A BTC 53.000 dollár alá esik – nem kell pánikba esni! Ez az 5 altcoin fogja tartani az idegeket stabilan

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli 53.000 dollár alá süllyedése némi nyugtalanságot okozott a piacon. Azonban nincs ok az aggodalomra.

Több ígéretes altcoin is készen áll arra, hogy stabilitást és potenciális növekedést kínáljon.

Ebben a cikkben öt kivételes kriptovalutát vizsgálunk meg, amelyek szilárdan tarthatják a portfóliókat ezekben a változékony időkben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merülj el, hogy felfedezd, mely digitális eszközök állnak készen a ragyogásra.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,5 millió dollárt: A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,5 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

BTC

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

A Turbo (TURBO) potenciált mutat a kriptopiac mélyrepülése közepette

A Turbo (TURBO) jelenleg 0,0032 és 0,0053 dollár között mozog. A legutóbbi 37%-os esés ellenére egy hét alatt több mint 900%-os növekedést ért el hat hónap alatt, ami idővel erős teljesítményre utal.

A legközelebbi ellenállási szint 0,0067 dollár, ami rövid távon elérhető cél. Amennyiben a piac javul, elérheti a második ellenállási szintet 0,0088 dollárnál.

A Relative Strength Index alacsony, 28,63-as értéken áll, ami azt jelzi, hogy az érme túladott lehet, ami vételi lehetőséget jelent a befektetők számára.

Ez egy jó pillanat lehet arra, hogy lehetőségeket találjunk a jelenlegi mélyponton, mivel a Turbo a közelmúltbeli csökkenésen túlmutató potenciális növekedés jeleit mutatja.

A PAAL AI átvészeli a vihart: A fényes jövő a piaci mélypontok közepette

A PAAL AI (PAAL) jelenleg 0,13 és 0,29 dollár között kereskedik, ami a legutóbbi piaci esések ellenére ellenállónak bizonyul.

Míg a Bitcoin és az Ethereum 24%-30%-os értékcsökkenést szenvedett el, addig a PAAL lefelé irányuló mozgása szelídebb volt, 37,88%-kal egy hét alatt.

A bikapotenciál továbbra is fennáll, mivel a 0,17 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag közelében lebeg.

A 0,39 és 0,55 dollárnál erős az ellenállás, ami azt sugallja, hogy a PAAL több mint 50%-kal emelkedhet, amit hat hónap alatt 67,47%-os emelkedés támaszt alá.

A 48,30-as RSI stabil piacot jelez túlértékesítés nélkül. Ez a zuhanás kiváló lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy felfedezzék a PAAL AI-t.


Az Io.net (IO) a szélesebb piaci merülés ellenére is bikásan pattoghat.

Az Io.net (IO) az utóbbi időben jelentős visszaesésen ment keresztül: egy hét alatt mintegy 50%-ot, egy hónap alatt pedig 31%-ot esett. Az érme azonban az elmúlt hat hónapban lenyűgöző, 2287%-os emelkedést produkált.

Az IO jelenleg 1,16 és 2,68 dollár között kereskedik, és növekedési potenciált mutat. Ellenállással néz szembe 3,67 dollárnál és egy erősebb akadállyal 5,19 dollárnál.

Az RSI 27,58-as értéken áll, ami azt jelzi, hogy túladott, és más mutatók egy lehetséges fellendülést jeleznek, ez egy kedvező pillanat lehet a növekedéshez.

A befektetők értéket találhatnak a mélyponton, ellentétben a Bitcoinnal és az Ethereummal, amelyek 24%-30%-ot zuhantak a közelmúltban.

Golem (GLM) stabilan tartja magát a piaci zuhanás közepette, növekedési potenciál előttünk

A Golem (GLM) jelenleg 0,25-0,34 dollár közötti árfolyamon áll, ami ígéretes ellenállóképességet mutat a piac egészére kiterjedő merülés ellenére.

A Bitcoin és Ethereum árak 24%-30%-os esése mellett a befektetők jó lehetőséget találhatnak a GLM jelenlegi szintjén.

Az érme RSI értéke 30 közelében van, ami arra utal, hogy túladott lehet, és készen áll a visszapattanásra.

Amennyiben a GLM áttöri a legközelebbi ellenállást 0,40 dollárnál, további 47%-kal emelkedhet a második ellenállásig, 0,50 dollárig.

A 100 napos SMA 0,30 dollárnál támogatja a bullish kilátásokat. Azok, akik a merülést keresik, a GLM-et a közeljövő potenciális növekedési jelöltjeként tekinthetik.

Következtetés

Ezeknek az érméknek, a TURBO, PAAL, IO és GLM érméknek kisebb rövid távú potenciáljuk van.

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamok aggregálásával maximalizálják jövedelmüket.

Olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, mely komoly érdeklődést mutat a kriptobálnák és az influencerek körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.