A Render medvés hangulatban, a Raboo 100-szoros rallyja utolérheti a Cardanot

-


Vendégbejegyzés


A piacon az instabilitás és az ingadozások miatt számos ismert érme rossz időszakot zárt. A Render, egyike a korábban jól menő érméknek most a piros zónában kereskedik.

Itt van a Cardano, ami újra összeszedi magát, és a zöld zónában kezd kereskedni.

A Raboo ($RABT) azonban 2024-ben a kriptopénz terület mémérméjeként uralja a versenyt, és az ökoszisztéma beszél róla.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Raboo dominancia messzemenően jobb, és ez arra késztette a befektetőket, hogy az egyik legjobb érmeként ismerjék fel, amit most érdemes megvenni.

A Render a piros zónán tölti az idejét

A 2017-es előértékesítési megjelenése óta a Render rendkívül látványos árfolyamnövekedést és piaci értéket produkált, és felülmúlta a várakozásokat.

A Render az egyik legnagyobb sikertörténet a kriptopénzek területén, mióta Jules Urbach megalapította.

Csak a tavalyi évben 254%-os értéknövekedést tapasztalt, ami nyilvánvalóvá teszi a növekedését.

Ez sok mindent elmond arról, hogy milyen messzire jutott az érme. A Render hálózatában most az Ethereumról a Solana-ra történő frissítése következik.

Az elmúlt időszakban a Render a piros zónában töltötte az idejét. A leértékelődéssel küzdött, és félelmeket keltett a stabilitását illetően, mint hosszú távú pénzmegőrző lehetőség.

Az utóbbi héten a Render 7,23%-os értékcsökkenést szenvedett el, az elmúlt 24 órában pedig 0,74%-os értékcsökkenés következett be, 6,36 dollárra.

Ez az utóbbi időben a vörös zónában zajló folyamatos küzdelem kicsit óvatosabbá tette a befektetőket, a bálnákat és a lelkes rajongókat, akik állandó befektetési célpontokat keresnek, főleg, hogy a Raboo kezd a várakozásokon felül teljesíteni.

A Cardano hatalmas tranzakciós hullámot él át a bálnák körében

A fontosabb bálnák volumene néhány nappal ezelőtthöz képest, 24 óra alatt mintegy 17 milliárd egységnyi ugrásszerű növekedést tapasztalt, ami a Cardano blokklánc felületén zajló tranzakciók számának hatalmas növekedését mutatja.

Ez a hatalmas tranzakciós hullám a Cardano Chang blokklánc frissítésének bevezetésére vezethető vissza, valamint arra a várakozásra, hogy a Cardano megkapja a Spot Exchange-Traded fund jóváhagyását. Ez növelte a Cardano iránti várakozásokat.

A múlt héten a Cardano 4,39%-os értékcsökkenést szenvedett el.

Habár az elmúlt 24 órában volt egy pillanatnyi értéknövekedése, 0,4104 dolláron kereskedett 0,60%-os emelkedés mellett.

A Raboo uralkodó megjelenése, remény a kriptopénzek számára

A Raboo, mint AI-alapú érme, rövid idő alatt nagy dominanciát mutatott. Ez köszönhető a Raboo csapata által végzett előrelátásnak és megfelelő tervezésnek.

A legmodernebb technológiával körültekintően megalkotott Raboo egy vezető mémérme lesz, melynek fő célja, hogy lehetővé tegye a hatékony kommunikációt a mémérme-rajongók azonos gondolkodású, összetartó, világméretű közössége között.

A Raboo a Social-Fi és az AI elemek ötvözésével megkönnyíti a mémérme-kedvelők csodálatos közössége körében a szórakoztató tevékenységekben való részvételt, és lehetővé teszi, hogy az előértékesítési tokenek tulajdonosai jutalmakhoz jussanak.

Tekintve, hogy jelenleg mintegy 10.400 felhasználó regisztrált a Raboo-n, joggal állítható, hogy a platform az alapítása óta exponenciálisan növekedett.

Továbbá a Raboo jelenleg több mint 3000 token felhasználóval rendelkezik. A szakértők előrejelzései, miszerint a Raboo 100-szorosára fog nőni, a befektetők és a rajongók úgy vélik, hogy ez nem is teljesen elrugaszkodottak jóslat.

Az új, mesterséges intelligenciával működő érme több mint 2 millió dollárt is összegyűjtött, hiszen sokan kezdik látni a víziót, miszerint a Raboo az egyik legjobb érme, amit most érdemes vásárolni.

A mai naptól kezdve a Raboo villámértékesítést tart, és az automatikus szakaszbónuszt rövid időre 10%-ról 20%-ra emelték.

Következtetés

A Raboo tovább folytatta növekedését a kriptopénz ökoszisztémával kapcsolatos összes probléma ellenére, ilyen például a Render medvefutása és a Cardano jelenlegi instabilitása.

A felhasználók, és a token-tulajdonosok száma, a generált összeg tovább nőtt.

A Raboo jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban van. Várhatóan a Raboo tovább fog erősödni és folytatja a szárnyalását a kriptopénzpiacon.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.