Minden a Solana fellendüléséről – Valószínűsíthető az ATH?

-

Amióta a jelenlegi ciklus bikafutása 2023 végén kezdődött, a Solana (SOL) csúcsra emelkedése 2024 márciusáig több mint 850%-ot ért el.

Vad ugrás volt a 20 dollárról 210 dollárra, egy 10X játszma elől, egy ritka drágakő, amit minden kriptokereskedő szeretne.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A második negyedév piaci ellenszél azonban a SOL-t 150 dollár alá húzta, és áttörte a kulcsfontosságú több hónapos trendvonal támogatását a tavaly megkezdett grafikonon.

A SOL most úgy tűnik, készen áll arra, hogy visszaszerezze a korábbi trendvonal-támogatást, ami spekulációkat ébreszt az altcoin további nyereségéről.

‘A SOL visszanyeri a 21 dolláros szinten kezdődött emelkedő trendjét. Ennél jobb fundamentumok x TA kombinált tipp nincs is.’

Forrás: X

A SOL készen áll a rekordszintre?

A SOLETH arány alapján Ansem piaci elemző azt állította, hogy a SOL hasonló bikás kitörése valószínűsíthető.

A SOLETH a leginkább bikás chart a kriptoiparban, ritka, hogy a technikai és fundamentális adatok egyszerre ilyen tisztán felsorakozzanak.

Forrás: X

A perspektíva érdekében a SOLETH követi a SOL árfolyamának teljesítményét az ETH-hoz képest.

Az elmúlt hetekben az arány nőtt, és elérheti az árfeltáró területet, ha a 0,06 közelében lévő plafon megtisztul.

Vagyis a SOL az elmúlt hetekben felülmúlta az ETH teljesítményét, és ezt folytathatja, ha a SOLETH 0,06 fölé emelkedik.

Ansem meggyőződése volt, hogy a SOL bármikor újra tesztelheti a jelenlegi 210 dolláros szintet, feltéve, hogy a SOL 160 dollár felett marad.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A SOL hálózat növekedése segíteni fog?

Egy nemrégiben készült jelentés megállapította, hogy a Solana hálózati aktivitása jelentősen helyreállt, különösen a TVL (teljes érték zárolt) és a stablecoinok beáramlása tekintetében.

Az Artemis adatainak áttekintése feltárta, hogy a SOL napi aktív címei júliusban megugrottak, és 2,2 millió fölé szöktek.

Összehasonlításképp, ilyen kiugrást utoljára márciusban láttunk, amikor a SOL elérte a 210 dolláros ciklusbeli csúcsot.

solana
Forrás: Artemis

A masszív hálózati vonzerő erősítheti a korábbi trendvonal támogatásának lehetséges visszaszerzését.

A CryptoQuant adatai szerint azonban a kulcsfontosságú technikai mutatók túlvett jelzést mutattak, ami arra utal, hogy az árfolyam trendfordulója rövid távon valószínűsíthető.

A meggyőző elmozdulás a héten, július 31-én esedékes Fed kamatdöntés során megerősítést nyerhet.

Bármelyik dovish álláspont a SOL-t a felfelé irányuló trendvonal fölé emelheti. Ellenkezőleg, egy hawkish bejelentés késleltetheti az emelkedő trendvonal visszaszerzését.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A 99Bitcoins ICO-ja belépett utolsó napjaiba, hamarosan itt a záróra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.