A BNB és a Mog-tulajdonosok a Raboo egyedülálló megközelítése révén kerültek a figyelem középpontjába

-


Vendégbejegyzés


A BNB árfolyama várhatóan emelkedik a közösségi szerepvállalás fokozását célzó BNB Chain upgrade után. Közben a MOG továbbra is túléli a medvepiacon uralkodó volatilitást.

A BNB és MOG tulajdonosok azonban most a Raboo ($RABT), egy új, egyedi AI képességekkel és többféle felhasználási lehetőséggel rendelkező előértékesítési tokenre összpontosítanak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Raboo jelenleg a 4. fázisban van, és már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami megerősíti azokat a jövendöléseket, hogy ez az egyik legjobb kriptó, amit 2024-ben érdemes megvenni.

A BNB bemutatja az ügyviteli frissítést a hatékonyság növelése érdekében

A BNB Chain, a világ legnagyobb okosszerződéses blokklánca, a BC Fusiont követően jelentős governance frissítéseket jelentett be.

Az új, kétlépcsős javaslattételi folyamat célja a hálózat hatékonyságának, átláthatóságának és a közösség bevonásának növelése.

Először a BNB-tulajdonosok „temperature check” végeznek a Snapshot-on, hogy felmérjék a javaslatok közösségi támogatását.

Ha a javaslatok támogatásra találnak, a Tally platformon hivatalos szavazásra kerülnek, ahol az érvényesítők és a stakerek szavaznak a jóváhagyásról vagy elutasításról.

Ez a megújult irányítási megközelítés lehetővé teszi a BNB-üzemeltetők közvetlen részvételét, elősegítve a hatékony erőforrás-felhasználást és a folyamatos innovációt.

A temperature check fázis ösztönzi az irányítási kérdések korai megvitatását, míg a láncon belüli irányítás biztosítja, hogy a frissítésekkel, a biztonsággal és a közösségi kezdeményezésekkel kapcsolatos döntések átláthatóak és ellenőrizhetők legyenek.

A folyamat megerősíti a BNB Chain azon küldetését, hogy támogassa a startupokat és a fejlesztőket a valódi üzleti siker és a mainstream elfogadás elérésében.

Jelenleg 587 dolláron kereskednek a BNB-vel, az előrejelzések szerint augusztus 1-jétől a 600 dolláros szintet is meghaladja, a piaci hangulat pedig bullish és a Fear & Greed Index 74-es pontszámmal rendelkezik.

Az elmúlt hónapban a BNB 57%-os zöld napokat és 5,64%-os árfolyam-ingadozást tapasztalt.

A MOG dacol a piaci trendekkel, miközben a főbb kriptók lecsúsznak

A MOG a közelmúltban felülmúlta a piaci volatilitást annak ellenére, hogy számos kriptovaluta követi a Bitcoin lejtmenetét.

Jelenleg 9,83%-kal emelkedett az elmúlt héten, a MOG teljesítménye éles ellentétben áll a főbb kriptopénzeknél látott mínuszokkal.

A MOG emelkedését az erős közösségnek és a megrögzött támogatóknak tulajdonítják, akik most arra spekulálnak, hogy a MOG az egyik legjobb kriptó, amit érdemes megvenni.

Július 10-én a MOG felülmúlta a többi nagy token értékét, és több mint 12%-os növekedési rátával büszkélkedhetett.

A közösség erős támogatása döntő tényező volt, olyan figyelemre méltó események, mint a Donald Trump elleni támadási kísérlet, 20%-os emelkedést serkentettek, miután a „Make America Mog Again” szlogennel ellátott mémek vírusszerűen terjedtek.

Az Ethereum blokkláncán 2023 júliusában indított MOG-ot a mémkultúra inspirálta, és gyorsan figyelmet keltett a kriptoközösségben.

A játékos eredete, amely a „milady” tulajdonosok egy csoportjához kötődik, és a későbbi bevezetése az olyan decentralizált tőzsdéken, mint az Uniswap, táplálta a növekedését.

A 2024-re prognosztizált 0,00000130 és 0,00000235 dollár közötti ársávval a MOG legutóbbi emelkedése azt sugallja, hogy ha a bikás trend folytatódik, akkor továbbra is rekordokat dönthet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Raboo: Az egyedülálló AI mém érme, amely forradalmasítja a közösségi elkötelezettséget és a jutalmazási rendszereket.

A Raboo a következő top mémérme, amely a legmodernebb technológia, az AI varázslat és a mémvadász képességek keverékével a mémek rajongóinak erős közösségét táplálja.

Minden kihívás egy lehetőség a keresésre, a győzelmeket valós értékké és jutalmakká alakítva.

A $RABT-tulajdonosok tokeneket is szerezhetnek és nyereményeket nyerhetnek. A 0%-os vételi és eladási illetékkel a Raboo célja, hogy vonzza és megtartsa az élénk közösséget, ami aláhúzza a potenciálját, mint az egyik legjobb altcoin befektetés 2024-ben.

Az elemzők előrejelzései szerint a Raboo árfolyama 233%-kal fog növekedni az előértékesítés során, és a bevezetés napján 100-szoros növekedést fog elérni.

Az intelligens szerződést a SOLIDProof auditálta, így biztosítva a biztonságot és a bizalmat.

A Raboo marketingkampánya vírusként fog terjedni, célja, hogy a legnagyobb piaci tőkeértékű mémérme legyen.

Izgalmas kriptopénz nyereményjátékok és ajándékok kínálnak majd lehetőséget a résztvevőknek arra, hogy értékes jutalmakat és tokeneket nyerjenek, még inkább bevonva a közösséget.

raboo
Forrás: X

A $RABT staking lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy hozzájáruljanak a projekt hosszú távú sikeréhez, és rendszeresen szerezzenek tokeneket vonzó jutalomért.

A Raboo a platformokkal és influencerekkel való partnerségeket is ki fogja használni a marketingstratégiák fokozása és a projekt terjeszkedésének előmozdítása érdekében.

Ezen erőfeszítések arra irányulnak, hogy a Raboo a mémérme piac kiemelkedő szereplőjévé váljon, biztosítva a fenntartható növekedést és a közösség elkötelezettségét.

Következtetés

A BNB a BNB Chain irányítási korszerűsítését követően, amelynek célja, hogy a BNB stakereket közvetlenül bevonja a döntéshozatalba, a BNB árfolyamrallyra készülhet.

A MOG határozott közösségi támogatással és vírusos eseményekkel, köztük a Donald Trump elleni támadási kísérletről szóló mémekkel dacolt a medvés piaci trendekkel.

A Raboo ($RABT) előértékesített tokenje azonban, amelyet a 2024-es év egyik legjobb altcoin befektetéseként emeltek ki, több mint 10 000 felhasználóval egyre nagyobb érdeklődést mutat.

Egyedülálló AI-funkciói és a mémérme ökoszisztémában rejlő bomlasztó potenciálja hozzájárul a növekvő elfogadottságához és felfelé ívelő trendjéhez.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.