Rekordokat döntögető bikás hangulat látható a Bitcoin 16 hónapos teljesítményében

-

A Bitcoin (BTC) ismét reflektorfénybe került, mivel 69.000 dollár fölé emelkedett.

Mindez akkor történt, amikor az infláció a Federal Reserve ülés előtt a csökkenés jeleit mutatta.

A Bitcoin (BTC) árfolyama jelenleg 69.50137 dolláron áll, piaci kapitalizációja 1371,44 milliárd dollár.

bitcoin

Ez az ugrás jelentős, ami azt mutatja, hogy a Bitcoin (BTC) készen állhat egy még erősebb felfutásra a közeljövőben. A legfrissebb adatok szerint az infláció lassul.

A Bitcoin (BTC) aktivitásának volumene 24 óra alatt meghaladta az 50 milliárd dollárt, a 7 napos hashrate rekordja pedig 677 EH/s volt, ami rávilágít a hálózat biztonságának és a bányászok megnövekedett bizalmára.

Ez a növekvő érdeklődés és a 48%-os piaci dominancia által táplált bikás hangulat azt sugallja, hogy a Bitcoin további növekedés előtt áll, és potenciálisan áttörheti a 70 000 dolláros határt.

Az elemzők optimisták, és a javuló gazdasági feltételek és inflációs trendek mellett további árnövekedésre számítanak.

Minotaurus (MTAUR): A piaci lehetőségek kihasználása a Bitcoin és a Bitcoin piacán:

A Bitcoin (BTC) növekedése egyedülálló lehetőséget kínál a Minotaurus (MTAUR) számára, hogy kitűnjön a virágzó casual játékiparban.

Minotaurus

A Bitcoin (BTC) terjeszkedésével nő a blokkláncprojektek láthatósága és felhasználói elfogadottsága, ami kedvező környezetet teremt a Minotaurus (MTAUR) számára.

A 14,78 milliárd dolláros casual gaming piac, amely várhatóan évente több mint 9%-kal fog növekedni, alkalmas a Minotaurus (MTAUR), a görög mítoszok által inspirált labirintus navigációs játék számára.

A $MTAUR token olyan funkciókkal fokozza a játékmenetet, mint az avatár testreszabása és a sebességfokozás.

A tapasztalt csapat által támogatott és biztonsági szempontból auditált Minotaurus (MTAUR) jó helyzetben van ahhoz, hogy játékosokat csábítson és kihasználja a blokkláncjátékok trendjeit – a $MTAUR-t 0,000200 dollár helyett 0,0000482 dollárért lehet megszerezni, hogy maximalizáljuk a potenciális nyereséget.

Használd az „NHK483” kódot a pénztárnál, hogy +5%-os booster-t kapj a kezdeti befizetésedhez. Az ajánlat korlátozott ideig érvényes.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jelentős növekedésen van túl a Dogwifhat az elmúlt 24 órában, meddig tartható fenn a lendület?

A Dogwifhat (WIF), a negyedik legnagyobb mémcoin, az elmúlt hónapokban jelentősen javított az árfolyamgrafikonokon. A cikk írásakor a WIF 1,68 dolláron kereskedett, ami 9,65%-os emelkedést...

Az XRP ETF várakozásai a Grayscale Trust indítása után erősödnek, de vajon a Solana ETF-ek érkeznek meg először?

Vendégbejegyzés A Grayscale ismét felélesztette a pletykákat egy helyszíni XRP ETF indításáról, miután újraélesztette XRP trustját. E lépés a piaci elemzők spekulációihoz vezetett, akik a Solana ETF-ek...

A Binance listázással a Crypto All-Stars lehet a következő NEIRO? Már több, mint 1,3 millió dollárt gyűjtött

A Crypto All-Stars ($STARS) ICO-ja még csak pár hete indult, de máris meghaladta az 1,3 millió dolláros finanszírozást. Eközben a Binance tőzsdén indított mém érme-listák...

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.