Solana árfolyam elemzés – Az XRP bukdácsol, miért fogadnak a kereskedők nagyot erre az új tőzsdealapú tokenre?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mélyen kilengett a recessziós félelmek és a közel-keleti geopolitikai feszültségek közepette. A hangulat gyorsan borús és óvatos lett, az árak nagyot estek.

A jó oldal azonban az, hogy a visszatérés esetén több pozitívum is van. Ebben a cikkben a Solana (SOL) árfolyamelemzése az év második felére és a Ripple (XRP) lejtmenetére fogunk kitérni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Időközben a DTX Exchange (DTX), egy új és ígéretes előértékesítési token, felkeltette a kereskedők figyelmét.

A közelgő hibrid tőzsdei platformként való elfogadása és a megdöbbentő növekedési kilátások miatt a befektetők nagy téteket tettek.

DTX Exchange (DTX): A kereskedők mindent beleadnak

A DTX Exchange (DTX), a legújabb altcoin a kereskedők látókörében, több okból is kiemelkedik.

Először is, mint előértékesítő token, a felfelé ívelő potenciálja nagyrészt páratlan, megelőzve az olyan bevált altcoinokat, mint a Solana és az XRP.

Ezenkívül a 10 milliárd dolláros globális kereskedési piac potenciális átalakítása bikás képet fest.

A hagyományos kereskedési platformok számos kihívása miatt, beleértve a korlátozott hozzáférést, a változatos eszközök hiányát és a pénzügyi kirekesztést, egy hibrid modellt vezet be.

A központosított és decentralizált platformok legjobb elemeit fogja integrálni, áthidalva a hagyományos pénzügyi rendszerek és a kripto közötti szakadékot.

Az általa létrehozott pénzügyi ökoszisztéma befogadó, biztonságos és technológiailag fejlett lesz, így erős versenyzővé válik a kripto- és kereskedési környezetben.

A fentiek magyarázatot adnak arra, hogy a kereskedők miért duplázták meg, tömegesen halmozták fel a DTX tokent az előértékesítés során.

Több mint 1,2 millió dollár gyűlt össze az ICO második fordulójában, a token ára mindössze 0,04 dollár. A vonzerejét tovább növelik a hatalmas növekedési kilátások, amelyek a bevezetés utáni 45-szörös ugrást ígérnek.


Solana (SOL): 2024 második felében a 300 dollár felé vezető út

A Solana (SOL), méltán a legforróbb blokklánc platform jelenleg, nem menekült meg a legutóbbi piaci visszaeséstől.

A 110 dolláros szintet rövid ideig érintette, de azóta volt egy ugrás a 130 dolláros szint fölé, ezzel felvette a lendületet, hogy visszaszerezze az elvesztett árszinteket.

A növekvő DeFi relevanciája hozzájárul a kereslethez, ahogy a bálnák és az intézményi befektetők körében történő felhalmozás is.

A közelmúltbeli pánik ellenére a Solana közeli és hosszú távú kilátásai ígéretesek. A következő hetekben várhatóan 150 dollár fölé emelkedik, így az egyik olyan altcoin, amelyre érdemes odafigyelni.

Az elemzők ugyanakkor 300 dollár feletti rallyt jósolnak, mielőtt az év vége előtt lehull a függöny, ezzel az egyik legjobb fogadásként pozícionálva egy teljes bikafutás előtt.

A fentiekben kiemeljük a Solana árfolyam-előrejelzését az év második felére. Figyelembe véve a szilárd fundamentumokat, mint DeFi erőmű és a jelentős növekedési kilátásokat, a Solana jelenlegi árfolyama igazi zsákmány.

Ripple (XRP): Félelem a 0,5 dolláros támasz elvesztésétől

A Ripple (XRP), a fizetési alapú protokoll, az év nagy részében alulmúlta a teljesítményt.

Az SEC-el való jogi patthelyzete óta, amely 2020 óta húzódik, meredek zuhanáson van, több mint 80%-kal zuhant a 2018-as 3,84 dolláros ATH-ról.

Tekintve az amúgy is gyenge teljesítményét, nem volt meglepő, hogy a szélesebb körű csökkenő tendenciákat tükrözi. Az XRP árfolyama egy kulcsfontosságú támaszvonal mentén tántorog, a 0,5 dolláros támasz elvesztésétől való félelem vastagon a levegőben van.

Ennek ellenére a SEC-vel folytatott jogi csatározásának vége egy újabb bikahullámot indíthat el, ami a jelenlegi árfolyamon jó kriptóvásárlást tesz lehetővé.

A legutóbbi XRP hírek szerint a RippleX bejelentette, hogy augusztus 19-re tervezik a tesztnet visszaállítását.

Az újraindítás célja a stabilitás javítása és a tesztnet csomópontok üzemeltetési költségeinek csökkentése.

Következtetés

Bár a Solana a várakozások szerint még az év vége előtt eléri a 300 dollárt, az XRP valószínűleg tartós rallyt fog produkálni, miután véget ér a SEC-vel folytatott jogi huzavona.

Közben a kereskedők nagyban fogadnak a DTX Exchange-re, azzal a céllal, hogy meglovagolják annak masszív bikahullámát.

Látogassa meg a DTX Exchange (DTX) hivatalos weboldalát a legfrissebb frissítésekért és információkért.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.