A top altcoin, hogy milliókat keressünk 2025-ben: A legjobb kriptovaluta befektetési stratégia kiderült

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz piac hamarosan megjelenő lehetőségei életbevágóak lehetnek. Fedezd fel a legfontosabb altcoinokat, amelyek jelentős ígéreteket hordoznak a jövőre nézve.

Ez a cikk a 2025-re hatalmas növekedésre esélyes érméket vizsgálja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merülj el, hogy megtudd, milyen stratégiai befektetésekkel lehet a szerény összegekből jelentős vagyonokat csinálni. Az olvasók megismerhetik a startra kész kriptovalutákat.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1,4 millió dollárt: A One-in-a-Million NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO leköti a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1,4 millió dollár fölé szökik.

Ez az élenjáró NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

érme

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést mutat.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 64 millió már elkelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli megtérülés<<<

Az Ethereum bikái erőt mutatnak a legutóbbi kripto ingadozások közepette

Az Ethereum (ETH) körülbelül 3335 és 3643 dollár között kereskedik.

A bikák továbbra is erőt mutatnak, annak ellenére, hogy az elmúlt héten körülbelül hét százalékos enyhe esést produkáltak. Az erős támasz a 3132 dollárnál található, ami némi stabilitást sugall.

Amennyiben a bikák tovább nyomulnak, az ETH a 3750 dollár közeli első ellenállásig emelkedhet, ami közel tíz százalékos növekedést jelentene.

Ha kitart a lendület, akár a második ellenállási szintjét is elérheti 4050 dollár fölött, ami nagyjából tizenhárom százalékos nyereséget eredményezne a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A közelmúlt technikai mutatói, mint a Relative Strength Index és a MACD optimizmust sugallnak a potenciális növekedéssel kapcsolatban.

A Worldcoin (WLD) bizonytalan jövő előtt áll, vegyes árfolyam trendekkel

A Worldcoin (WLD) jelenleg 1,87 és 3,27 dollár között mozog. A bikák a gyengeség jeleit mutatják, az érme az elmúlt héten 11,47%-ot, az elmúlt hónapban pedig 15,92%-ot esett.

Mindezek ellenére a 2,35 dolláros 10 napos mozgóátlag még mindig a 2,28 dolláros 100 napos átlag felett van, ami rövid távú növekedési potenciálra utal.

A 3,97 dolláros kulcsellenállás jelentős, míg a támasz az 1,16 dolláros szinten található. A bikák újbóli megerősödése esetén az 5,38 dolláros második ellenállás elérése több mint 60%-os emelkedést jelentene.

Az 50,79-es RSI és a 65,91-es Stochastic semleges piaci trendet jelez, így kivárásról van szó.

A Polygon (MATIC) medvés nyomással szembesül, enyhe utalásokkal a helyreállásról

A Polygon (MATIC) jelenleg 0,52 és 0,57 dollár között kereskedik, ami csökkenő tendenciát mutat.

Az elmúlt héten több mint 6%-kal, az elmúlt hónapban pedig több mint 10%-kal csúszott lefelé az árfolyam.

A 36,54-es Relatív Erősség Index (RSI) és az 5,34-es Stochastic azonban arra utal, hogy közeledik a túladott területhez.

A következő ellenállási szint 0,59 dollárnál, míg a támasz 0,48 dollár körül található. Ha sikerül a bikáknak átlépniük a 0,59 dolláros szintet, a MATIC potenciálisan 0,65 dollárig emelkedhet, ami több mint 13%-os növekedést jelentene.

Wormhole (W) mélyen ingadozik, de erős növekedési potenciált mutat

A Wormhole kriptopénz jelenleg 0,31 és 0,38 dollár között kereskedik, ami gyenge bika jelenlétet mutat.

Az elmúlt egy hét és hónap során csökkenő tendenciával, mintegy 17%-os eséssel, a 39,84-es Relative Strength Index (RSI) arra utal, hogy a túladott állapothoz közelít.

Mindezek ellenére jelentős, több mint 470%-os hathavi emelkedéssel büszkélkedhet. Ha áttörné a legközelebbi ellenállást 0,40 dollárnál, akkor 0,46 dollárig emelkedhetne, ami körülbelül 20%-os potenciális növekedést jelentene.

A kereskedőknek figyelniük kell, hátha megpattan a jelenlegi 0,27 dolláros támaszszintről.

Következtetés

Az ETH, a WLD, a MATIC és a W kevésbé rendelkezik potenciállal rövid távon. Helyette a CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform emelkedik ki.

Ez AI-alapú hozamaggregációt kínál a Blast blokkláncon. A befektetőknek jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést kínál.

A CYBRO zökkenőmentes befizetéseket és kifizetéseket biztosít, kiváló felhasználói élményt nyújtva.

Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség hangsúlyozásával erős érdeklődésre tart számot a kriptobálnák és az influencerek körében.

Ezáltal a CYBRO ígéretes projektként pozícionálja a jövedelem maximalizálására.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.