Botrány az olimpián! Ám ez csak tovább népszerűsíti ezt a kriptót

-

Arról, hogy a 2024. évi nyári olimpiai játékok megnyitó ünnepségén speciális felállásban látható volt Leonardo da Vinci „Az utolsó vacsora” című műve, valószínűleg már az is hallott, aki egyébként nem követi olyan szorosan a sporthíreket.

A megéledő festményen transznemű modellek szerepeltek, és sokan gondolták úgy, hogy ezzel kicsúfolják a vallásosak érzelmeit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A rendezők azonban szerettek volna tiszta vizet önteni a pohárba, és elárulták, hogy ilyen szándékuk nem volt, ők csak egy nagy pogány partit rendeztek az Olümposz isteneivel, mégpedig a tolerancia és a békés együttélés jegyében.

Az olimpiai hírek olvasásakor a The Meme Games mém érme fejlesztőinek sem kellett több, és máris megosztottak egy mémet X oldalukon, hogy reagáljanak.

olimpia

Forrás: X

De vajon mi ez az új érme, és hogyan karolja fel az olimpiai témát? Nézzük!

Kóstolj bele az olimpiába a The Meme Games érmével

Az olimpiai témájú mém érme, a The Meme Games már 323,000 dollár feletti összeget gyűjtött az előértékesítése során, pedig még csak július 16-án indult.

Kétség sem fér hozzá, a világ olimpiai lázban ég. Miközben az egyes országok már számolják az eddig nyert érmeik számát, a „hivatalos” olimpiai mém érme, a The Meme Games is befektetési sikernek örvendhet.

A The Meme Games újdonságot hoz a mém érmék világába azáltal, hogy elkezdi versenyeztetni az öt legjobb mém érmét egymás ellen, mégpedig olimpiai stílusú versenyeken.

olimpia

Minden egyes felhasználónak módja van fogadni a kedvencére, és amennyiben az adott mém viszi el a trófeát, a játékos kap a natív ERC-20 tokenből, az $MGMES-ből.

Ez a játék egy kis plusz izgalommal toldja meg az olimpiai közvetítések figyelemmel való kísérését, illetve remek alapot ad a mém érmék nyári feltámadásához.

Péntek délután egy $MGMES-t 0,00915 dollárért vehetünk meg, de pár nap múlva, a szakaszos előértékesítés szabályainak megfelelően ez az érték emelkedni fog. 

Siess, hiszen korai résztvevőként csak szeptember 8-ig van módod csatlakozni az ICO-hoz. Az érme csapata szeptember 10-re tervezi a DEX bevezetését.  

Biztosítsd be magad $MGMES érmékkel, és köss fogadásokat a kedvenc mém érmédre!

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

Bemutatjuk a The Meme Games versenyzőit

Ilyen mém érme-bemutatót még egészen biztosan nem láttál!

A projekt berkein belül a legjobb mém érmék közül öt, nevezetesen a Dogecoin ($DOGE) mint Doge the OG, Pepe ($PEPE) mint Pepe the Versatile, DogWifHat ($WIF) mint Wif the Trendsetter, Brett ($BRETT) mint Brett the Conqueror és Turbo ($TURBO) mint Turbo the Speedster indul az aranyért, egy nem is akármilyen verseny folyamán.

Felhasználóként akkor fogadhatsz a kedvenc mém sportolódra például a 169 méteres sprint versenyszámban, ha vásárolsz az $MGMES érméből.

Ha szerencsés vagy, és a te sportolód ér elsőként a célba, akkor a megvásárolt $MGMES tokenek után 25% bónusz üti a markodat.

Természetesen az induló mém futók mindegyike egyenlő esélyekkel indul, így végülis mindegy, kit választasz, az esély a versenyeken 20%-os.

Csak egy példa: hiába ível szépen felfelé mondjuk a $TURBO árfolyama a másik négy mém érméhez képest, a The Meme Games versenyszámaiban neki sincs több esélye a nyerésre, mint a rajtnál álló többi indulónak. 

A felhasználók azért, hogy növeljék a nyerési esélyeiket, annyiszor neveznek, ahányszor csak akarnak, és akár minden vásárlás során más sportolót választhatnak.

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

A versenyeken való részvételen és az $MGMES nyerési lehetőségen túl a befektetők akár 686%-os APY jutalmakkal is gazdagodhatnak

A befektetők már csak azért is csatlakoznak ebben a korai szakaszban a The Meme Games-hez, mert az éves százalékos jutalma így két és fél héttel az indulása után is több, mint vonzó.

A jelenlegi 686%-os APY lehetővé teszi a befektetők részére, hogy akár meg is duplázzák a befektetéseiket nem sokkal azután, hogy az ICO-ból származó $MGMES érméiket megszerezték.

Fantasztikus hír, hogy nem csak a megvásárolt, hanem a megnyert $MGMES-érméket is le lehet kötni, így még tovább gyarapíthatjuk az $MGMES-állományunkat.

Eddig már több, mint 14,7 millió $MGMES érmét stakeltek, ami méltó bizonyíték a befektetők The Meme Games-be vetett erős bizalmára, és az érme kriptotéren belüli erős potenciáljára.

A játékosított előértékesítés csak a hab a tortán: a projekt kreatív fejlesztői további játékokat ígérnek, és az $MGMES ökoszisztémán belüli szélesebb körű felhasználásán dolgoznak. 

A projekt már most erős közösséget gyűjtött maga köré, az X-en például 17,5 ezer követője van, de már a Telegram csoportjához is több, mint 2 ezren csatlakoztak. Még a kripto influencerek is azt beszélik, hogy az $MGMES akár több mint 100-szoros, de minimum 10-szeres nyereséget láthat.

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

Vegyél részt az $MGMES olimpiai versenyein az ICO-hoz való csatlakozással!

A befektetők szerencsésnek mondhatják magukat, mert a teljes token-kínálat 38%-ából, vagyis 769 millió darab érméből vásárolhatnak. A fejlesztők a készlet 9,30%-át, azaz 188 millió darabot az olimpiai mém versenyekre szánnak.

A vásárláshoz és a versenyeken való szurkoláshoz keresd fel a The Meme Games hivatalos honlapját, és csatlakoztasd kriptotárcádat (pl.: Best Wallet), majd vásárolj ETH-val, USDT-vel, BNB-vel, vagy bankkártyával.

Sikeres vásárlás után válaszd ki a kedvenc mém érme sportolódat, azt, aki felől jó érzésed van, hogy kiváló szereplésével érméket fog neked hozni. 

Forrás: X

A The Meme Games intelligens szerződése jól teljesített a SolidProof teljes auditján, és nulla, azaz nulla kritikus problémát talált a kódjában.

Kövesd a projekt legújabb híreit az összetartó közösség X és Telegram oldalán.

Te tudod már, hogy melyik mém érmébe fektetsz be 2024 nyarán? Vásárolj $MGMES-t még ma!

Nézd meg a The Meme Games előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.