A Bitcoin és az Ethereum év végi előrejelzései

-

Az elmúlt hetekben fontos események befolyásolták a Bitcoint, többek között az Mt. Gox-hoz kapcsolódó események.

A kihívások ellenére a Bitcoin grafikonja mostanra közeledik a 70.000 dolláros potenciális áttöréshez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Tim Warren elemző, az Investing Broz házigazdája egy lehetséges ralit jósol 82.000 dollárig, majd 100.000 dollár felé.

A legfontosabb ellenállás 66.500 dollár körül van, de ha folytatódik a bikás lendület, ez erős támaszszintté válhat.

A The Paul Barron Network című műsorban a következőket mondta: „A grafikonom egy csökkenő csatornát mutat, amelynek árfolyam-előrejelzése 82 000 dollár.

Ez a minta azt jelzi, hogy ennek az ellenállásnak a nagyobb volumenű áttörése rendkívül bikás. Ha a 70.200 dollár fölé törünk, akkor jelentős elmozdulást láthatunk a 95.000 dollár felé”.

Az elemző hozzátette, hogy az év hátralévő része még izgalmasabb lesz az Ethereum ETF jövő heti elindításával.

Felvetette a kérdést, hogy a befektetők elkezdik-e kivenni a profitot a Bitcoinból és átcsoportosítanak-e az Ethereumba, mivel úgy tűnik, hogy jelentős felfutásra készül.

Az Ethereum nemrég kitört egy megafon mintázatból. Az első célpont a korábbi, 4100 dollár körüli csúcs.

Szélesebb perspektívából nézve az Ethereum március óta egy oldalirányú csatornában van, a kitörési előrejelzés az 5600 dollár vagy annál magasabb szint felé mutat, amint az ETF kereskedni kezd.

Elmondása szerint, ha a Bitcoin 82.000-90.000 dollárig emelkedik, az Ethereum elérheti az 5600 dollár körüli szintet.

Ezenkívül a részvénypiac 10%-os korrekciója a nyereség kriptovalutákba, köztük a Bitcoinba és az Ethereumba való átcsoportosításához vezethet.

Az elemző hozzátette, hogy a készülő ETF vonzhatja a hagyományos befektetőket, különösen a nagy pénzintézetek, mint a Franklin Templeton, a Fidelity és a BlackRock alacsony kereskedési díjai miatt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A várható volatilitás ellenére úgy véli, hogy az Ethereum felfelé fog tendálni, és valószínűleg még az amerikai választási szezon előtt új csúcsokat fog elérni.

Az év végi előrejelzésekre azt sugallta, hogy az Ethereum reálisan 2025 januárjára elérheti a 8000 és 10.000 dollár közötti szintet, hosszú távú célként pedig 18.000 és 20.000 dollár közötti összeget tűzött ki a bikapiac végére.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Top 5 új kripto 10x profitpotenciállal 2024 negyedik negyedévében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel együtt indítják el őket

A Bitstamp amerikai részlegének vezérigazgatója, Bobby Zagotta úgy véli, hogy a spot Ethereum ETF-ek sokkal jobban teljesítettek volna, ha a Bitcoin ETF-ekkel egy időben indítják...

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.