Az XRP bálna, aki milliókat keresett a Shiba Inu (SHIB) korai megvásárlásával, azt mondja, hogy ez az Ethereum token 1,884% -kal fog emelkedni 25 nap alatt

-


Vendégbejegyzés


Az élénk kriptopiac felbolydult, mivel egy titokzatos XRP bálna, aki egy vagyont keresett a Shiba Inu (SHIB) korai befektetésével, felfedte a következő nagy tétjét.

A névtelen befektető azt állítja, hogy az RCO Finance nevű Ethereum token 25 napon belül elképesztő, 1,884%-os árfolyam-emelkedésre képes.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután a kriptoközösség a feltörekvő token körül lüktet, vizsgáljuk meg, hogyan lehet tőkét kovácsolni ebből a merész jóslatból.

Shiba Inu (SHIB): A mese két részből áll

A Shiba Inu (SHIB) 2024 augusztus eleje óta volatilis időszakot élt át. A július közepi spekulatív kereskedési lökést követően, amelynek célja a 0,00002 dollár elérése volt, a SHIB árfolyama 27%-kal esett.

Szakértők most arra számítanak, hogy a Shiba Inu hamarosan a jelenlegi 0,0000139 dolláros árfolyam alá eshet.

A SHIB azonban néhány helyreállítási kilengéssel ellenállónak bizonyult. Ennek ellenére piaci viselkedése továbbra is változékony, átlagosan 6,48% körül ingadozik.

A tágabb kriptopénzpiaci mozgások továbbra is hatással lesznek a Shiba Inu pályájára.

A Ripple (XRP) piaci korrekció által hátráltatva

A Ripple (XRP) a közelmúltban megismételte az idei évben harmadik alkalommal a felfelé és lefelé tartó instabilitását, mielőtt visszaesett a csúcsról.

Ez a csökkenés az elmúlt héten elérte a 7%-ot, a napi kereskedési volumen további 26,95%-os csökkenése mellett.

Emellett a Ripple (XRP) körüli hangulat továbbra is medvés. A SEC-vel folyó jogi csata kétségtelenül árnyékot vetett az XRP árfolyamára.

Emiatt a token, mint a határokon átnyúló fizetések digitális eszközének értékjavaslata egyre bizonytalanabbá válik, mivel a Ripple (XRP) 85%-kal az eddigi legmagasabb árfolyama alatt van.

XRP bálna

A kereskedők az RCO Finance (RCOF) felé fordulnak

Az Ethereum ETF-ek nemrégiben történt debütálásával, ami sok nagybefektetőt arra késztetett, hogy diverzifikációt keressenek az Ethereum hálózaton belül, az XRP bálna az RCO Finance-t támogatja, mint potenciális célpontot.

Az RCO Finance (RCOF) kiemelkedik, mint egy megalapozottabb és stabilabb Ethereum token.

Fejlett AI és gépi tanulási technológiák, például a Robo-Advisor használatának köszönhetően menedéket nyújt a volatilitás idején.

Az XRP bálna is egy pénzügyi tanácsadóhoz hasonlítja ezt a forradalmi eszközt, aki elfogultság nélkül fér hozzá az átfogó információkhoz.

Az AI Robo-advisor tanulásra és a változó piaci körülményekhez való alkalmazkodásra való képessége felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi a befektetők számára.

Az innovatív funkció megváltoztatja a kereskedés és a pénzügyek hagyományos megközelítését.

A Robo-referens valós idejű és múltbeli adatok alapján ajánl és valósít meg befektetési stratégiákat anélkül, hogy közvetlen hozzáférést igényelne a felhasználók eszközeihez. Ezáltal az RCOF-felhasználók védve vannak az esetleges hacker- vagy lopási kísérletektől.

Az RCO Finance továbbá lépéseket tett annak érdekében, hogy megszilárdítsa pozícióját, mint megbízható és biztonságos DeFi kereskedési platform.

A projekt elvégezte a neves SolidProof cég által végzett átfogó okosszerződés-ellenőrzést, amely biztosítja az alapinfrastruktúra integritását és megbízhatóságát.

1,884%-os előrejelzés az RCOF második szakaszában

Az előértékesítés második szakaszában az RCOF tokenek jelenleg tokenenként 0,0344 dollárért kaphatók.

Ez a kedvező belépési pont felkeltette a szakértők és az új belépők figyelmét, akik felismerték a magas hozamlehetőséget.

A befektetők az RCOF40 promóciós kód használatával további 40%-os kedvezményt is kaphatnak.

A több mint 99 millió eladott RCOF előértékesített token és a közel 1,5 millió dollárnyi összegyűjtött pénzösszeggel az RCO Finance könnyen a legjobb kripto, amit most érdemes vásárolni.

A szakértők azt jósolják, hogy a hivatalos token bevezetéskor az árak 0,4 és 0,6 dollár között alakulhatnak, ami potenciálisan akár 1,884%-os megtérülést is kínálhat a befektetőknek kevesebb mint egy hónap alatt.

Emellett a befektetők a birtokolt RCOF mennyisége alapján szintek szerint osztalékot kapnak.

Az RCOF staking lehetőségei akár 86%-os éves hozamot is kínálnak, így a befektetők passzív jövedelemre tehetnek szert, miközben hozzájárulnak a hálózat biztonságához.

Használd ki az RCOF előértékesítés lehetőségét, és növeld befektetési portfóliód könnyedén!

További információk az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:
Látogasson el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.