A Bitcoin-emelkedés hatása: A PEPE, WIF és CYBRO követni fogja a piaci emelkedést, és meddig mehetnek el?

-

A kriptopiac jelenleg nyugodt, de egy közelgő bikafutásra utal. Az altcoinok még mindig elérhetőek az új belépők számára, mégis az emelkedés és a potenciális robbanásszerű növekedés jeleit mutatják.

Köztük a PEPE, a WIF és a CYBRO tokenek, amelyek sokak figyelmét felkeltették. Mindenki fejében az a kérdés, hogy ezek a tokenek tükrözni fogják-e a Bitcoin felfelé ívelő trendjét, és milyen mértékben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin szárnyalásával párhuzamosan nőnek a találgatások ezen altcoinok sorsa körül.

Merüljünk el, hogy felfedezzük, mely érmék állnak jelentős növekedésre készen, és meddig juthatnak el ezen a várható bikapiacon.

A CYBRO előértékesítése előretör, ahogy az AI-alapú tokenek iránti kereslet megugrik

A CYBRO előértékesítése gyorsan az ötödik szakaszába lépett, és több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

Ez a mesterséges intelligencia-alapú hozamaggregátor lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy növeljék a Blast ökoszisztémán belüli jövedelmüket, páratlan jutalmakat nyújtva az ETH és a stablecoinok letétbe helyezéséért.

Az intelligens befektetők nagy potenciált látnak a $CYBRO tokenekben, mivel a mesterséges intelligencia (AI) manapság a legforróbb trend a kriptóban.

Előnyök a CYBRO token tulajdonosok számára:

  • Versenyképes befektetési jutalmak
  • Hozzáférés az airdropokhoz
  • Csökkentett kereskedési és hitelezési díjak
  • Robusztus biztosítási program a platformon belül

bitcoin

Az iparági szakértők 1200%-os potenciális megtérülést prognosztizálnak, a CYBRO tokenek jelenleg mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

Ez a technológiai szempontból fejlett kezdeményezés máris figyelmet keltett a kiemelkedő kriptobálnák és befolyásos szereplők körében, ami az erős piaci bizalmat és érdeklődést tükrözi…

Mivel az előértékesítésre a teljes token-készletnek mindössze 21%-át osztották el, és körülbelül 64 millió tokent már eladtak, most van itt a megfelelő pillanat, hogy pozíciót biztosítsunk ebben az innovatív projektben, amely jelentős potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a kriptopénz-terület jelentős szereplőjévé váljon.

>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<

A Dogwifhat (WIF) növekedésre készült, a bikarally ígéretes jeleivel

A Dogwifhat (WIF) erős potenciált mutat a közelmúltbeli piaci zuhanások ellenére. Árfolyama jelenleg az 1,55 és 1,87 dollár közötti tartományban mozog.

A bikák egyre nagyobb lendületet vesznek, amit az egyhetes, mintegy hat és fél százalékos árfolyam-emelkedés is bizonyít.

A legközelebbi ellenállási szint 2,01 dollárnál 2,33 dollár felé indíthat emelkedést, ami áttörés esetén megközelítőleg 25%-os emelkedést jelentene.

A 100 napos mozgóátlag felett lévő 10 napos mozgóátlaggal és az 57,20-as Relative Strength Index-el a WIF növekedésre késznek tűnik.

E mutatók azt sugallják, hogy a bikák fölényben lehetnek, és a közeljövőben jelentős nyereséget céloznak meg.

A Pepe (PEPE) a bikák újjáéledésére készül, mivel a támasz szilárdan tartja magát

A Pepe (PEPE) 0,00000795 és 0,00001026 dollár között mozog, a potenciális növekedés jeleit mutatva.

A bikák erősebbnek tűnnek, mivel az ár szilárdan támogatott a 0,00000670 dollár felett, és közeledik a 10 napos SMA-hoz 0,00000960 dollárnál.

Ha a lendület folytatódik, a PEPE áttörheti a 0,00001132 dolláros ellenállást, és esetleg a 0,00001362 dolláros szintet célozhatja meg.

A hathavi 657,42%-os emelkedéssel és az 55,20-as RSI-vel az érme újabb emelkedést láthat. A második ellenállás áttörése 40% körüli emelkedést jelenthet, ami ígéretes kilátásokat jelez.

Következtetés

A WIF és a PEPE kisebb potenciált mutat a rövid távú nyereségre. Eközben a CYBRO kiemelkedik fejlett DeFi technológiájával.

A befektetők profitálhatnak a Blast blokkláncon végzett, mesterséges intelligencia alapú hozamösszesítéséből.

A CYBRO jövedelmező staking, exkluzív airdropokat és cashbacket kínál a vásárlások után. A befizetések és a kifizetések zökkenőmentesek, így biztosítva a jobb felhasználói élményt.

A platform átláthatóságra, megfelelésre és minőségre való összpontosítása nagy érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

Ez teszi a CYBRO-t ígéretes projektté a jelenlegi bikafutásban.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 5 mém érme 0,01 dollár alatt, amelyek 2025-ig 500-szoros nyereséget hozhatnak

Vendégbejegyzés A mémérmék körüli felhajtás egyre nő, ezért keresik a következő áttörő sztárt. Az apró árú kriptovaluták megragadják a befektetők figyelmét, és 2025-re jelentős hozamot ígérnek. Merülj...

Új stablecoin érkezik a BitGo-tól

A BitGo bejelentette, hogy jövőre elindít egy új, dollár alapú stablecoint, amelyet USDS-nek neveznek, és jutalmakat kínál az intézményeknek, amelyek likviditást biztosítanak. A bejelentést a...

Nagy bejelentést tett a Decrypt a Token2049 konferencián

A Decrypt hírcikkei, videói és fotói a Sui decentralizált hálózatán, a Walruson kerülnek majd tárolásra, így létrehozva a kriptomédia cég tartalmának megváltoztathatatlan archívumát. A Web3 kereskedelmi...

Most megveheted ezeket az 5 dollár alatti tokeneket a potenciális 1000%-os hozamért a közelgő kriptopiaci rallyban

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, különösen az 5 dollár alatti tokenek esetében, amelyek robbanásszerű nyereségre számíthatnak. A befektetők szemet vetnek ezekre a pénztárcabarát érmékre, mert kiemelkedő hozamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.