Az AI altcoinok vezetik a rohamot idén! A kriptovaluták könnyen 10x-esére emelkedhetnek

-

Az AI-fókuszú altcoinok idén uralni fogják a piacot, figyelemre méltó hozamokat ígérve.

A szakértők úgy vélik, hogy ezek az innovatív digitális eszközök könnyen jelentős növekedést érhetnek el, megragadva a hozzáértő befektetők figyelmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk elmélyül az ezen a téren legesélyesebb versenyzőkben, és feltárja, hogy mely érmék vannak felkészülve a kripto fejlődő területén a jelentős sikerre.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoinok

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Az Injective (INJ) a jelenlegi ármozgások közepette növekedési potenciált mutat

Az Injective (INJ) árfolyama jelenleg 14,22 és 23,57 dollár között mozog, a közelmúltbeli minták stabilizációs fázisra utalnak. A közeli ellenállási szint 29,50 dollárnál, míg a támasz 10,81 dollárnál található.

Az elmúlt hat hónap során bekövetkezett 49,93%-os esés ellenére az érme RSI értéke 38,15-nél és a 10,77-es Stochastic értéke 10,77-nél azt sugallja, hogy még nem túlvásárolt, ami teret ad az emelkedésre.

Amennyiben az INJ át tudja törni a 29,50 dolláros ellenállást, a 38,85 dolláros szintet célozhatja meg, ami körülbelül 80%-os potenciális nyereséget jelentene.

A jelenlegi 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok vegyes jeleket adnak, de a negatív MACD szint óvatos optimizmust sugall a fokozatos emelkedés tekintetében.

A FET potenciális visszapattanása: FET hamarosan emelkedni fog?

Az Artificial Superintelligence Alliance (FET) árfolyama jelenleg 0,76 és 1,20 dollár között mozog. A közelmúltban az érme 24,78%-ot esett az elmúlt hónapban, de az elmúlt hat hónapban több mint 29%-kal nőtt.

A következő legfontosabb ellenállási szint 1,48 dollár, míg a legközelebbi támasz 0,59 dollárnál található.

A jelenlegi Relative Strength Index (RSI) 38,44-es értéke potenciális alulértékeltséget jelez, ami valószínűleg előkészíti az emelkedést.

Ha az érme áttöri az 1,48 dolláros ellenállást, akkor akár 1,93 dollárig is emelkedhet, ami a jelenlegi árfolyamhoz képest közel 60%-os ígéretes emelkedést jelentene.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az Internet Computer (ICP) vissza fog pattanni a legutóbbi mélypontról?

Az Internet Computer (ICP) jelenleg 6,38 és 9,01 dollár között mozog, és az elmúlt héten mintegy 9%-os csökkenéssel néz szembe.

A következő ellenállási szintje 10,68 dollárnál van, a támasz pedig 5,42 dollárnál. Az elmúlt hat hónap közelmúltbeli trendjei közel 47%-os esést mutatnak.

Ugyanakkor az RSI 28,21-es értékével az ICP túladott területen van, ami a fellendülés lehetőségére utal.

Ha áttörné a legközelebbi ellenállást, akkor több mint 65%-kal 13,31 dollárig emelkedhetne.

Jelenleg tartsuk szemmel a mozgását, különösen akkor, ha meghaladja a 7,37 dolláros 100 napos mozgóátlagot.

Következtetés

Bár az INJ, a FET és az ICP hosszabb távon potenciált mutat, a reflektorfény a CYBRO-ra világít.

E DeFi platform lehetőséget kínál a befektetőknek arra, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregációval növeljék a jövedelmüket.

A CYBRO funkciói közé tartoznak a jutalmazó staking lehetőségek, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénzvisszatérítés. Gördülékeny felhasználói élményt biztosít egyszerű befizetésekkel és kifizetésekkel.

Az átláthatóságáról és szabályozási megfelelőségéről ismert CYBRO jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

A projekt erős érveket mutat be arra, hogy idén az egyik legjobb választás legyen.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.