A Chainlink kereskedő egyetlen körben 100 ezer dollárt keres ezzel az újonnan érkező ETH tokennel, amely augusztusban 1550%-kal emelkedhetett

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiacok ingadozásának időszakában egy prominens Chainlink kereskedő nagy port kavart azzal, hogy egy új Ethereum (ETH) alapú tokenbe fektetett, és ezzel beindította a spekulációkat a potenciális jelentős nyereségről augusztusban.

Ez a bátor döntés azért született, mert a piac általános instabilitása olyan vezető kriptopénzekre is hatással van, mint a Chainlink (LINK) és az Ethereum (ETH).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptovaluták értékének közelmúltbeli volatilitása kihívások elé állította mind a jól bevált, mind a feltörekvő digitális valutákat.

Egy kevésbé ismert tokenbe történő befektetéshullám mégis felkeltette az iparági megfigyelők és szakértők érdeklődését.

A Chainlink medvés trendjei: Az 5 dolláros támaszszintre való potenciális csökkenés

A Chainlink (LINK), a decentralizált oracle network szektor egyik kulcsfontosságú szereplője szembesült a közelmúltbeli piaci visszaesés hatásaival.

Az elmúlt héten a Chainlink (LINK) 25%-ot zuhant, de egy nap alatt jelentős, 17%-os emelkedést produkált.

A hirtelen árfolyamváltozás a Chainlink (LINK) lenyűgöző, 21 dollár feletti márciusi emelkedését követi, ami aláhúzza a kriptopénzek kiszámíthatatlan dinamikáját.

A Chainlink (LINK) árfolyam mozgásának technikai vizsgálata aggasztó tendenciákat tár fel a befektetők számára.

A 3 napos árfolyamgrafikon elemzése azt jelzi, hogy a Chainlink (LINK) áttörte a kulcsfontosságú támaszszintet, ami hagyományosan medvés tendenciát jelez, potenciális lefelé irányuló mozgással.

A kereskedési szóhasználatban a támaszszint olyan árat jelent, amelyen a vételi erő jellemzően szemben áll az eladási nyomással.

A támasz áttörése a 13 és 8 dollár közötti tartományon belül a vásárlói bizalom lehetséges csökkenésére utal.

A grafikonminták a Chainlink (LINK) potenciális további csökkenésére utalnak, a kulcsfontosságú támaszszint pedig 5 dollár közelében van. E küszöbérték alatti áttörés fokozott eladási nyomást eredményezhet.

Ellenben, ha stabilizálódás vagy visszapattanás következik be, az egy lehetséges fellendülést jelezhet, és növelheti a befektetők bizalmát a Chainlink (LINK) iránt.


Az Ethereum bikás fellendülése: A 2023. októberi emelkedés áthallásai

Az Ethereum (ETH) erősen emelkedett az augusztus 5-i figyelemre méltó, nyolc hónapos mélypontra való visszaesést követően.

Érdekesség, hogy ez a fellendülés a 2023 októberében látott fellendülést tükrözi, amelyet figyelemre méltó, 168%-os árfolyam-emelkedés követett, ami optimizmust ébresztett egyes elemzőkben.

Az Ethereum (ETH) a bikás fordulat jeleit mutatja, amikor visszapattant a jelenlegi felfelé irányuló csatornakonfigurációjának alsó trendvonala és a 200 hetes exponenciális mozgóátlag által alkotott támaszmetszetről.

Ez a fellendülés egybeesik az Ethereum (ETH) heti Relatív Erősség Indexének (RSI) emelkedésével, amely 39,40-ről emelkedett, éppen csak meghaladva a túladott küszöböt.

E technikai jelek visszhangozzák a 2023 októberében észlelt feltételeket. Amikor olyan mögöttes tényezőkkel párosulnak, mint a halving előtti emelkedés és a Bitcoin ETF-ek beindítása, az Ethereum (ETH) árfolyamát egy emelkedő trend felső határa felé hajtották.

Amennyiben ez a minta megismétlődik, az Ethereum (ETH) augusztus 5-én érhette el a legalacsonyabb pontját 2128 dollár körül, és most készülhet felfelé a csatorna felső trendvonala, a 3560 dollár felé.

Ez a fellendülés potenciálisan 100%-os emelkedést jelenthet a jelenlegi szintekről 2024-re.

Chainlink kereskedő 100.000 dolláros fogadása az Algotech-re (ALGT)

Egy merész lépéssel, ami felkeltette a kriptopénz közösség figyelmét, egy jól ismert Chainlink (LINK) kereskedő 100 000 dollárt tett az Algotech (ALGT), egy új Ethereum (ETH) alapú tokenbe, ami jelenleg az előértékesítési fázisban van.

A jelentős befektetés reflektorfénybe helyezte az Algotech-et (ALGT), néhány szakértő augusztusig akár 1550%-os potenciális nyereséget is prognosztizál.

Az ingadozó kriptopénzpiac, amely híres a kiszámíthatatlan megugrásairól, tele van spekulációkkal az új jövevény jövőbeli kilátásaival kapcsolatban.

Az Algotech (ALGT) előértékesítése is egyre nagyobb lendületet vesz, miután átlépte a 10,3 millió dolláros határt.

A piaci szakértők jelenleg 0,08 dolláros tokenenkénti árfolyamon egyre optimistábbak az Algotech jövőjét illetően, és egyesek arra számítanak, hogy röviddel a hivatalos bevezetés után 1 dollárra emelkedhet.

A pozitív hangulatot erősíti a BitMart közelmúltbeli bejelentése az ALGT tőzsdei bevezetéséről, ami várhatóan jelentősen növeli a piaci láthatóságot és likviditást.

A tapasztalt Chainlink kereskedő 100.000 dolláros befektetése az Algotech (ALGT) hitelességét erősítette, és felkeltette az érdeklődést a lakossági és intézményi befektetők körében.

A kripto szakértő jóváhagyása spekulációkat indított el az ALGT potenciális lehetőségéről, hogy jelentős szereplővé váljon a digitális eszközök dinamikus világában.

A befektetés stratégiai időzítése, valamint az augusztusi várható árfolyam-emelkedés izgalmakat és találgatásokat generált.

Még nagyobb izgalmat okoz, hogy egy pénzügyi szakértő merészen az Algotech-et (ALGT) a „jelenlegi piaci hullámvölgy csúcspontjának” nevezte, figyelemre méltó megtérülést jósolva a befektetésnek.

A kriptopiaci előrejelzésekkel kapcsolatos óvatosság szükségessége ellenére az ilyen merész kijelentések táplálják az Algotech (ALGT) körüli egyre növekvő szavakat.

Az Algotech (ALGT) decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platformként pozícionálja magát.

A legmodernebb technológiákat és automatizálást használja a kereskedési és befektetési stratégiák átalakítására.

Augusztushoz közeledve az Algotech-et vizsgálják, hogy teljesíti-e ambiciózus előrejelzéseit.

A kriptopénz közösség ismeri a hirtelen fellendüléseket és visszaeséseket, így az ALGT közelgő teljesítménye kulcsfontosságú barométer a szélesebb piaci trendek szempontjából.

Chainlink

További információk:

Látogasd meg az Algotech előértékesítését
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.