Folyamatban van a Ripple egyeztetése a SEC-el? A szakértők szerint ez a pletyka új csúcsra fogja lökni az XRP-t és az Algotech-et

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a kriptopénzek piaca továbbra is olyan volatilis, mint mindig, a Ripple (XRP) ismét a spekulációk középpontjában találja magát.

A legutóbbi pletykák szerint a Ripple talán közel áll a megegyezéshez a SEC-el, ami jelentős hatással lehet a szélesebb piacra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szakértők úgy vélik, hogy ez a megegyezés nem csak a Ripple (XRP) árfolyamát erősítheti, hanem jelentős lökést adhat az Algotech-nek, a kripto terület másik feltörekvő csillagának is.

Cikkünkben a legfrissebb fejleményekbe, szakértői véleményekbe és abba mélyedünk bele, hogy mit jelenthet mindez a Ripple (XRP) és az Algotech befektetői számára.

A Ripple vs. SEC megállapodással kapcsolatos spekulációk felforrósodnak

A Ripple (XRP) ügyben kedden felerősödtek a spekulációk egy esetleges egyezségről. Befektetők optimisták, hogy a SEC július 25-i zárt ülésén megvitatja a megegyezés feltételeit.

A származtatott ügyletek, köztük a Bitcoin kereskedelme jelentős tőkekockázattal jár. Kizárólag olyan pénzeszközökkel kereskedjen, amelyek elvesztését megengedheti magának, és győződjön meg arról, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal.

Ha szükséges, kérjen független tanácsot, és az IC Markets weboldalán vagy kérésre elérhető termékismertető nyilatkozatot (PDS), mielőtt bármilyen tranzakciót folytatna.

A Raw Spread számlák versenyképes spreadeket kínálnak a kereskedők számára.

Analisa Torres bíró 2023 júliusában úgy döntött, hogy a Ripple megsértette az amerikai értékpapírtörvényeket azzal, hogy nem regisztrált Ripple-t (XRP) értékesített intézményi befektetőknek.

Azonban azt is kimondta, hogy a Ripple (XRP) programozott értékesítése nem felel meg a Howey-teszt harmadik elemének.

Az egyezség tisztázhatja a Ripple (XRP) által fizetendő büntetést, és potenciálisan megállíthatja a SEC fellebbviteli terveit a Programmatic Sales döntéssel kapcsolatban, ami jelentős precedenst teremt az amerikai digitális eszközpiac számára.

2023. július 13-án a Ripple (XRP) a Programmatic Sales ítéletet követően a 0,4696 dolláros mélypontról 0,9327 dolláros csúcsra szökött.

A SEC-hez benyújtott fellebbezéstől való félelem azonban augusztusban az XRP-t 0,60 dollár alá vitte vissza.

A Ripple-ügy végleges rendezése a Ripple (XRP) árfolyamát ismét az 1 dolláros szint felé lökheti.

A politikai fejlemények a kriptotérben

A MetaLawMan kriptopárti ügyvéd kedden megosztotta a Crypto Show Mario Nawfal bejegyzését arról, hogy Kamala Harris alelnök azt tervezi, hogy felszólal a Bitcoin konferencián.

Nawfal a Fox News egyik riportját kommentálta, amely szerint Harris részvétele Trump mellett a konferencián a Bitcoin kétpárti támogatását jelezheti, ami a digitális eszközök felé történő lehetséges politikai elmozdulást jelzi.

A MetaLawMan kiemelte ezt a hírt, hangsúlyozva a szavak helyett a tettek fontosságát, ami egy lehetséges kétpárti fordulatot sugall a kripto felé.

A növekvő kripto szavazatok

A kriptoszavazás az utóbbi időben egyre nagyobb teret nyert. Donald Trump májusban arra buzdította a kripto támogatóit, hogy szavazzanak rá.

2023-ban a Coinbase elindította a #StandWithCrypto kampányt, hogy felhívják a figyelmet a Capitol Hillen, megjegyezve, hogy 52 millió amerikai birtokolja a kriptót.

Ezt a számot növelhette az amerikai BTC-spot ETF-piac elindítása. Mivel Biden elnök lemondott és Harris lépett be, a demokratáknak kiváló lehetőségük van arra, hogy változtassanak kriptóellenes álláspontjukon.

Az Algotech (ALGT) új csúcsokra állt a Ripple elszámolási spekulációk során

Ahogy a Ripple (XRP) SEC-el való elszámolásáról szóló pletykák kavarognak, a szakértők szerint az Algotech (ALGT) új csúcsokat érhet el.

Algotech forradalmi algoritmikus kereskedési megközelítésével gyorsan vezető szerepet tölt be a mesterséges intelligenciával hajtott DeFi területén.

A platform innovatív funkciói és lenyűgöző előértékesítési teljesítménye jelentős figyelmet keltett a kriptotérségben.

Az elképesztő 163.896.946 ALGT token, ami a rendelkezésre álló kínálat túlnyomó többségét jelenti, már elkelt.

A piaci elemzők optimisták az Algotech (ALGT) kapcsán, és azt jósolják neki, hogy élvonalbeli kereskedési stratégiáival és fejlett infrastruktúrájával uralni fogja a kriptopiacot.

Előértékesítésének bónusz szakaszában az Algotech több mint 9,6 millió dollárt gyűjtött össze, ami erős befektetői bizalomról tanúskodik.

Az Algotech (ALGT) az AI-alapú kereskedésre való összpontosítása mellett elkötelezett a közösségi szerepvállalás mellett.

A felület részletes jelentéstételi és elemzési eszközöket, valamint a közösségi kereskedési funkciók révén oktatási kezdeményezéseket biztosít, lehetővé téve még a kezdő befektetők számára is a DeFi-térben való eligazodást.

Az Algotech (ALGT) hivatalos kriptopénz tőzsdei bevezetésének közeledtével a befektetők szorosan figyelik az Algotech (ALGT) működését.

További információk:

Látogasd meg az Algotech előértékesítését
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.