A következő 100%-os altcoin kiszúrása a szakértők segítségével

-


Vendégbejegyzés


Ebben a cikkben leleplezzük a kriptopiac rejtett gyöngyszemeit, amelyek az egekbe szökhetnek.

A szakemberek megosztják meglátásaikat arról, hogy mely altcoinok állnak robbanásszerű növekedésre készen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az útmutató elmerül a legígéretesebb érmékben, amelyek a következő nagy dobás lehetnek.

Aki jelentős hozamra vágyik, annak kötelező felfedeznie ezeket a legjobb tippeket.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,6 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,6 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

cybro

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

HNT: Hatalmas potenciállal rendelkező feltörekvő csillag az altcoin szezonban

A Helium (HNT) arra törekszik, hogy megváltoztassa a vezeték nélküli hálózati játékot. Ez egy decentralizált hálózatot működtet a tárgyak internetének (IoT) eszközei számára, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lefedettség biztosításával jutalmat kapjanak.

A koncepció egyre jobban beválik, világszerte több ezer hotspot van, és egyre több. A Helium egyedi megközelítése a technológiai világ nagy szereplőjévé teheti.

A mostani piaci ciklusban, amikor az altcoinok iránti érdeklődés megugrik, a HNT ígéretesnek tűnik. A valós alkalmazás és a bővülő hálózat vonzóvá teszi.

A PYTH vezethet a kripto bikafutásban és az altcoin szezonban

A PYTH hullámot vet a kriptopiacon, mivel 2021-hez hasonló pozitív mintákat látunk. A PYTH megbízható, valós idejű adatokat kínál, amelyek kulcsfontosságúak a pénzügyek decentralizációja szempontjából.

A magas színvonalú árfolyamadatok biztosításával a PYTH több projektet és befektetőt vonzhat.

A DeFi területen a zökkenőmentes interakciók létrehozásában rejlő lehetőségei ígéretesnek tűnnek. A jelenleg emelkedő piac és az altcoinok iránti növekvő érdeklődés mellett a PYTH vonzó lehetőségként tűnik ki azok számára, akik meg akarják lovagolni a hullámot.

Az ONDO coin lehet a következő nagy altcoin a közelgő bikafutamban

Az ONDO igen ígéretesnek tűnik, miközben egy újabb altcoin szezonra készülünk. A cél az ONDO számára, hogy innovatív pénzügyi termékekkel forradalmasítsa a decentralizált pénzügyeket.

Az erős közösségi támogatás és a szilárd ütemterv révén az érme készen áll arra, hogy felkeltse a befektetők érdeklődését. A 2021-es év hasonló mintái arra utalnak, hogy az ONDO lenyűgöző nyereséget könyvelhet el.

TURBO érme megugrás előtt áll: Ígéretes technológia és bikás lendület

A TURBO érme sokak figyelmét felkeltette a kriptotérben. Ez a digitális valuta a gyors tranzakciós sebességet és az alacsony díjakat ötvözi.

Stabil technológiára épül, ami vonzóvá teszi mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára. Az altcoin-szezon a jelek szerint a láthatáron van, és a 2021-es bikafutáshoz hasonló mintákat mutat.

A piaci ciklusok a növekedésnek kedveznek, a TURBO Coin erős esélyesként tűnik ki a jelentős nyereségre.

A mostani piaci klíma vonzó választássá teszi azok számára, akik a következő nagy hullámzásból szeretnének tőkét kovácsolni.

Következtetés

A HNT, a PYTH, az ONDO és a TURBO kevésbé mutatnak rövid távú potenciált. A CYBRO azonban kiemelkedik, mint vezető DeFi platform, amely kiváló AI-alapú hozamaggregációt kínál a Blast blokkláncon.

A befektetők erős hozamokra számíthatnak olyan funkciókkal, mint a staking jutalmak, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénzvisszatérítés.

A CYBRO problémamentes befizetési és kifizetési élményt kínál. Az átláthatóság, a megfelelés és a minőségre való összpontosítása erős érdeklődést vált ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.