A Cardano befektetők 450 ezer dollárt fektetnek új kriptóba, és eladják a MATIC érdekeltségeiket

-


Vendégbejegyzés


A bálnák szerint egy új érme a legjobb módja annak, hogy megtalálják a többszörös befektetési lehetőséget.

A kripto bálna olyan bennfentes információkkal és ismeretekkel rendelkezik, amelyekkel egy lakossági befektető nem rendelkezik.

Egy friss tömeges tranzakció szerint egy nagy Cardano (ADA) bálna egy új hibrid tőzsdére rakott 450 ezer dollárt.

Ez az érme a DTX Exchange, amely az előértékesítés második szakaszában van, és alig két hónap alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

A DTX Exchange-re más kriptók befektetői is fogadnak, egy másik nagy érme, a Polygon (MATIC) hatalmas eladási volument tapasztalt, és a DTX Exchange-re csoportosította át a pénzeszközöket.

Mit lát a Cardano (ADA) bálnák a DTX Exchange-ben?

A Cardano (ADA) bálnák közelmúltbeli kilépése miatt az ADA árfolyama 6,62%-ot esett az elmúlt héten.

Miközben a kriptopiac kilábal a csökkenő tendenciából, a Cardano (ADA) bálnák kilépése gyengítette az árfolyamot.

A Cardano (ADA) jelenleg 0,4168 dolláron kereskedik, ami 1,67%-os csökkenést jelent a cikk írásakor.

A kereskedési volumen is 30%-kal csökkent az elmúlt 24 órában. Ennek oka a Cardano (ADA) bálna és a DTX Exchange hatalmas jövőbeli potenciálja miatt van.

A DTX jelenleg 0,04 dolláros szinten mozog, és az indulási ár várhatóan 0,12 dollár lesz, ez 300%-os növekedést jelent néhány hónap alatt, mivel a DTX várhatóan hamarosan, idén szeptemberben indul.

Ez azonban még semmi, a szakértők szerint a DTX Exchange az év végére eléri az 1 dollárt.

A Polygon (MATIC) új együttműködést alakított ki

A Data Ownership Protocol (DOP) összefogott a Polygonnal (MATIC), ami exkluzív partnerséget jelent.

Az együttműködés segít a DOP ökoszisztémájának bővítésében és abban, hogy a felhasználók számára jobb megoldásokat nyújtson.

A Polygonnal (MATIC) való partnerség hírét a DOP hivatalos X-fiókján osztották meg.

A Polygon (MATIC) infrastruktúra használatával a DOP egy élénk és kiterjedt közösséghez csatlakozik.

A Polygonnal (MATIC) való partnerség lehetővé teszi a DOP számára, hogy több mint 1 millió tranzakciót kezeljen rendszeresen, növelve ismertségét és megnyitva az ajtókat a szélesebb körű elfogadás előtt.

A Polygon (MATIC) felhasználók a többi hálózathoz képest alacsonyabb átutalási díjakból részesülnek.

DTX Exchange: A bálnák és az intézményi befektetők kedvenc választása

A DTX Exchange fejlett TradFi megoldásaival, innovatív funkcióival és fejlett technológiáival vezető szerepet tölt be a tőzsdei szektorban.

A Cardano (ADA) és Polygon (MATIC) befektetőktől érkező hatalmas beáramlás miatt a DTX tokenben a kínálat elapadt.

A DTX Exchange kiemelkedő jellemzői közé tartozik az 1000-szeres tőkeáttétel, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy minimális tőkével magasabb piaci pozíciókat vegyenek fel.

A DTX Exchange a fejlett automatizálási stratégiák és a Layer 1 blokklánc megoldások integrálásával a kereskedők számára robusztus és zökkenőmentes kereskedési élményt nyújt a különböző pénzügyi piacokon, beleértve a részvényeket, a devizákat és a kriptovalutákat.

A DTX a felhasználók biztonságának és az egyéni tulajdonjognak a prioritását helyezi előtérbe, biztonságos és vonzó piacteret teremtve a globális kereskedők számára.

A DTX KYC-független platformja, mely többszintű számlákat és nem letéti pénztárcákat kínál, minden pénzügyi háttérrel rendelkező befektetőket vonz.

A közbenső szereplők kiküszöbölése csökkenti a biztonság megsértésének kockázatát.

További információk:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper megtekintése
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olcsóbbak lesznek a stablecoin fizetések a BNB Chain blokkláncán

A BNB Chain, egy közösség által irányított blokklánc-ökoszisztéma bejelentette, hogy egy frissítéssel kijavítja a stablecoin infrastruktúrát a gasmentes tranzakciók révén. A szeptember 18-án nyilvánosságra hozott kezdeményezés...

Wormhole (W) árfolyam elemzés 09.19.

Prémium Wormhole (W) A Wormhole (W) árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A hét elején a Bitcoin az 58.000 dolláros szintről felfelé pattant, és a cikkírás idején...

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.