A MATIC és az Injective befektetői igyekeznek csatlakozni a DTX Exchange hihetetlen jövedelemmegosztási programjához

-


Vendégbejegyzés


A Polygon (MATIC) és az Injective (INJ) több mint egy hónapja árfolyamesésben van, ami arra késztette befektetőiket, hogy spekuláljanak a jövőbeli teljesítményükről.

A DTX Exchange (DTX) azonban a veszteséges kripto befektetők számára egy menedéket kínál, ahol úttörő nyereséget élvezhetnek, és esélyt kapnak arra, hogy csatlakozzanak a kriptoszektor következő legnagyobb piacterének közösségéhez, amely felülmúlja az olyan kriptoóriásokat, mint a Polygon (MATIC) és az Injective (INJ).

A Polygon (MATIC) árfolyama nehezen tud kitörni a 0,51 dollár fölé.

A Polygon (MATIC) árfolyam az elmúlt 30 napban 6,5%-os értékcsökkenéssel lassan teljesített.

Bár a hírek arról, hogy a SEC visszalépett a Polygon (MATIC) biztonságossá válásáról, a kard még mindig a projekt felett lóg a biztonsági cég rejtett terveiről, hogy növelje a decentralizált projektek és kriptók feletti ellenőrzését.

A Layer-2 blokklánc Polygon (MATIC) továbbra is oldalazik a 0,51 dolláros küszöb alatti medvék és a csökkenő aktív címek és a láncon belüli forgalom közepette.

Az NFT eladások is lelassultak, ami tovább rontja a Polygon (MATIC) helyzetét, mivel az elemzők ezt az árfolyamtrendet zsákutcának nevezik a MATIC token számára.

Az Injective (INJ) 8%-ot süllyed ezen a héten a medvék emelkedése közepette

Az Injective (INJ) a nagy teljesítményű AI-szektort használja ki, de az elmúlt napok nem kedveztek sem a piacnak, sem a kriptónak.

A AI kriptoszektorból történő figyelemre méltó kiáramlások közepette még az Injective (INJ) moduláris lánc-absztraháló infrastruktúrájának közelmúltbeli elindítása sem hívta meg a bikákat, hogy az árfolyamot a felsőbb szintekre tolják.

A cosmos-alapú blokklánc Injective (INJ) jelenleg jelentős medvéket tart a 23,16 dolláros árszinten. Bár az RSI semleges jelzést mutat, a mozgóátlagok erős eladási jelzést jeleznek a megugró eladási nyomás miatt.

A heti grafikonon az Injective (INJ) 8%-os csökkenést mutat, és az elemzők potenciális csökkenő tendenciát jósolnak a 21 dolláros támaszig, ha a bikáknak nem sikerül visszanyerniük a lendületet.

A DTX Exchange megrázza a TradFi szektort az 1,2 millió dolláros rekord előértékesítéssel

A DTX Exchange (DTX) meglepetést okozott a kereskedési szektornak a legmodernebb AI-alapú hibrid piactérével.

A DTX platform hozzáférést kínál a kereskedőknek több mint 120 ezer digitális eszközhöz a legkülönbözőbb pénzügyi szektorokból, beleértve a devizákat, kriptókat, részvényeket és részvényeket.

Az áttörő 1000-szeres tőkeáttétellel a kereskedők a magasabb piaci pozíciókkal maximalizálhatják a nyereséget.

A DTX tradFi platform a kereskedők különböző közösségei számára javítja a kereskedési sémákat, fejlett automatizálást és hozzáférhető kereskedési stratégiákat kínál.

Azt követően, hogy a projekt a privát seed roundban masszívan megragadott 2 millió dollárt, az előértékesítés 2. szakaszában további 1,2 millió dollárt gyűjtött össze, így a 2024-es év legígéretesebb és legfejlettebb ICO-projektjektté lépett elő.

A DTX Exchange (DTX) kiemelkedik a versenyző piacon, az ICO szakaszban első layer-1 blokkláncprojektként emelkedik ki a VulcanX protokollokkal a költségmentes kereskedéshez.

A no-KYC DTX token 0,04 dolláron érhető el, és készen áll arra, hogy az előértékesítés lezárultával 1 dollárra ugorjon, 100-szoros nyereséget ígérve a befektetőknek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A DTX jövedelemmegosztási programja a befektetők számára készpénzt jelent.

Míg az Injective (INJ) és a Polygon (MATIC) medvésen fordul, a DTX tőzsde a befektetők számára a hibrid kereskedési modelljével változást hozott, kihasználva a centralizáció és a decentralizáció legjobb tulajdonságait, hogy megoldja a különböző tőzsdék között meglévő gázdíjakat és biztonsági problémákat.

A DTX Exchange hibrid modellje ráadásul nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosít a kereskedők számára az elosztott likviditási poolokkal és a staking juttatásokkal.

A DTX Exchange gondoskodik arról, hogy a likviditás könnyen elérhető legyen az egész platformon több mint 120 ezer eszköz esetében, csúszás nélkül és fokozott kereskedési tapasztalattal.

A bevételmegosztási modellben a poolokhoz likviditással hozzájáruló felhasználókat a platform kereskedési díjainak egy részével jutalmazzák.

A jövedelemmegosztási program résztvevői passzív jövedelemre tehetnek szert pusztán azzal, hogy likviditást biztosítanak, és érdekeiket összehangolják a tőzsde általános sikerével.

Ez a DTX Exchange-t a következő legbiztonságosabb és legkeresettebb tőzsdévé teszi, amely a folyamatban lévő előértékesítésben magas nyereséget ígér a korai érdekeltek számára.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.