Robert Kiyosaki a piaci összeomlást befektetési lehetőségként értelmezi

-

Robert Kiyosaki, az ismert pénzügyi szakértő és író bejelentette, hogy a tőzsdei összeomlás elkezdődött.

Évek óta figyelmeztetett erre, de most úgy látja, hogy ez az esés kiváló lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy csökkentett áron szerezzenek eszközöket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Akkor kell vásárolni, amikor mindenki elad?

Robert Kiyosaki, az ismert pénzügyi író és szakértő nemrég egy meglehetősen komor üzenetet osztott meg a tőzsdéről az X közösségi platformon.

Robert Kiyosaki
Forrás: X

A Gazdag papa, szegény papa szerzője hangsúlyozta a befektetési lehetőségek felismerésének fontosságát a piaci visszaesések idején, és most azt mondja, hogy most pontosan egy ilyen pillanatnak lehetünk a tanúi.

„A tőzsdei összeomlás megérkezett, és a veszteségek jelentősek.”

Kiyosaki visszatekintett mentora tanításaira, kiemelve, hogy a piaci összeomlások kiváló lehetőségeket kínálnak a gazdagok számára, hogy olcsón vásároljanak eszközöket.

Őszintén szólva, nem sokat mondott a hétköznapi emberekről, és hogy nekik miből is kellene vásárolniuk.

„Gazdag papa megtanította a fiát és engem, hogy amikor a piacok összeomlanak, az a tökéletes időpont a gazdagok számára, hogy még gazdagabbá váljanak a befektetési eszközök megvásárlásával, mégpedig olcsón.”

Létezik-e a legjobb időpont a befektetésekre?

Kiyosaki üzenete világos, úgy gondolja, hogy a befektetőknek a piaci összeomlást egyedülálló vásárlási lehetőségként kell tekinteniük.

Most mindenki előtt ott a lehetőség, hogy gazdaggá váljon, és több eszközt szerezzen.

Az író nem először ajánlotta az arany, az ezüst és a bitcoin befektetést a követői számára, már régóta egyértelmű, hogy nagy rajongója ezeknek.

Nemrégiben egy gazdasági összeomlást követő nagy bika-piacot jósolt, azt sugallva, hogy a bitcoin 10 millió dollárra, az arany unciánként 15 000 dollárra, az ezüst pedig 110 dollárra emelkedhet.

Ezeket az előrejelzéseket a fiat valuták iránti csökkenő bizalomra és a történelmi gazdasági trendekre alapozza.

Kritikusai gyakran nevezik őt vészmadárnak, mert évek, évtizedek óta jósolja ezt az összeomlást.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A befektetők bizalma mélyponton van

Kiyosaki bejegyzései kiemelik a hatalmas hozamok lehetőségét a tárgyi eszközökbe és a kriptovalutákba történő befektetésből gazdasági visszaesések idején.

Úgy véli, hogy mivel a hagyományos valuták iránti bizalom túl gyenge, az olyan eszközök, mint az arany, az ezüst és a bitcoin egyre értékesebbé válnak.

A jelenlegi piaci helyzet alapján pedig könnyen lehet, hogy igaza is van.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Szakértői jelentés: 5 altcoin, melyek egy 10.000 dolláros befektetésből 1 millió dollárrá változhatnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.