Az elemző azt állította, hogy a Shiba Inu ára soha nem éri el az 1 centes mérföldkövet. Fedezd fel ezt az öt feltörekvő kriptót a 0,1 dollár felé vezető úton!

-

Egy neves elemző kétségbe vonta a Shiba Inu potenciális lehetőségét, hogy egy centig emelkedjen, vitát kavarva ezzel a kriptoközösségben.

Azonban mivel a Shiba Inu jövője kérdéseket vet fel, öt feltörekvő kriptovaluta kelti fel a figyelmet, amelyek ígéretes pályát futnak be a tíz cent elérése felé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezd fel, mely érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért keltenek izgalmat a befektetők körében.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,5 millió dollárt: Egy az egymillióból egy következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,5 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

altcoin

 

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy újabb izgalmas frissítéssel a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalom heti rendszerességgel USDT-ben kerül kiosztásra, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

A Mog Coin (MOG) a közelmúltbeli nehézségek ellenére is potenciált mutat

A Mog Coin (MOG) jelenleg 0,00000136 és 0,00000218 dollár között kereskedik. A bikák gyengének tűnnek, mivel a legközelebbi ellenállási szint, a 0,00000270 dollár alatt lebeg.

Ugyanakkor a folyamatos emelkedése, amely 10,87%-os növekedést mutat az elmúlt hónapban és figyelemre méltó 128,89%-os emelkedést az elmúlt hat hónapban, növekedési potenciálra utal.

Amennyiben a bikák újra erőre kapnak, a MOG megcélozhatja a 0,00000351 dolláros második ellenállási szintet, ami lenyűgöző 60%-os emelkedést jelentene a jelenlegi felső tartományból.

Az érme 56,12-es RSI értéke és 73,20-as Stochastic értéke némi teret jelez a felfelé irányuló mozgásra, míg a 10 napos egyszerű mozgóátlaga kissé a 100 napos felett marad, ami bullish trendet jelez.

JasmyCoin árfolyama válaszúton: A bikák erőt mutatnak, de a medvék körülöttük keringenek

A JasmyCoin stabilan tartja magát 0,03 dollár körül, a legutóbbi árfolyamváltozások vegyes jeleket mutatnak. Az elmúlt héten közel 10%-ot emelkedett, ami némi bikás lendületre utal.

A Relative Strength Index azonban 34,12-nél van, közel a túladott szintekhez, és a 19,40-es Stochastic egy lehetséges fordulatra utal.

A 0,04 és 0,05 dolláros ellenállás kihívást jelenthet. A 0,02 és 0,01 dolláros támaszszintek némi védelmet nyújthatnak lefelé.

Az érmének át kell törnie a 0,04, majd a 0,05 dollárt a hosszú távú növekedés fenntartásához. Ha legyőzi ezeket az akadályokat, akkor a 0,05 dollárig való elmozdulás körülbelül 67%-os nyereséget jelentene.

Bikák és medvék harca a FLOKI ármozgásában

A FLOKI a 0,0001545 $ és a 0,0002011 dollár között mozog, vegyes képet mutatva a befektetők számára.

A 36,59-es RSI-vel a FLOKI a túladott terület felé hajlik, ami gyenge bikákra utal.

A legközelebbi támasz a 0,0001362 dollárnál található, ami visszapattanást indíthat el. Közben a 0,0002294 dollárnál lévő ellenállás továbbra is döntő csatatér marad.

Ha sikerül a bikáknak visszatérniük, a 0,0002760 dollárnál lévő második ellenállás megcélzása 40% körüli potenciális emelkedést eredményezhet.

Az elmúlt héten bekövetkezett 10,46%-os esés ellenére a FLOKI az elmúlt hat hónapban közel ötszörösére emelkedett, ami megmutatja, hogy a volatilitás közepette is képes a drámai növekedésre.

A Notcoin (NOT) vegyes jeleket mutat, de a növekedési potenciál megmarad

A Notcoin (NOT) a 0,0115 és 0,0158 dollár közötti tartományban kereskedik.

A bikák bizonytalannak tűnnek, a legutóbbi árfolyamváltozások csökkenő tendenciát mutatnak – az elmúlt héten 6,30%-kal, az elmúlt hónapban pedig 9,45%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapban azonban az érme több mint 557%-kal emelkedett. A legközelebbi akadály az áremelkedéshez 0,0184 dollár, és ha áttörik, akkor potenciálisan elérheti a 0,0227 dollárt.

Az RSI 56,01-nél áll, ami sem túlvett, sem túladott állapotot nem jelez.

A 47,60-as Stochastic és a 0,00001-es MACD kiegyensúlyozott piacra utal. A további növekedés lehetősége adott, ha a bikák újra erőre kapnak.

Következtetés

Noha a MOG, a JASMY, a FLOKI és a NOT ígéretesek, rövid távú potenciáljuk korlátozott. Azoknak, akik a 2024-es bikafutás során robusztus lehetőséget keresnek, a CYBRO kiemelkedik.

Mint fejlett DeFi platform, a Blast blokkláncon AI-alapú hozamaggregációt használ a bevételek maximalizálására.

A CYBRO jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és cashbacket kínál a vásárlások után.

Zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel biztosítja a kiváló élményt.

Mivel a CYBRO az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre összpontosít, a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődését keltette fel, így ígéretes lehetőség a befektetők számára.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.