Justin Sun milliókat mozgat Bitcoinban a Binance-re, hogyan is van ez?

-

A Bitcoin (BTC) a világ legnagyobb kriptovalutája négy egymást követő kereskedési napon keresztül tartotta magát a 60.000 dolláros szint felett, és jelenleg egy szűk sávban konszolidálódik.

A konszolidáció közepette Justin Sun, a HTX és a TRON alapítója széleskörű figyelmet keltett jelentős BTC átutalásával a Binance-ra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Justin Sun 30 millió dollárnyi BTC-t helyezett át a Binance-re

2024. augusztus 11-én a Spot On Chain elemző cég az X-en közzétett egy posztot, miszerint Sun figyelemre méltó 500 BTC-t utalt át 30,3 millió dollár értékben egy Binance betétre.

bitcoin
Forrás: X

Azonban később 513,4 BTC-t utalt át 31,2 millió dollár értékben egy új tárcára.

Ugyanakkor erősen megjósolhatatlan, hogy mit tervez. Így, eddig 2024-ben hatalmas összeget, 2969 BTC-t helyezett letétbe 164 millió dollár értékben a HTX-en és a Binance-en, 55.185 dolláros átlagáron.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A BTC árának alakulása

A masszív átutalást követően a BTC árfolyamára nem volt semmilyen hatással.

Az információ megjelenésekor a BTC a 61.000 dolláros szint közelében kereskedik, és az elmúlt 24 órában 0,5%-os árfolyam-ugrást tapasztalt.

A stabil árfolyam ellenére a BTC kereskedési volumene ugyanezen időszak alatt több mint 55%-kal csökkent.

Ez a csökkenés a kereskedési volumenben a kereskedők és a befektetők alacsonyabb részvételére utal.

Mindeközben a BTC open interestje is küszködni kezd, mivel az elmúlt 24 órában 0,5%-os növekedést tapasztalt. Az OI stabilitása a kereskedők alacsonyabb érdeklődésére utal.

Bitcoin technikai elemzés

A szakértők szerint a BTC emelkedő trendben van, mivel a 200-as exponenciális mozgóátlag (EMA) felett mozog napi időtávon.

Ugyanakkor az elmúlt 4 napban konszolidációs fázisban van. Ennek a konszolidációnak a kitörése fontos szerepet fog játszani a közelgő árfolyam-ralliban.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Amennyiben a BTC kitörést ad ebből a konszolidációs zónából, és a 61.700 dolláros szint felett zár egy napi gyertyát, nagy a valószínűsége, hogy a 68.000 dolláros szintig emelkedik.

Ha viszont a BTC áttöri ezt a konszolidációs zónát, akkor nagy az esélye annak, hogy masszív eladási hullámot élhet át az 58.000 dolláros szintig.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin egyik fontos indikátora végre bikásra fordult

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.