2 trendi érme, amelyek felülmúlják a DOGE-t: AI mém ikon a Raboo és a kripto újonc ZRO

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac fejlődésében a Raboo ($RABT) és a ZRO kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, és jelentős vonzerőt nyernek a befektetők körében.

Ezeknek az új érméknek nem csak a trendjük, de a teljesítményük is felülmúlja a bevált mémérmét, a Dogecoin-t (DOGE).

A Raboo innovatív AI integrációja a mémkultúrába és a ZRO friss megközelítése egyre növekvő rajongói közösséget vonz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a Raboo és a ZRO egyedi jellemzőit tárja fel, megvizsgálva, hogyan alakítják a kriptopénzek jövőjét, és miért kínálhatnak meggyőző befektetési lehetőségeket.

Olvasd tovább, hogy felfedezd ezekben a feltörekvő csillagokban rejlő lehetőségeket.

DOGE: A veterán mémcoin

A DOGE 2024 júliusára több mint 19 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, és ebben a forgalomban 145 milliárd DOGE készlet áll rendelkezésre.

Az érme árfolyama 6%-ot ugrott az elmúlt 7 napban, ami visszhangozza a tendenciát – a növekvő befektetői érdeklődést és a piaci fellendülést.

Habár a Dogecoin eredetileg viccből jött létre, mégis elég jól tartotta magát – valószínűleg annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva hatalmas közösséggel büszkélkedhetett, és olyan nagynevű emberek, mint Elon Musk rendszeres jóváhagyásaival, így tartva ezt a kriptopénzt relevánsnak és mozgásban.

A Dogecoin mostani felemelkedését olyan események is elősegíthetik, mint a megnövekedett intézményi elfogadás és a Dogecoin Foundation körüli kedvező fejlemények.

Ezen események további érdeklődést generálnak, és 2025-ben valószínűleg a felére csökken.

A Dogecoin elemzők a közeljövőben a 0,15 és 0,25 dollár közötti sávban való kereskedést ábrázolják.

ZRO: Egy feltörekvő csillag a kripto-univerzumban

A ZRO a LayerZero natív tokenje, egy robusztus és ígéretes újonc a kriptopénzpiacon, mely napjainkban a belső értéke és a közelmúltbeli piaci teljesítménye miatt hívja fel magára a figyelmet.

A LayerZero egy láncok közötti interoperabilitási protokoll, amely lehetővé teszi a blokkláncok zökkenőmentes kommunikációját egymással, szó szerint a „blokkláncok blokklánca”.

Az Ultra Light Nodes (ULN-ek) működtetik ezt az új fejlesztést, és olyan módon ellenőrzik a tranzakciókat és üzeneteket, amely biztonságot és hatékonyságot hoz az olyan láncok között, mint az Ethereum, a BNB Chain és az Avalanche.

A ZRO az elmúlt 30 napban több mint 80%-os emelkedést ért el, 4,63 dolláros árfolyamon, 509 millió dollárt meghaladó piaci tőkeértékkel.

Bár a Dogecoin az utóbbi időben javuló teljesítményt mutatott a kriptopénz-területen, a ZRO növekedése nagyon gyors.

A stratégiai partnerségek, mint például a legújabb együttműködés a Flare Networkkel, 75 blokkláncra terjesztik ki, ami nagyban növeli a piaci pozícióját. Az elemzők optimisták a ZRO-val kapcsolatban, és becslésekben értékelik a hosszú távú növekedést.

Bár a Dogecoin élvezte a közösség támogatását és néhány híresség támogatását, a ZRO által a technológiai fejlesztésre és a gyakorlati alkalmazásokra helyezett hangsúly egyértelmű előnyt jelent számára ezen az egyre inkább versenyző kriptokörnyezeten.

Raboo: A mesterséges intelligenciával forradalmasítja a mémcoinokat

A Raboo ($RABT) gyorsan jelentős szereplővé lépett elő a mémcoinok piacán, és a fejlett AI technológiát kihasználva kiemelkedik a versenytársai közül.

raboo
Forrás: X

A token innovatív megközelítése magában foglalja a „Post-to-Earn” platformot, ahol a felhasználók jutalmat kapnak a tartalom létrehozásáért és megosztásáért, elősegítve a dinamikus közösségi elkötelezettséget.

A Raboo előértékesítése különösen sikeres volt, a tokenek ára jelenleg 0,0048 dollár, ami jelentős, 233%-os növekedést jelent az előértékesítés kezdete óta.

A Dogecoin szilárd jelenléte és a közelmúltbeli árstabilitás ellenére a Raboo gyors emelkedése figyelemre méltó.

Az elemzők előrejelzése szerint a Raboo felülmúlhatja a Dogecoin teljesítményét, és a bevezetés utáni 100-szoros megtérülésre számítanak.

Ez az optimizmus a Raboo technológiai újításainak és a SocialFi funkcióinak növekvő vonzerejének köszönhető, amelyek megkülönböztetik a hagyományosabb mémérméktől.

Következtetés

A Raboo és a ZRO erős versenyzőkként jelennek meg a kriptopiacon, innovatív funkcióikkal és erős közösségi elkötelezettségükkel felülmúlják a már bevált Dogecoin-t.

A Raboo a mesterséges intelligencia által vezérelt mémkészítésével és „Post-to-earn” platformjával egyedülálló befektetési lehetőséget kínál, különösen azok számára, akik portfóliójukat a dinamikus mémérme szektorban szeretnék diverzifikálni.

A ZRO a láncok közötti átjárhatóságra való összpontosítása szintén jó pozíciót biztosít a jövőbeli növekedéshez.

E fejlemények rávilágítanak a kriptovaluták fejlődő környezetére, ahol a technológiai innováció és a közösség által vezérelt modellek egyre fontosabbá válnak a sikerhez.

A befektetőknek érdemes megfontolniuk a Raboo-t a potenciálisan magas hozamai és úttörő funkciói miatt.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.