Váratlan hírek a globális kriptoelfogadásról: A kripto szakértők szerint a Ripple, a Cardano és a CYBRO magasra emelkedik

-


Vendégbejegyzés


A kripto rajongók izgalomtól zsonganak, mivel a piaci elemzők a Ripple, a Cardano és a CYBRO jelentős emelkedését jósolják.

A szakértők szerint ezek a digitális valuták drámai növekedés küszöbén állnak, ami kíváncsiságot és várakozást vált ki a kriptopénz közösségben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk e merész előrejelzések mögött meghúzódó lehetséges indokokat tárja fel, így az olvasók feszült figyelemmel követik a fejleményeket.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,5 millió dollárt:A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,5 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Az XRP nehezen töri át az ellenállást, a bikák és a medvék egymásnak feszülnek

Az XRP 0,58 és 0,63 dollár között ingadozik, az elmúlt héten 6%-os visszaesést tapasztalt, de az elmúlt hónapban figyelemre méltó, 22%-os emelkedést.

A legközelebbi ellenállás 0,66 dollárnál található, és keményebb ellenállással néz szembe 0,71 dollárnál.

A támasz 0,55 dollárnál található. Az XRP 10 napos mozgóátlaga 0,59 dollár, ami valamivel alacsonyabb, mint a 100 napos átlag. A 30,31-es RSI-vel és a -0,012-es MACD-vel a medvés jelek dominálnak.

Ha sikerül a bikáknak az árfolyamot 0,66 dollár fölé hajtaniuk, akkor 12%-os emelkedés lehetséges a következő ellenállási szintig, 0,71 dollárig.

Mivel azonban a medvék jelenleg erősek, a 0,55 dolláros támasz feletti tartás kritikus.

A Cardano (ADA) veszít: Medvék irányítanak, ahogy az ár küzd

A Cardano (ADA) medvés trendbe került, az árfolyam jelenleg 0,3756 és 0,4446 dollár között mozog.

A közelmúltbeli, magasabbra törési kísérletek ellenére a legközelebbi ellenállás szilárdan áll 0,4823 dollárnál.

A 10 napos és a 100 napos mozgóátlagok (0,3831 dollár, illetve 0,4019 dollár) limitált bikás erőt sugallnak.

Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint a 36,84-es RSI és a 23,48-as Stochastic azt sugallják, hogy a medvék vannak fölényben.

Az ADA több mint 7%-os heti csökkenéssel és közel 27%-os hathavi visszaeséssel küzd.

Azonban, ha sikerülne áttörnie a 0,4823 dolláros ellenállás fölé, akkor potenciálisan 0,5513 dollár felé emelkedhetne, ami körülbelül 35%-os növekedést jelentene.

Következtetés

Az XRP és az ADA rövid távon kevesebb potenciált mutat. A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek a jövedelem maximalizálására a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén.

Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek.

Az átláthatóság, a megfelelést és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amelyre nagy érdeklődés mutatkozik a kriptobálnák és az influencerek részéről.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.