A Solana (SOL) 307 millió dollár értékben a központi tőzsdékre költözik, mi a következő lépés?

-

A piaci visszaesés során a kereskedők és a befektetők az elmúlt 24 órában több mint 1,08 milliárd dollár értékű long és short pozíciót likvidáltak.

Ez a hatalmas likvidálás félelmet keltett az egész kriptopénz-ágazatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálnák/befektetők 2,38 millió SOL-t helyeznek át a CEX-ekre

A félelem közepette a befektetők és a bálnák az elmúlt 24 órában jelentős 2,38 millió Soalna (SOL)-t utaltak át 307 millió dollár értékben a központi tőzsdékre (CEX), köztük a Binance-ra és a Coinbase-re, a blokklánc-alapú tranzakciókövető Whale Alert adatai szerint.

solana
Forrás: X

Ez a jelentős átutalás nemcsak a SOL árfolyamának csökkenését okozta, hanem a 118 dolláros kritikus támaszszint jelentős áttöréséhez is vezetett.

Solana árfolyamelemzés

A SOL a cikk jelen pillanatban 133 dollár közelében kereskedik, és az elmúlt 24 órában több mint 10%-os árcsökkenésen ment keresztül.

Mindeközben a kereskedési volumen 235%-kal ugrott meg ugyanezen időszak alatt.

Ez a hatalmas kereskedési volumen növekedés a kereskedők és befektetők nagyobb részvételére utal.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A szakértők véleménye a SOL-ról

A folyamatos aktivitást figyelve egy korábbi Coinbase angyalbefektető az X-en tett egy bejegyzést, hogy a SOL nem természetes módon esik, inkább néhány bálna nyomja lefelé, félelmet keltve a piacon.

A bejegyzésben azt is megjegyezte, hogy a pánik miatt a noobs eladják állományaikat, és lehetővé teszik a bálnák számára, hogy alacsonyabb szinten vásároljanak vissza.

solana
Forrás: X

A Solana technikai elemzése és a közelgő szintek

A szakértői technikai elemzés szerint a SOL a döntő fontosságú lebontást követően visszatért a támaszszint fölé.

A bontási szint feletti visszatérés csökkentette a jelentős áresés kockázatát.

A mai napon, ha a SOL megtartja önmagát a 125 dollár felett és napi gyertyát ad, amely 125 dollár felett zár, akkor nagy az esélye az árfolyam megfordulásának.

Azonban ha a SOL nem tudja tartani ezt a szintet, és a 118 dolláros szint alatt záró gyertyát ad, akkor az elkövetkező napokban potenciálisan 83 dollárig süllyedhet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Peter Schiff lehúzza a Bitcoint: Az árzuhanás bizonyítja, hogy nem lehet tartalékeszköz!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.