A CYBRO megközelíti a 2 millió dolláros határt, megelőzve a Polkadot (DOT) és a Cardano (ADA) szintjét, mivel a termék bevezetése közösségi hype-ot gerjesztett

-


Vendégbejegyzés


A CYBRO jelentős figyelmet kapott a legújabb termékbevezetése után. A CYBRO körüli izgalom mostanra megelőzte a Polkadot és a Cardano közösségét.

Ez az elmozdulás drámai módon közelebb viszi a CYBRO-t a 2 millió dolláros határhoz. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mely érmék állnak ígéretes fellendülés előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,5 millió dollárt:A következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,5 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

cybro

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

A Polkadot árfolyama nehezen találja meg az erőt a medvés trendek közepette

A Polkadot (DOT) jelenleg 5,25 és 6,29 dollár között kereskedik, ami a medvés nyomás jeleit mutatja.

A legutóbbi heti közel 7%-os és a 15%-ot meghaladó havi eséssel úgy tűnik, hogy a medvék dominálnak.

A legközelebbi ellenállást 6,85 dollárnál még tesztelni kell, és ennek áttörése egy esetleges rallyt eredményezhet 7,79 dollár felé.

Tekintettel azonban arra, hogy az RSI alig 41 felett van, és a MACD negatív tartományban van, a bikák gyengének tűnnek.

Amennyiben a medvék a 4,97 dolláros támasz alá szorítják az árfolyamot, akkor 4,03 dollárig való esés várható.

Mindezek ellenére, ha a bikák visszanyerik az irányítást, a második ellenállásig való emelkedés körülbelül 24%-os emelkedést jelenthet.

A Cardano (ADA) bikái küzdenek, miközben a medvék erőt mutatnak.

A Cardano (ADA) nagyjából 0,38 és 0,44 dollár közötti sávban kereskedik. A coin árfolyammozgásai a bikák gyengeségére utalnak, mivel az elmúlt héten közel 5%-ot esett.

A Cardano következő támaszszintje 0,34 dollár körül van, az ellenállás pedig körülbelül 0,48 dollárnál található.

A Relatív Erősség Indexe (RSI) 40 alatt van, ami arra utal, hogy jelenleg alulértékelt.

Ha képes átlépni a 0,48 dolláros ellenállást, akkor a 0,55 dolláros szintet célozhatja meg, ami több mint 20%-os potenciális növekedést jelentene.

A közelmúltbeli csökkenő trend és a technikai mutatók azonban arra utalnak, hogy egyelőre még mindig a medvék irányítanak.

Következtetés

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozam-összesítés révén.

A CYBRO jövedelmező staking rewardokkal, exkluzív airdropokkal és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítéssel biztosítja a zökkenőmentes felhasználói élményt, könnyű be- és kifizetésekkel.

Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség hangsúlyozásával a CYBRO kiemelkedik a kriptobálnák és az influencerek élénk érdeklődésével jellemezhető területen.

A DOT, az ADA és más érmék kevésbé rendelkeznek rövid távú potenciállal.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.