (SUI) 150%-kal emelkedik

A Sui (SUI), egy Layer 1 blokklánc lenyűgöző bikafutáson van túl, és ez a masszív emelkedés az értékelésében az utóbbi időben felkeltette a különböző kripto befektetők figyelmét.

A Sui mostanra egy hét alatt 0,45 dollárról 1,12 dollárra emelkedett, ami azt eredményezte, hogy az árfolyama elképesztő 150%-kal nőtt.

Ezzel az emelkedéssel a Sui (SUI) a legjobban teljesítő altcoinok közé került, megelőzve a legtöbb top 100 érmét.

Az azóta eltelt időben tovább növelte piaci pozícióját azáltal, hogy májusban 1,04 milliárd SUI tokent bocsátott ki, ami a maximális kínálatuk 10,4%-át teszi ki.

Egyes befektetőket megdöbbent a Sui magas Fully Diluted Valuation (FDV) értéke, bár a közelmúltbeli teljesítmény azt jelzi, hogy ez az érme képes legyőzni az ilyen kihívásokat.

A teljes vesting időszak alatt tervezett heti feloldásokkal a Sui (SUI) készen áll arra, hogy fenntartsa lendületét.

A NEAR Protocol (NEAR) az 5 legjobban figyelni való kriptó között van ebben a ciklusban

A Near Protocol (NEAR) a skálázhatóság és a felhasználóbarát alkalmazások egyedülálló egybeesésével kelt hullámokat a piacon.

Csak a múlt héten a Near Protocol (NEAR) további 10,71%-os árfolyam-emelkedést könyvelhetett el, és jelenleg 3,98 dolláron kereskedik.

A 4,77 milliárd dolláros piaci kapitalizáció és a 192,16 millió dolláros kereskedési volumen az elmúlt 24 órában azt jelzi, hogy a Near Protocol (NEAR) ismét szárnyal. Ez az eszköz egy szűk felhalmozási csatornában van, korlátozott árfolyam-ingadozással.

Leegyszerűsítve, a Near Protocol (NEAR) egy blokklánc, amelyet könnyű használatra és skálázhatóságra terveztek, így vonzóvá teszi a hosszú távú növekedés szempontjából.

A NEAR korszerű technológiája és élénk ökoszisztémája az egyik legkeresettebb befektetési lehetőségként pozícionálta az altcoin téren belül.


A DTX tőzsde vonzza a befektetőket: Több mint 1,3 millió dollár gyűlt össze az előértékesítés során

A DTX Exchange (DTX) a kriptopiac előértékesítési erőművévé válik, ahogy a Sui (SUI) és a Near Protocol (NEAR) lenyűgözi a befektetőket.

A DTX Exchange egyedi ajánlatot biztosít, amely lehetővé teszi a valós pénzügyi eszközök, áruk és tárgyi eszközök tokenizálását.

Ez az egyedi megközelítés korlátlan lehetőségeket nyit meg, amelyek révén a befektetők korábban elérhetetlen, nagy értékű eszközök töredékrészeit birtokolhatják.

Mivel eddig több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítés során, és több mint 11 000 tokent értékesített, a DTX a legtöbb altcoin óriás rallyt vezeti, hatalmas nyereséggel, ami miatt őrültnek tűnik.

A DTX token, amely jelenleg 0,04 dolláron kereskedik tokenenként, a következő előértékesítési körben 0,06 dollárra fog emelkedni.

Az ilyen lenyűgöző bevezetés előtti teljesítmény a DTX potenciáljába vetett növekvő bizalmat mutatja.

A DTX Exchange hibrid kereskedési platformja dacol a piaci trendekkel

A DTX Exchange azon van, hogy forradalmasítsa a befektetők piaci tapasztalatait azáltal, hogy csökkenti a belépési korlátokat és lehetővé teszi a hagyományos eszközök hatékonyabb és költséghatékonyabb kereskedését.

A kereskedőknek soha nem volt még ekkora esélyük a diverzifikációra a platform által kínált változatos befektetési lehetőségekkel, mint például az ingatlanok és a nemesfémek.

Az altcoin-szezon következő csillagai közé tartozik a Sui (SUI), a Near Protocol (NEAR) és a DTX Exchange (DTX).

Ezek valószínűleg jelentősen javulni fognak a Sui lenyűgöző 150%-os emelkedése, a NEAR erős teljesítménye és skálázhatósága, valamint a DTX úttörő tokenizált eszközökkel kapcsolatos megközelítése miatt.

Ezek az altcoinok egyértelműen uralni fogják a piacot, mivel a DTX Exchange (DTX) innovatív platformjával és sikeres előértékesítésével élen jár.

Akik a következő nagy áttörést keresik, nem hagyhatják ki a DTX-et, mivel az továbbra is címlapokra kerül.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.