A top Bitcoin kereskedő rámutat, hogy a BTC valószínűleg eléri a 100.000 dollárt a felező ciklusok alapján, mit jelent ez az altcoinok számára

-


Vendégbejegyzés


Egy legendás Bitcoin kereskedő merész jóslatot tett a Bitcoin árfolyamának jövőjét illetően az áprilisi feleződés után.

Az előrejelzés szerint az RCO Finance (RCOF) jelentős emelkedést fog tapasztalni az elkövetkező hetekben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben az RCO Finance potenciálját és az új és tapasztalt Bitcoin befektetőkre gyakorolt hatásait vizsgáljuk meg. Olvasd tovább, hogy többet tudj meg.

Kedvező jelek a Bitcoin számára: Az elemzők továbbra is bíztatóak a jövőbeli tendenciákkal kapcsolatban

A Rekt Capital népszerű kriptokereskedője azt jósolta, hogy egy visszatérő mintázat szerint a Bitcoin a következő hónapokban 100 000 dollárig emelkedhet.

A Rekt Capital X platformon közzétett bejegyzése szerint a BTC jelenleg egy visszalépésben van, mielőtt egy push-upot indítana, amelynek eredményeképpen a számot túlszárnyalná.

A Bitcoin az elmúlt napokban emelkedő bikás hangulatot tapasztalt. Ez a növekedés egybeesik a legendás Bitcoin-kereskedők által azonosított ismerős mintával, amely szerint a Bitcoin három hónappal a feleződés után drámai mértékben megugrik.

A CoinMarketCap adatai szerint a Bitcoin árfolyama 4,75%-kal csökkent, és jelenleg 56 034 dolláron kereskednek vele. E csökkenés ellenére az elemzők továbbra is optimisták azzal kapcsolatban, hogy a Bitcoin a közelmúltbeli befektetésnövekedés és az azonosított minta miatt 100 000 dollár fölé emelkedhet.

Peter Brandt veterán elemző ezzel szemben óvatosabb kilátásokat kínál. Szerinte a Bitcoin bikaciklusa véget érhetett, és azt jósolja, hogy a BTC az elkövetkező hetekben 52 000 dollárig eshet.

Az RCO Finance fejlett AI kereskedési ajánlatai vonzzák a Bitcoin kereskedőket

Az RCO Finance lehetőséget ad a kriptopénz kereskedőknek, hogy maximalizálják a hozamot különböző piaci szektorokba, többek között derivatívákba, kötvényekbe, árucikkekbe és spot Ethereum ETF-ekbe történő befektetéssel, anélkül, hogy kriptopénz állományukat fiat valutára váltanák.

A platform más Ethereum-alapú platformoknál biztonságosabb kereskedési élményt biztosít az olyan biztonsági cégekkel való partnerségek révén, mint a Fireblocks és a SolidProof.

Az RCO Finance nyilvánosságra hozta az okosszerződések auditját, és azt tervezi, hogy 2024 augusztusáig kriptotőzsdei brókeri engedélyt szerez.

Az RCO Finance egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szélesebb közösségben. A felhasználók számára lehetővé teszi, hogy KYC-eljárások nélkül csatlakozzanak, és az Ethereum bálnák különösen kedvelik az AI-funkcióit.

A mesterséges intelligenciával működő kereskedési eszközök segítik a kereskedőket az Ethereum ETF-ekben és más valós eszközökben (RWA-kban) rejlő ígéretes befektetési lehetőségek azonosításában.

Az AI Robo Advisor például a befektetők pénzügyi céljaihoz és a piaci feltételekhez igazított, személyre szabott kereskedési stratégiákat kínál, és a valós idejű piaci adatok elemzésével páratlan kripto AI előrejelzéseket biztosít.

Az innovatív megközelítés lehetővé teszi az Ethereum kereskedők számára, hogy portfóliójukat a kriptopiacon történő magas hozamú befektetésekkel diverzifikálják.

Ennek következtében az Ethereum bálnák az RCO Finance-t úttörő kripto AI szereplőként és a vezető befektetési diverzifikációs platformként tekintik.

A platform natív tokenje, az RCOF értékes eszköz az RCO Finance közösségen belül.

Az RCOF-tulajdonosok csökkentett tranzakciós díjakat élveznek, és szavazati joggal rendelkeznek a fontosabb döntésekben, így jelentős szerepet kapnak a platform irányításában.

bitcoin

Az RCO Finance Ethereum tokenje folyamatos előértékesítéssel és ígéretes növekedési potenciállal nyer vonzerőt

Az RCOF a 2. szakaszban folyamatban lévő előértékesítésének köszönhetően egyre nagyobb piaci lendületet kap. A Ethereum token vonzó, 0,0344 dolláros áron érhető el.

Az RCOF kiemelkedik az Ethereum tokenek közül, mint deflációs és kormányzási token, ami szavazati jogot biztosít a befektetőknek az RCO Finance ökoszisztémán belül, így növelve az elkötelezettséget és a befolyást.

Egyedülálló jellemzőivel, robusztus tokenomikájával és jól strukturált megszolgálási ütemtervével az RCOF jó helyzetben van ahhoz, hogy jelentős növekedést érjen el a következő altcoin-szezon közeledtével. Elemzők előrejelzése szerint a bevezetéskor elérheti a 0,60 dollárt.

Ez a lehetséges növekedés aláhúzza az RCO Finance pozitív kilátásait a DeFi szektorban, és arra ösztönzi a befektetőket, hogy fontolóra vegyék, hogy az olyan tokenekről, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, az RCOF-re helyezzék át a hangsúlyt.

További információk az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:
Látogasson el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.